Jump to content

Μάλλον έγινε αναβάθμιση.......

f117

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 13:13]

Υπάρχει κανένα πλάνο που να λέει πότε θα πάει x2 το κάθε dslam?

Πήγα στον Ο.Τ.Ε. και μου είπαν ότι σε όλη την Ελλάδα θα έχει γίνει η αναβάθμιση

μέχρι τέλη Δεκέμβρη τώρα τι πραγματικά θα γίνει ένας Ο.Τ.Ε. το ξέρει...:unsure:

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από $pIdy_mc

Το πρόγραμμα αναβάθμισης γραμμών διαρκεί από 21 Αυγούστου ως 21 Νοεμβρίου...

Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 10:57]

o provider ειναι ενας λακαμας που σου δινει τη συνδεση με τον εξω κοσμο και μεσα απο το πισι του λεει:Για να δουμε.Ο γιαννακης μας εδωσε 25Ε αρα θα παρει μια 512...ο Μητσαρας ομως 30Ε.Αρα εχει 1024.

Τωρα εσυ αν εχεις και οπτικες ινες δεν τον πολυενδιαφερει.σου κοβει την ταχυτητα αναλογα με το πακετο που συνδεεσαι.

είναι σαν να εχεις ethernet 100αρι και με ενα προγραμμα απο το πισι σου να κοβεις την ταχυτητα.και ας υποστηριζει το καλωδιο σου και η υποδομη του πισι σου(η καρτα δικτυου σου) για παραπανω.Ετσι και αυτα.

Ε και ο ποτες ερχετε σαν μαγκας και σου λεει κυριε εγω σου δινω τη γραμμη 1024 αντι για 512.που ουσθιαστικα κα ι αυτος ανεξοδα το κανει.γιατι εχει παμπολες γραμμες και δε πεφτει το δικτυο του απο υπερφορτωση και την υποδομη την εχει αγορασει ηδη.

απλα επειδη ειμαστε λιγο πιο πρωτογονοι απο τους νεαντερνταλ καθισαμε και πληρωναμε σαν χαχες τον οτε(οχι οτι μπορουσαμε να κανουμε και αλλιως).Αφου τα πηρε ο οτε και ξαναπηρε πισω την αρχικη του επενδυση τωρα μετραει μονο κερδη.οποτε δε τον χαλαει τωρα αν το παιξει καλος.και αναγκαστικα και ολοι οι αλλοι χωρευουνε στο χωρο του.

ΑΥΤΑ...

Ενα δεν μπορω να καταλαβω τοσα χρονια ο πΟΤΕ δεν εκανε και πολλα πραγματα και τους βριζαμε αλυπητα (φυσικο ειναι) ολα καλα μεχρι εδω. Τωρα που παει να κανει κατι (οχι οτι το θελει... την εχουν ακουσει απο την Ε.Ε) παλι θα τους βριζουμε? απλα δεν λεει. Ας κανουμε ολοι λιγη υπομονη να δουμε που θα παει το πραγμα:T:

τον βριζουμε γιατι ξερουμε τι ***** είναι.καπιταλιστες δεν είναι?δε κοιτανε να τα περνουνε απο το κοσμακι και να τα τρωνε αυτοι χωρις να κανουνε επενδυσεις?γιατι να μη τους βρισουμε?σιγα μη τους φιλισουμε και το χερι που επιτελους μετα απο χρονια καθυστερησων κανουν αυτο που αλλοι εκαναν 5-10 χρονια πριν στο εξωτερικο και με μικροτερες τιμες.

δε μπιστευω ουτε εγω ουτε κανενας οτι το πραγμα θα παει οπως θα επρεπε.φιλικα.

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 13:33]

Το πρόγραμμα αναβάθμισης γραμμών διαρκεί από 21 Αυγούστου ως 21 Νοεμβρίου...

’ρα τι μας αποδεικνύει αυτή η αντίφαση ?!!!!!?

Ότι ο Ο.Τ.Ε. δεν ξέρει τι του γίνεται ! ! ! :fist:

’λλα λέει εδώ, άλλα λέει αλλού, δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα ! :rant:

Παιδιά η Ευρωπαική Ένωση μας έχει βάλει χοντρό χέρι για τις τιμές του Internet, για να μη πω ότι έχουν πέσει ήδη πρόστιμα!

Όταν γενικά σ όλη την Ευρώπη πληρώνουν για ταχύτητες 1,5 και 2 Giga εώς 20 ευρώ το μήνα,για να μην αναφέρουμε την ποιότητα σύνδεσης ή ότι και τα 2 Giga στο εξωτερικό είναι σαν τα 384 εδώ(μη πω 128 ial up), ε οι άνθρωποί μας δεν είναι για βρίσιμο,είναι μόνο για κλωτσιές.

’ρα τι μας αποδεικνύει αυτή η αντίφαση ?!!!!!?

Ότι ο Ο.Τ.Ε. δεν ξέρει τι του γίνεται ! ! ! :fist:

’λλα λέει εδώ, άλλα λέει αλλού, δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα ! :rant:

Λάθος... Μας αποδεικνύει ότι κάποιος από τους δυο μας δεν άκουσε καλά...

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 15:05]

και οτι μερικοι απο μας δεν διαβαζουν προσεκτικα :whistling αν και καμια φορας οι πηγες κανουν λαθη!

Αρχική απάντηση από nickstamat

Αποκλείεται:nothing: .....αφού κάμποσα posts πιο πίσω μου είχατε πει να πάρω το 121 για να δω πότε θα γίνει η αναβάθμιση και μου είπαν τέλη Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα

Καλά εδώ είχα πάει στον Ο.Τ.Ε. και ρωτάω την υπάλληλο για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση των γραμμών και μου λέει ποια αναβάθμιση:whistling ....τις λέω ότι από επίσημα sites λένε ότι η γραμμές θα αναβαθμιστούνμου λέει ναι αυτό το άκουσα και εγώ, αλλά δεν ήρθε καμία επίσημη ανακοίνωση απ τα κεντρικά. Πλήρης ασυνεννοησία σου λέω, άστα να πάνε αφού και τώρα να πάρω την Vivodi να την ρωτήσω θα μου πει ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση :getlost:

Lol ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :D

Κοιτάξε αυτό το site το βρίκα τώρα τυχαία......pwpw to διάβασα μέχρυ τη μέση και έχε πολύ πλάκα. Δεν λέει συγκεκριμένα για τον Ο.Τ.Ε., αλλά για τις Δ.Ε.Κ.Ο. :clap:

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 15:18]

Αποκλείεται:nothing: .....αφού κάμποσα posts πιο πίσω μου είχατε πει να πάρω το 121 για να δω πότε θα γίνει η αναβάθμιση και μου είπαν τέλη Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα

Καλά εδώ είχα πάει στον Ο.Τ.Ε. και ρωτάω την υπάλληλο για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση των γραμμών και μου λέει ποια αναβάθμιση:whistling ....τις λέω ότι από επίσημα sites λένε ότι η γραμμές θα αναβαθμιστούνμου λέει ναι αυτό το άκουσα και εγώ, αλλά δεν ήρθε καμία επίσημη ανακοίνωση απ τα κεντρικά. Πλήρης ασυνεννοησία σου λέω, άστα να πάνε αφού και τώρα να πάρω την Vivodi να την ρωτήσω θα μου πει ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση :getlost:

απλα επεσες σε υπαλληλο που μολις γυρισε απο διακοπες της:p :P :p υπομονη ρε παιδια. Το γεγονος οτι εγινε αναβαθμιση σε μερικα παιδια δεν συμαινει οτι θα γινει και σε μας αυριο:getlost: θελει λιγω χρονο καθος παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο για το ποτε θα γινει στον καθενα μας (περιοχη κτλ.):flower:

Moλις ηρθα απο την δουλεια και ειδα οτι εχει γινει 768 απο 384.........το θεμα ειναι οτι η πραγματικη ταχυτητα που μετρησα με διαφορα τεστ περιοριζεται σε <250kb.!!!!!!!!!!!

WTF????? Αν ειναι να εχω χειροτερη ταχυτητα ας με αφηνανε στα 384.:mad:

Έπαθα ΠΛΑΚΑ !!!!!

Πριν από λίγο έφτασα σπίτι (είμαι διακοπές πάνω από 1 μήνα) και ξαφνικά βλέπω DL ~83Kb/s ! Σκέφτομαι, εικονική ταχύτητα, αλλά όχι !

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΟΤΕ :T:

ΥΓ Δεν περίμενα ΠΟΤΕ να έλεγα κάτι τέτοιο !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.