amgamer Σεπτέμβριος 22, 2006 #301 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 αντε να δουμε κ μεις μια ασπρη μερα!!...κ γω πιστευω πως σταδιακα θα καλυτερεψει..αλλα για πιο λογο γινεται αυτο?γιατι σταδιακα κ οχι μπαμ κ κατω??κατι ακουσα για κανα 2 μηνο χαλια ταχυτητες...αληθευει?ρε MagiCMan...ελεος..τοσο πολυ σε πειραζουν τα post μου??δεν ειπα τπτ κακο..πω πω..ημαρτον!φαντασου για να το θυμασαι ακομα εχεις τη μυγα...χωρις πλακα τωρα.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ αν καποιος mod θεωρει λαθος κατι στο post μου να μου το πει τωρα.να μιλαω με το σεις κ με το σας...2 χρονια εδω μεσα... θα με μαθουν να postαρω..ασε με κ ειμαι παρμενος με τον ΟΤΕ τους... :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 22, 2006 #302 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από angelos Αντίθετα με αρκετούς ειμαι πολύ ευχαριστημένοςονομάστική ταχύτητα 1024/256adsltest by forthnet δοκίμάστε να βάλετε proxy και θα δείτε μεγάλη διαφοράForthnet: proxy.forthnet.gr στη θύρα 8080Otenet: proxy.otenet.gr στη θύρα 8080Tellas:Δεν έχειHOL: proxy.hol.gr στη θύρα 8080Vivodi: proxy.vivodi.gr στη θύρα 8080αν όχι βγάλτε τον και βάλτε αυτόματες ρυθμίσεις φιλε Αγγελε?εσενα αμεσως σου εφτιαξε η ταχυτητα ή σταδιακα?και αν ναι...ποσο καιρο πηρε???δεν μας ειπες που μενεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Σεπτέμβριος 23, 2006 #303 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 Εμενα παντως ολα πανε σφαιρα!click START to re-testChecking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Donerunning 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.49Kb/srunning 10s inbound test (server to client) . . . . . . 937.28kb/sYour PC is connected to a Cable/DSL modemInformation: Other network traffic is congesting the link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hercules Σεπτέμβριος 23, 2006 #304 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN περιμενε λιγο,θα ανεβει σε πολλους εγινε ετσι.. ανεβαινε σιγα σιγα... γιατι σε καθε ποστ σου πρεπει μα μιλας ετσι? Δεν είμαι mod αλλά θα συμφωνήσω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάς έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hercules Σεπτέμβριος 23, 2006 #305 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από amgamerρε MagiCMan... ελεος..τοσο πολυ σε πειραζουν τα post μου??δεν ειπα τπτ κακο..πω πω..ημαρτον! φαντασου για να το θυμασαι ακομα εχεις τη μυγα...χωρις πλακα τωρα. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ αν καποιος mod θεωρει λαθος κατι στο post μου να μου το πει τωρα.να μιλαω με το σεις κ με το σας... 2 χρονια εδω μεσα... θα με μαθουν να postαρω.. Κανείς δεν είπε ότι θα σε μάθει να ποστάρεις. Και ανάμεσα στο αρχικό ύφος και στο σεις και σας υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια. Και μπορούμε όλοι να ζήσουμε και με ποστ που έχουν και λίγες *@#&^&. Απλά δεν βελτιώνει ούτε το πρόβλημα σου και ούτε και το επίπεδο και την εικόνα του φόρουμ. Σκέφτηκες ότι μπορεί να διαβάζουν και γυναίκες? Εγώ δεν έχω μύγα πάντως. Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 23, 2006 #306 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 ουτε εγω εχω μυγα.. απλα θυμαμαι ενα thread σου στο offtopic και παλι ετσι μιλουσες. ουτε σε ειπα να μιλας σε σεις και το σας. ουτε εγω μιλαω ετσι. και επειδη εισαι 2 χρονια εδω τι εγινε? και εγω ειμαι σχεδον 6 ωρες την μερα(ναι ναι καλα η dsl) τι σχεση εχει αυτο? ο τροπος που γραφει ο καθενας δεν εχει σχεση με το ποσο καιρο ειναι σε καποιο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Σεπτέμβριος 23, 2006 #307 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer [Χθες, στις 23:26] φιλε Αγγελε?εσενα αμεσως σου εφτιαξε η ταχυτητα ή σταδιακα?και αν ναι...ποσο καιρο πηρε???δεν μας ειπες που μενεις.. Ναι φτιάχτηκε σταδιακά η ταχύτητα,αν θυμάμαι καλά δυο βδομάδες.....Λαμία μένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 23, 2006 #308 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 δεν το συνεχιζω..βαρεθηκα κ μονο στην σκεψη.Φιλε Αγγελε..μετα απο 2 βδομαδες δηλαδη εισαι σταθερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 23, 2006 #309 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 οσο παμε εδω ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και χειροτερευουμε.... τωρα η συνδεση ειναι στα 130!!!! τα ιδια κ σε αλλα παιδια σε ολη την πολη. ανεφερα προβλημα ταχυτητας για ολη την Πετρουπολη στο 121... σιγα μην εισακουστω αλλα ΟΚ.... ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ!!! αντε θα τρεξω κ σαν isdn 128 σε λιγο....ποτε δεν ειχα την τιμη να χω idsn :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 25, 2006 #310 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 αν και σημερα σερνομουν ολο το πρωι τωρα π δοκιμαζω καλυτερεψε.561!για να δουμε!!!αντε παλικαρια μου απο αυριο δουλιτσα...να φτιαχτουν οι ταχυτητες μας..αντε!!!δεν κρατιεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 25, 2006 #311 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Εγω κατεβαζω με 50Κ στην 2Mbit μου και ειμαι ευχαριστημενος κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 25, 2006 #312 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 εμένα τελευταίες μέρες πάει καλά η γραμμή( και ας μην έχω αναβαθμιστεί). Πάνω από 100 kb/sec σταθερά σε torrents. Πλάκα έχει όταν γίνει 2 mbit η γραμμή μου να κατεβάζω κάτω από τα 100 και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 25, 2006 #313 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Ε όχι ρε συ, αυτό είναι κοροιδια unsto. Εμένα απο τις 2 μέχρι τώρα 100 σταθερά, περιμένω να πάει 12 να δω αν θα μπουν οι κόφτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 25, 2006 #314 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 εεε ναι!κοροιδια ειναι αν μεινουν ετσι οι ταχυτητες.αλλα σημερα εγω βλεπω βελτιοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 25, 2006 #315 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Εγώ τον ΠΕΟΠΑ !!!Σήμερα η γραμμή μου έχει πέσει πολλές φορές και έχω τρελαθεί :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 25, 2006 #316 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 τελικα κ γω βιαστικα.τωρα σερνομαι.300 με το ζορυ στα παιχνιδια 400 ping.χαλια μαυρα.αλλα ευτυχως δεν πεφτει η γραμμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 25, 2006 #317 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer τελικα κ γω βιαστικα. τωρα σερνομαι.300 με το ζορυ στα παιχνιδια 400 ping. χαλια μαυρα. αλλα ευτυχως δεν πεφτει η γραμμη... Δυστυχώς σε μένα εκτός του ότι πέφτει η γραμμή, στα torrents δεν κατεβάνει πάνω από 20 kbit, αν είναι δυνατόν μας κέρασε πάλι ο πΟ.Τ.Ε. :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 29, 2006 #318 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 happiness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 29, 2006 #319 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 gg,καλά είναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 30, 2006 #320 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 εξακολουθω να σερνομαι...εκτος απο τα βραδια που παει μεχρι κ 600-700αναλογως.μαλλον μπουκωσαμε για τα καλα......αλητες ΟΤΕ αυτο ειναι κοροιδα.ας με αφηναν 512.οχι να τρεχω 250 ολη μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.