Jump to content

Μάλλον έγινε αναβάθμιση.......

f117

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 18:04]

Παιδια πως μπορω να κοιταξω τα δικα μου ping??? Εχω ενα προγραμμα το ping plotter αλλα δεν μου βγαινει :(

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=434653#post434653

2-3 σελιδες πισω...;)

και εγω με 768 μεσα στο κιλκις απο χθες.

edit: και η βλακεια ποια ηταν στην περιοχη του λευτερη,που δεν μενει μεσα στο κιλκις εδειχνε οτι εχει γινει αναβαθμιση χωρις να υπαρχει παροχη dsl. ενω μεσα στο κιλκις απο διπλασιασμο τιποτα. :p

post-1839-1416072777,3059_thumb.jpg

Σήμερα μίλησε με τελλάς και μου είπαν το εξής για χαμηλές ταχύτητες. Η ταχύτητα σας θα αποκατασταθεί μετά τις 22 του μηνός που λήγει επίσημα η αναβάθμιση του ΟΤΕ γιατί μέχρι τότε κάνουμε δοκιμές και πότε δίνουμε bandwidth πότε παίρνουμε. Ο θεός και η ψυχή τους

Μόλις τηλεφώνησα στην Vivodi και μου είπε ότι η αναβάθμιση της γραμμής μου τέλειωσε :)Και του ρωτάω γιατί τότε η ταχύτητα έχει πιάσει πάτο :blink: και μου λένε ότι πρέπει να περιμένω μέχρι την Τρίτη για να τελειώσει ο συν-χρονισμός :...:

Λίγη ακόμα υπομονή και τελειώσαμε παιδιά, λογικά και οι άλλοι provider θα τελειώνουν τώρα :)

’ντε να δούμε αν ισχύει και αυτό :whistling , καλή δύναμη σε όλους, θα την χρειαστούμε ;) !

εδω πάλι απο το κάκο στο τρισχειρότερο. Στην τελλάς οι τεχνικοί δεν ξέρουν τι να πούνε, άλλως λέει θα αναβαθμίσουν μέχρι 22 Σεπτέμβρη άλλως μέχρι 22 Οκτώμβρη. ’ντε ρε παιδιά καλό 2007

Εδώ Περιστέρι. H Vivodi(η καλύτερα ο ΟΤΕ) προχώρησε σε διπλασιασμό.

Παίζω πλέον στα 1024/256 από 512/128.

Απλά στην αρχή που παρατήρησα την αλλαγή,την Παρασκευή πιο συγκεκριμένα, ενώ το download ήταν στα 1024 το upload ήταν στα 90-92??? Κουφό ε; Πάντως από χτες εως και τώρα που μιλάμε όλα είναι εντάξει.

Α και μη ξεχάσω, δέχομαι συγχαρητήρια για την πρόβλεψή μου για την προσφορά της Vivodi http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=29975&perpage=20&pagenumber=5 Εντάξει μπορεί μεν να είναι το 2048 για περιοχές που υποστηρίζει το δίκτυό της αλλά και για τις άλλες περιοχές τα 19,8 ευρώ για 1024 είναι αξιοπλήρωτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.