Dagalidis Σεπτέμβριος 4, 2006 #141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Μάλιστα ..... Από 1024/256 πήγα στα 2048/256 από ΟΤΕ και από Forthnet... Σήμερα το απόγευμα θα κάνω κάποια ΤΕΣΤάκια για να δώ κατά πόσο διαφέρει η ΘΕΩΡΙΑ από ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Σεπτέμβριος 4, 2006 #142 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 στα Χανιά έχει γινει αναβαθμιση στις γραμμες πΟΤΕ, αλλα η FORTHNET ουτε φωνη ουτε ακροαση ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 4, 2006 #143 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Ρε παιδιά έχει κανείς τελλάς και να του έχει αναβαθμίσει το account. Έχω αναβαθμιστεί απο οτε αλλα μου λένε ότι πρέπει να τους πάρει ο οτε να τους πει, λες και δεν βλέπουν το dslam μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 4, 2006 #144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Εστειλα το παρακατω mail στην forthnet χτες το βραδυ:Kalisperato username mou einai:xxxx.the.forthnet.gr@forthnet.grtil sindesis: 2310 xxxxxxxthelo na sas kano mia erotisiprin merikes meres egine i anavathmisi tis sindesisapo 384kb se 768kb. dokimasa na katevaso kapoio arxeio apoftp.forthnet.gr kai i taxitita tou download denkseperase ta 40 kb/sec opos kai sto speedtest tis Forthnettin idia taxitita eixa kai prin tin anavathmisi.Mporeite na mou peite gia poio logo sumvainai auto?euxaristoTo πρωι με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι με αναβαθμισε ο ΟΤΕ αλλα αυτοι οχι ακομα. Σκοπευουν να αναβαθμισουν ολους τους συνδρομητες εως 15 Σεπτεβριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 4, 2006 #145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 14:26] dokimasa na katevaso kapoio arxeio apo ftp.forthnet.gr kai i taxitita tou download den kseperase ta 40 kb/sec opos kai sto speedtest tis Forthnet tin idia taxitita eixa kai prin tin anavathmisi. To πρωι με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι με αναβαθμισε ο ΟΤΕ αλλα αυτοι οχι ακομα. Σκοπευουν να αναβαθμισουν ολους τους συνδρομητες εως 15 Σεπτεβριου. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα με την Vivodi. Όπως φαίνεται και από την photo η παροχή έχει ανέβει στα 1024, αλλά πήγα και κατέβασα ένα αντίστοιχο αρχείο απ το ftp.otenet.gr αλλά η ταχίτητα ήταν γύρο στο 48-53.....Δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο απ' τον Ο.Τ.Ε., άρα μάλλον πρέπει να περιμένω..... Και θα ήθελα να ρωτήσω και κάτιΤο upload δεν θα έπρεπε να είχε ανεβεί αντίστοιχα στο 256 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Σεπτέμβριος 4, 2006 #146 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Και εγώ το ίδιο ε vivodi.Ο οτε με έχει με 1024 αλλά ακόμα κατεβάζω με ταχύτητες 512. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 4, 2006 #147 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious Και εγώ το ίδιο ε vivodi.Ο οτε με έχει με 1024 αλλά ακόμα κατεβάζω με ταχύτητες 512. Βασικά σε μένα πρέπει να έχει γίνει το αντίθετο, γιατί η προηγούμενη εικόνα ήταν μέσα απ το router, δηλαδή η Vivodi έχει κάνει την αναβάθμιση.Είναι χάλια η κατάσταση......Σε άλλους δεν έχει γίνει απ τον Ο.Τ.Ε., σε άλλους δεν έχει γίνει απ' τούς providers, άστα να πάνε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 4, 2006 #148 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious Και εγώ το ίδιο ε vivodi.Ο οτε με έχει με 1024 αλλά ακόμα κατεβάζω με ταχύτητες 512. Mια απο τα ιδια με οτενετ στο Γαλατσι.Μαλλον θα περιμενουμε μεχρι τις 15... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 4, 2006 #149 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 OTE + Forthnet με εχουν αναβαθμισει κανονικα @768/192.......Κατω Πατησια - dslam Γαλατσι (Αλυσιδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 4, 2006 #150 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Ping test έκανες καθόλου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 5, 2006 #151 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Πριν μερικές μέρες ο ΟΤΕ αναβάθμισε τη γραμμή στα 768 και μόλις χθες η Forthnet τη σύνδεση στα 768. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 5, 2006 #152 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Χθες, στις 15:49] Ping test έκανες καθόλου ? Μπορείς να μου δώσεις κάποια links για αυτό plz...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 5, 2006 #153 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Start->Run γράφεις cmd πατάς enter και πληκτρολογείς ping www.yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 5, 2006 #154 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 ok,thx a lot :worship: :bigsmile: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 5, 2006 #155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Καλύτερα με το Pingplotter από ΕΔΩ :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 5, 2006 #156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Καλύτερα με το Pingplotter από ΕΔΩ :T: Όλα δεκτά.....thank u 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Σεπτέμβριος 10, 2006 #157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 να κανω μια κουλη ερωτηση ;εχω ISP HOL μου εχει αλλαξει το πακετο σε Broadband pack 1000 απο 500 εδω και καποιες μερες αλλα ο πΟΤΕ δεν μου εχει αναβαθμισει ακομα τη γραμμη σε 1024, αν σε αυτη τη φαση παρω τη HOL και ζητησω να αλλαξω πακετο μεχρι να ληξη το συμβολαιο μου(με τη σχετικη χρεωση μαλλον) και το κανω Broadband pack1000 θα εχω μετα την αναβαθμιση 2048; Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 10, 2006 #158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Παιδιά πείτε μου τι γίνεται, γιατί θα τρελαθώ !!! Η Vivodi μου έκανε την γραμμή 1024 και ο Ο.Τ.Ε. επίσής, τότε γιατί κατεβάζω με 57 από 50 που ήταν πριν ?? Αν εννοούσαν τέτοια αναβάθμιση μόνο θα τους πάρει και θα τους σηκώσει !!! !!! !!! Συμβαίνει σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 10, 2006 #159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 me too. και με λιγοτερο κατεβαζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 10, 2006 #160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από g_0xme too. και με λιγοτερο κατεβαζω... Έλεος ποια.. κάνουνε ένα βήμα μπρος και δύο πίσωΤι στο καλό συμβαίνει ????? !!!!! ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.