iRMo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 Το λοιπόοοοοοον..Τι να πρωτοπείς για αυτή την οθόνη..Με έχει μαγέψει ολοκληρωτικά..Θέλω σαν λούστης να την αποκτήσω αλλά δεν την βρίσκω πουθενά στην Αθήνα(σε λογικη τιμή).Στο εξωτερικό ,απο την εταιρεία κοστίζει 359 ευρώπουλα.. http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Main,spec=x__uk__en,docId=143646,type=all Στην Ελλάδα λογικά θα έχει γύρω στα 550. Μήπως ξέρετε που μπορώ να την βρώ? [εκτός απο PIXMANIA] Επίσης μήπως έχω τυφλωθεί και δεν αξίζει τόοοσος κόπος και έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο? Μιλάμε πάντα για 20". http://cache.gizmodo.com/images/neclcd20wgx.jpg Να σημειωθεί οτι ο λόγος που δεν προτιμώ απο εξωτερικό είναι το service που ίσως χρειαστώ. ΠΛΙΖ ΧΕΛΠ ΜΙΙΙΙ!
unstoppable Αύγουστος 21, 2006 #2 Αύγουστος 21, 2006 http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=20WGX2&sp_catcode=SKROUTZ
chroma Αύγουστος 21, 2006 #3 Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από iRMo 359 ευρώπουλα.. Μάλλον σε παραμάγεψε, 359 λιριά κοστίζει.
iRMo Αύγουστος 21, 2006 Author #4 Αύγουστος 21, 2006 Αχαχαχ...Σωστόοοοοος ...Ετσι Ετσι.. Τεσπά...το σκρουτζ το εχω ψάξει...Το πρώτο πράγμα που έψαξα βασικά..χμμ...έχετε εναλλακτική λύση?
greekfragma Αύγουστος 21, 2006 #5 Αύγουστος 21, 2006 μην λυπηθεις τα λεφτα........εφοσον αποφασισες να κανεις μια τετοια αγορα που κυμαινεται απο 550-650 η διαφορα των 100ευρω ειναι πολυ μικρη για να μπαινεις σε διλληματα απο που να την παρεις.......σε συμβουλευω να την παρεις απο το πιο αξιοπιστο καταστημα στην ελλαδα που πιστευεις οτι μπορεις να την βρεις ακομα και εαν την πληρωσεις λιγο παραπανω.εγω την αγορασα 700 πριν 4 μηνες και δεν μετανιωσα ουτε μισο ευρω. (ειχα βεβαια και καταπληκτικο πωλητη)
greekfragma Αύγουστος 21, 2006 #7 Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 22:09] Από το γνωστό περίπτερο; οχι και περιπτερο.........εχει αναβαθμιστει πλεον σε ψιλικατζιδικο
iRMo Αύγουστος 21, 2006 Author #8 Αύγουστος 21, 2006 Καλή φάση..Περιμένω να μου πείτε λεπτομέρειες γαι κατάστημα[αν δεν θέλετε να μου πείτε λόγω spam καντε μου Pm
Jpp Αύγουστος 21, 2006 #9 Αύγουστος 21, 2006 Την οθονη την εχω και εγω ειναι πολυ καλη αλλα εισαι σιγουρος οτι χρειαζεσαι το 16:10; Για office - games δε ειναι οτι καλυτερο.
FrOsT Αύγουστος 21, 2006 #10 Αύγουστος 21, 2006 Σε 20wide η Nec είναι η καλύτερη.Βεβαιώσου ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με το γυαλιστερό της οθόνης.@Jpp Για games εξαρτάτε από το κάθε game και την υποστήριξη του σε wide. Σε office το wide βοηθάει στην ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών εγγράφων και την χρήση πολλών εφαρμογών μαζί χωρίς minimize.
iRMo Αύγουστος 21, 2006 Author #11 Αύγουστος 21, 2006 Η οθόνη θα αποτελεί μέρος οργάνου με το οποίο θα πραγματοποιώ κυρίως cad things.. :ΡΈχω χειριστεί την 19αρα Multisync και την λάτρεψα οπότε μην αγχώνεστε για το γυαλιστερό της..Πιστεύω οτι το wide θα με παραξενεύσει στην αρχή ,αλλά θα απολαύσω τα οφέλη του αργότερα :Ρ
Jpp Αύγουστος 21, 2006 #12 Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από iRMo Η οθόνη θα αποτελεί μέρος οργάνου με το οποίο θα πραγματοποιώ κυρίως cad things.. :ΡΈχω χειριστεί την 19αρα Multisync και την λάτρεψα οπότε μην αγχώνεστε για το γυαλιστερό της..Πιστεύω οτι το wide θα με παραξενεύσει στην αρχή ,αλλά θα απολαύσω τα οφέλη του αργότερα :Ρ Ιδιαιτερα για cad πιστευω πρεπει να το σκεφτεις ακομα καλυτερα και να καταληξεις σε μια 21"- 4:3. Ας σου πουν και οι αλλοι τη γνωμη τους.@Frost:Εμενα δε με βοηθαει οταν θελω να διαβασω απο το pc. Το μονο θετικο ειναι οταν θες να δεις dvd. Kατα τα αλλα αν δε ηταν η συγκεκριμενη nec που ειναι η καλυτερη οθονη που εχω δει (δε εχω δει και καμια πιο ακριβη) ισως θα με προβληματιζε το 16:10 .
morfeas-dsl- Αύγουστος 21, 2006 #13 Αύγουστος 21, 2006 Η καλυτερη οθονη στις 20 ιντσες ειναι η ViewSonic VX2025wm η οποια μαλιστα κοστιζει περι τα 450 ευρω. Καλυτερη την ονομασε το γνωστο behardware oxi εγω, προς αποφυγη παρεξηγησεων! Πηρανε που λες το γνωστο πανελ της belinea και το βελτιωσανε στα πανταΠοιος ο λογος να παρεις τη nec που κανει 100 παραπανω?
FrOsT Αύγουστος 21, 2006 #14 Αύγουστος 21, 2006 Βέβαια δεν συμφωνούν όλοι για την ViewSonic σε σχέση με την Nec (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η οθόνη δεν αξίζει).ViewSonic VX2025wm NEC MultiSync 20WGX2
morfeas-dsl- Αύγουστος 21, 2006 #15 Αύγουστος 21, 2006 γιατι με βαζεις σε σκεψεις βραδυατικα και σε λιγες μερες αγοραζω οθονη??!!Βεαια το σκεπτικο οτι παιρνω ειτε μια καλυτερη οθονη ειτε μια ελαφρως υποδεεστερη και μενουν 100 ευρω για να προσθεσω αλλα τοσα και να παρω εναν διπυρηνο μαλλον επικρατει σε καθε περιπτωση θα το ψαξω και αλλο γιατι οθονη δεν αλλαζεις καθε μερα
Jpp Αύγουστος 22, 2006 #16 Αύγουστος 22, 2006 Δε πρεπει να μπερδευεις τα λευτα της οθονης με τα λευτα του υπολοιπου pc. Την οθονη θα την κρατησεις 5+ χρονια ενω τον διπυρηνο για 1-2 χρονια. Αυτο δε σημαινει οτι σου λεω να παρεις την nec απλα να μην σκεφτεις τα 100 ευρω. Για την nec: Αν υπαρχει παραθυρο πισω απο την οθονη πρεπει η κουρτινα να ειναι παντα κλειστη.
iRMo Αύγουστος 22, 2006 Author #17 Αύγουστος 22, 2006 Ok παιδιά Σε λίγη ώρα προχωρώ στην αγορά της οθόνης Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας Τωρα βεβαια..πρέπει να την μεταφέρω απο Αθήνα -Ερμούπολη αλλα του σούστη...6 κιλά είναι :Ρ Θα τα καταφέρω
iceblade Αύγουστος 22, 2006 #18 Αύγουστος 22, 2006 Αρχική απάντηση από iRMo [Σήμερα, στις 12:23] Ok παιδιά Σε λίγη ώρα προχωρώ στην αγορά της οθόνης Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας Τωρα βεβαια..πρέπει να την μεταφέρω απο Αθήνα -Ερμούπολη αλλα του σούστη...6 κιλά είναι :Ρ Θα τα καταφέρω το 5+ είναι πολύ πιστεύω. βάλε 3 χρόνια αν έχουμε SED μέσα στο 2007 + 2 χρόνια να πέσουν οι τιμές σε λογικά επίπεδα
morfeas-dsl- Αύγουστος 22, 2006 #19 Αύγουστος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Jpp Δε πρεπει να μπερδευεις τα λευτα της οθονης με τα λευτα του υπολοιπου pc. Την οθονη θα την κρατησεις 5+ χρονια ενω τον διπυρηνο για 1-2 χρονια. Αυτο δε σημαινει οτι σου λεω να παρεις την nec απλα να μην σκεφτεις τα 100 ευρω. Για την nec: Αν υπαρχει παραθυρο πισω απο την οθονη πρεπει η κουρτινα να ειναι παντα κλειστη. 2+ και πολυ λεω. Ποιος κραταει οθονη με 25 ms πχ οταν υπαρχουν με 6?Καθε λιγο βγαινουν νεες τεχνολογιες και πεφτουν αδικαιολογητα οι τιμες των παλιων. 700 εκανε η nec πριν λιγους μηνες 550 κανει τωρα,και αναμενονται και νεες πτωσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.