Steve1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 Γεια σας παιδια...Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.Εφτιαξα μια φτηνη συνθεση H/Y η οποια εχει ως εξης:Μobo MSI PM8M3Επεξ. INTEL PENTIUM D 805 2.66 GHZ - LGA775 - 533 FSB RAM 512 στα 40080ari HD S-ataFX5200 128 (agp)liteon dvdrwkai ena 350watt τροφοδοτικο.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης:Δεν μπορω να μπω ΚΑΘΟΛΟΥ στο bios για να το σεταρω.Ειναι σαν να μην δουλευει καθολου το πληκτρολογιο.Ουτε del ουτε f8 ουτε ΤΙΠΟΤΑ.Δοκιμασα 4-5 διαφορετικα πληκτρολογια ,microsoft,logitech,OEM αλλα ολα δεν κανουν τιποτα.Reset bios βγαλσιμο μπαταριας και reset απο το jumper τα εκανα.Δοκιμασα αλλη μνημη(μηπως και...)αλλα τιποτα.Εβγαζα ενα ενα τα hardware μηπως κανει καποιο conflict αλλα τιποτα...εχω απελπιστει...καμια ιδεα???Παρακατω ειναι η εικονα που βλεπω οταν ανοιγει το pc και μενει εκει.Α και κατι αλλο...οταν τον ανοιγο ακουγεται ενα μπιπ.Οχι παρατεταμενο.--->Εικονα<---p.s.στα πληκτρολογια οταν αναβει το pc αναβουν και για λιγο τα λαμπακια που εχουν πανω(num lock etc...)
o polonos Αύγουστος 21, 2006 #2 Αύγουστος 21, 2006 Η εικονα ειναι μια χαρα το μπιπ ειναι καλο αυτο σου λεει οτι ολα ειναι καλα και ειναι ετοιμο. Αν δεν μπορεις να μπεις θα σου ελεγα να βγαλεις την βαταρια της μητρικης για ενα λεπτο. Αλλα περιμενε να σε φωτησουν και τα αλλα παιδια
CaptainMilo Αύγουστος 21, 2006 #3 Αύγουστος 21, 2006 Απ' ότι βλέπω στο site της MSI ο επεξεργαστής σου είναι κόκκινος (ΝΟΤΕ) οπότε δες το revision της μητρικής σου και την έκδοση του bios μήπως και δεν τον υποστηρίζειhttp://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=712&kind=1Επίσης αναφέρεται το εξής2.The PM8M3-V V3.0 AND V4.1 could support Prescott, Cedar Mill, Smithfield and Presler.Οπότε ψάξτο λίγο να δεις τι παίζει
Steve1 Αύγουστος 21, 2006 Author #4 Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 21:29] Απ' ότι βλέπω στο site της MSI ο επεξεργαστής σου είναι κόκκινος (ΝΟΤΕ) οπότε δες το revision της μητρικής σου και την έκδοση του bios μήπως και δεν τον υποστηρίζει http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=712&kind=1 Επίσης αναφέρεται το εξής Οπότε ψάξτο λίγο να δεις τι παίζει ...και ειναι αυτο που λεμε 'την κατσαμε την βαρκα...' το εψαξα και μετα λυπης ειδα και εγω πως δεν υπαρχει καποιο bios flash για να δει τον επεξεργαστη...οποτε θα σπρωξω τον επεγεργαστη και βρισκω εναν που να κανει...δεν το πιστευω ρε γαμωτο.Πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος.Εμενα το mobo ειναι V1 και χρειαζεται το V3 για να μπορει να δει αυτον τον επεξεργαστη...και το ερωτημα το μεγαλο ειναι που τα πουλανε τωρα αυτα που δεν χρειαζομαι?? Και η γκαντεμια μου συνεχιζεται...ουτε στο forum ΄πωλησεις' δεν μπορω να μπω...πρεπει να εχω 150 post.Αν αρχισω και λεω καληνυχτα σε ολους θα τα συμπληρωσω η θα παιξει ban??
disssconected Αύγουστος 23, 2006 #5 Αύγουστος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Steve1 [21-08-2006 20:18] .Αν αρχισω και λεω καληνυχτα σε ολους θα τα συμπληρωσω η θα παιξει ban?? Χαχαχα.....πολύ καλό αυτό....μπα άστο καλήτερα....αν δεν παίξει ban θα παίξουν 100νταδες p.m που θα σου λένε οτι μας έπρηξες τα νεύρα....την είχα πατήσει κάπως έτσι....αν ρωτούσες σε κανένα stock κάποιου μαγαζιού? Εγώ π.χ είχα βρεί έναν Pentium iii στα 800mhz από το stock ενως μαγαζιού (computer city, εδώ στο Ηράκλειο είναι.....)
Steve1 Αύγουστος 23, 2006 Author #7 Αύγουστος 23, 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! Τελικα καταφερα και τον πουλησα σε ενα site που κανει δημοπρασιες Ειχα μεινει λιγο πισω(ειχα να ασχοληθω καιρο) με τις συνθεσεις συστηματων και η απλη λογικη μου ειπε πως αφου η μητρικη ειναι 775 και ο επεξεργαστης ειναι 775 δεν θα εχω προβλημα και θα δουλεψει κανονικα το συστημα.Ομως εκανα λαθος και πηρα ενα καλο μαθημα ετσι ωστε να ειμαι πιο προσεκτικος στις επιλογες μου.
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #8 Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Steve1Ειχα μεινει λιγο πισω(ειχα να ασχοληθω καιρο) με τις συνθεσεις συστηματων και η απλη λογικη μου ειπε πως αφου η μητρικη ειναι 775 και ο επεξεργαστης ειναι 775 δεν θα εχω προβλημα και θα δουλεψει κανονικα το συστημα.Ομως εκανα λαθος και πηρα ενα καλο μαθημα ετσι ωστε να ειμαι πιο προσεκτικος στις επιλογες μου. Ναι...έτσι την είχα πατήσει και εγώ....πρέπει όμως πέρα απο το ψάξιμο να ρωτάς ΠΑΝΤΑ και κάποιον άλλον πριν την αγορά....την όποια αγορα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.