Jump to content

Τελικα αρχισε η αναβαθμιση των γραμμών!!!???

g_0x

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Μπορώ να επιβεβαιώσω πάντως ότι ειδικά για την HOL υπάρχει κάτι ύποπτο και άσχετο με τον ΟΤΕ..... μόλις κλείσω το p2p πρόγραμμα που τρέχει σε ένα μηχάνημα στο δίκτυο, οι σελίδες φορτώνουν κανονικά με ταχύτητα κλπ και χωρίς να "σκάνε" ..... το ανοίγω πάλι και είναι πιο αργό κι από την καθυστέρηση.

Αρχική απάντηση από Guard1an

Η κατάσταση στην Αθήνα δείχνει να είναι τραγική. Στην επαρχία οι ταχύτητες παραμένουν σε λογικά επίπεδα...

vivodi στο βολο πολυ ασχημα.θα το σκεφτω πολυ αν θα ξαναμπω με αυτην την εταιρεια.λεω αντε να τελειωνει ο 3μηνος και να τη κανω.κατεβαζω το πολυ με 15 τη μερα και το βραδυ παρακαλαω να δω 40 για γραμμη 1024...

Αρχική απάντηση από kingzback

Μπορει με 768 να εχω 35kb/s το μεσημερι αλλα μαλλον η forthnet θελει να με αποζημιωσει αλλιως...

[

και δε μου λες, μεχρι το 2035 θα εχεις μονο 768? :p

Αρχική απάντηση από g_0x

και δε μου λες, μεχρι το 2035 θα εχεις μονο 768? :p

KAi τι 768?Ισα που περνιεται για 384!!!:hehe:

Aυτο δεν ειναι δωρο ..αυτο ειναι καταρα!

Φανταζεσαι να εισαι και υποχρεωμενος να παραμεινεις μεχρι τοτε!:hehe:

• 2 weeks later...

Hol 768/192 από δίοδος...

54199771.png

Βεβαια έκανα δίαφορες δοκιμές σε London, Paris, Washington και Yokohama και είδα μεγάλες διαφορές σε ταχύτητα και latency από τέστ σε τέστ. Ποιός είναι ο πιό αξιόπιστος server?

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα....

Πώς θα δώ σε ποιό dslam είμαι?:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.