$pIdy_mc Οκτώβριος 6, 2006 #161 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από oktech Και τώρα που έκανα post έσκασε πάλι... το κέρατο μου το τράγειο...... m@n και σε μένα τα ίδια συνέβαιναν με το που έγινε (λέμε τώρα..... ) η αναβάθμιση, η γραμμή έπεφτε, τα Pings τρελαινόντουσαν και γενικός η κατάσταση θύμιζε της εποχές τις PSTN, όχι πως έχει σταματήσει να πέφτει δηλαδή :...: Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να κάνεις υπομονή , γιατί κα εγώ που την έχασα σε εκείνη την βάση μόνο που τρελάθηκα και δεν άξιζε, επειδή οι άλλοι είναι κ@φροι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Οκτώβριος 6, 2006 #162 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Και μιά πρωινή.. Είναι η υψηλότερη μέχρι τώρα.. Σύμφωνα με το test της forthnet έχω 224.13Kb/s UP & 1.77Mb/s DOWN.. Aλλά μάλλον δεν πάει και τόσο καλά.. Κάνοντας κάποια downloads είχα κατά μέσο όρο 140-150ΚΒps=~1150Kbps.. Το πιό σπαστικό όμως δεν είναι ότι η ταχύτητα είναι σχεδόν η μισή από αυτή που θα έπρεπε (από αυτή που πληρώνω δλδ..), αλλά η εκνευριστική απόκριση του δικτύου.. Τις μισές φορές (και παραπάνω..) που θα προσπαθήσω να ανοίξω νέα σελίδα τρώει απίστευτα κολλήμματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Οκτώβριος 6, 2006 #163 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 και εγώ σε όσα τεστ έχω κάνει μέσο όρο γύρο στα 650 με μια και μοναδική στα 850 που θα ήταν αποδεκτο σε χιλιάρα forthnet και τα ping βαράνε κατά θεού, θα κάνω υπομονή καμιά βδομάδα ακόμα και μετά θα αρχίσουμε τις τηλεφωνικές μπουνιές με την forthnet για αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 6, 2006 #164 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Εγώ τι να πω που δεν έχω δει πάνω από 305 από τότε που έγινε η υποβάθμιση;...Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας στον οποίο θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση; Από τη στιγμή που μου παρέχουν τα μισά από αυτά που πλήρωσα, μήπως τίθεται θέμα αποζημίωσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Οκτώβριος 6, 2006 Author #165 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 παιδια και εγω με βιβοντι την εναλλακτικη του κ0λου ειμαι σημερα ειδικα το μεσημερη με μαχ ταχυτητα στα 17 και τωρα ειδα λιγο 25-26...δε ξερω ποιος και τι φταιει αλλα αποτι βλεπω εχω γραμμη 1024/128.που σημαινει ο πΟΤΕς μου τα παρεχει.δε ξερω κατα ποσο αυτοι οι εναλλακτικοι κανουν καλα τη δουλεια τους... αλλα μου εχουνε σπασει τα νευρα.δηλαδη λεω που ειναι οικαλες εποχες που κατεβαζα με 56. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Οκτώβριος 6, 2006 #166 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 τι σόι αναβάθμιση είναι αυτή τι μέρα σα 256 κάθε μέρα και χειρότερα πριν 4 μέρες ήταν σα 384Από τις 1 τα ξημερώματα και μετά αρχίζει να παίρνει τα πάνω τις ξεκινάει από 1MB και στις 5-6 το πρωί φτάνει και το 1.7mb για κάνα μισάωρο εμενα μου φαίνεται σαν αναβάθμιση χωρίς όμως να υπάρχει το απαιτούμενο bandwidth ara και προδιαγραφές του δικτύου του οte. ταλαιπωρία τα επαναλαμβανόμενα disconnects...το μονο που θα πω είναι έτος του ότι είναι εκνευριστικά δεν μπορείς να κανεις και τι δουλειά σουσημειώνω πως το dslam είναι σχεδόν άδειο το 1/4 των ports είναι σε χρήση... που να ενεργοποιθούν και μερικές ακόμα συνδέσεις θα καταλήξω με ταχύτητα απλής isdnοποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα όταν είχα 1 MB έλεγα ταξίτες είναι αυτές είμαστε τριτοκοσμικοί τώρα τι να πω με 2MB και ταχύτητες 256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Οκτώβριος 7, 2006 #167 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Τι γίνεται;Έλλειπα 3 βδομάδες και είπα έγινε η αναβάθμιση.Ακόμα με ταχύτητες 512 κατεβάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Οκτώβριος 8, 2006 #168 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Η υψηλότερη μέχρι τώρα! Αν συνεχίσει έτσι μπορεί κάποια στιγμή να φτάσει αυτό για το οποίο πληρώνω.. Λέτε να έχει σχέση το ότι είναι πρωί Κυριακής? Λέω εγώ τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 8, 2006 #169 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αυτή τη στιγμή έχω 38kbyte/s με 27ms latency...το latency καλό είναι, αλλά είναι σε πρωί Κυριακής. Η ταχύτητα, ως συνήθως, είναι γτπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Οκτώβριος 8, 2006 #170 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious Τι γίνεται; Έλλειπα 3 βδομάδες και είπα έγινε η αναβάθμιση.Ακόμα με ταχύτητες 512 κατεβάζω. Αρχική απάντηση από aliendna51 Η υψηλότερη μέχρι τώρα! Oh yes Η κατάσταση είναι εκτός ελένχου, κάθε μέρα και χειρότερα Αλλά και όταν θα σας γίνει η αναβάθμιση δεν θα είναι και καλύτερα......Θα έχετε τρελά pings θα πέφτει ακόμα πιο πολύ η γραμμή σας και οι ταχύτητες μια θα ανεβαίνουν, μια θα κατεβαίνουν κατά βούληση Hmm......τι μας θυμίζει αυτό ??? Ααα ναι !! την παρούσα κατάσταση που τελικά δεν έχει ουσιαστική διαφορά άμα γίνει η αναβάθμιση :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 8, 2006 #171 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Πριν την υποβάθμιση πάντως όλα πηγαίνανε ρολόι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Οκτώβριος 8, 2006 #172 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist Πριν την υποβάθμιση πάντως όλα πηγαίνανε ρολόι.. Πράγματι Ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξει......αυτή τη δεκαετία όμως :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Οκτώβριος 9, 2006 #173 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Από την δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Οκτώβριος 9, 2006 #174 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 2Mbit OTENET Rulezzzz :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 9, 2006 #175 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Είναι απελπιστικό..... δεν μπορώ να κάνω ούτε browsing.... κάνω κλίκ σε μια σελίδα, ανοίγει σε dt... κάνω κλικ στην επόμενη, ανάβω τσιγάρο, πίνω τον καφέ μου και περιμένω... κάνω κλικ πάλι τα ίδια.. στα 10 refresh και αφού μου έχουν γίνει τα νεύρα κορδόνια ανοίγει η σελίδα με ταχύτητα PSTN του 1997...... (βλ 14Κbps)...Η κατάσταση είναι απαράδεκτη... μόνο διαφήμιση ξέρουν να κάνουν και κοιτάν πώς θα τα μαζέψουν από τον κόσμο οι αλήτες... το πρόβλημα δεν είναι την Hol ή του κάθε provider απλά... είναι όλων μαζί... ο ΟΤΕ που δεν μπορεί να κάνει σωστά την μετάβαση στην υποσχόμενη διπλάσια ταχύτητα, οι provider που μας δουλεύουν για το bandwidth και τις πολιτικές τους.. τελικά σε αυτή την χώρα το μόνο που δουλεύει είναι το λαθρεμπόρειο, η πορνεία και το ρουσφέτι.... μέχρι και ο Αλογοσκούφης το επιβεβαιώνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 9, 2006 #176 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 2mbit Forthnet Καβάλα Την ίδια στιγμή που από το giganews έχω 1.6-1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 9, 2006 #177 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 1mbit "αναβαθμισμενο" απο 512 στην Τουμπα. Τhanks ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 9, 2006 #178 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Από την HOL πάντως μου ρίξανε το φταίξιμο στον ΟΤΕ και μάλιστα μου αναφέρανε ότι το πρόβλημα θα λυθεί τέλη Νοεμβρίου όταν θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση από τον ΟΤΕ!!!!!!!!! Θέλω την PSTN μου πίσω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Οκτώβριος 9, 2006 #179 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από oktechΘέλω την PSTN μου πίσω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Αχχ......οι παλιές καλές εποχ........WTF λέω......ο πΟ.Τ.Ε. μας έχει τρελάνει Με τις καινοτομίες του ζούμε την εμπειρία της 1024 kbit/s στα 20 kbit/s...... Ε ρε να μην έρθει μία Ευρωπαϊκή εταιρία να στήσει εδώ κανένα δίκτυο να τους πάρει την πελατεία μπας και πάρουν απόφαση ότι πρέπει να ξηλώσουν τα μαμιμένα τα δίκτια τους :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 9, 2006 #180 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Kαλαμάτα - Teledome Επιτέλους... Αντιθέτως με Σλοβακία, το ping ήταν στο Θεό και παίζανε τάβλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.