Jump to content

Τελικα αρχισε η αναβαθμιση των γραμμών!!!???

g_0x

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Έλεος πια ..... !!!

Κάθε μέρα και χειρότερα.

Από 512Kbps σε 1024Kbps Conn-x.

:::.. Download Stats ..:::

Download Connection is:: 345 Kbps about 0.35 Mbps (tested with 386 kB)

Download Speed is:: 42 kB/s

Tested From:: http://testmy.net/ (Server 1)

Test Time:: 2006/10/04 - 8:26am

Bottom Line:: 6X faster than 56K 1MB Download in 24.38 sec

Καστοριαααααααααα επιτελους 1μβ

εχω δει μεχρι 950κβ πσ

πολυ καλα στο κατεβασμα .. στο ανεβασμα σταματαμε στα 230

ολα αυτα απο σημερα το πρωι (σσ 4 -10-06)

update

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 226.54Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 945.01kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

εδώ και καμια 2 βδομάδες που αναβαθμίστηκα στα 2 mbit πάνω από 500 kbit/sec δεν έχω δει.. Ενώ πριν με το 1 mbit είμουνα στα 910 σταθερά. Έχω βαρεθεί να παίρνω στο 121 και να μην γίνεται τίποτα. Καλύτερα να μην με αναβαθμίζανε... Σήμερα πια μέτρησα την ταχύτητα στα 250 kbit!!!!

Στην περιοχη μου δεν εχει γινει ακομα αναβαθμιση.

Περιμενω την Οτενετ να μου κοψει την 512....και εχει φυγει αιτηση απο της 26/9 στην 4νετ για 2ΜΒιτ...

Υπαρχει περιπτωση αν αναβαθμιστω τοτε που μπει η 2αρα να παω στα 4?:devil: ?????

Χμμμ.. Μετά από κάμποση ώρα και ένα restart στο router "ανέβηκα"..

49058599.png

Και από ελληνικό server (http://speedtest.forthnet.gr/) έχουμε:

up 224.13Kb/s

& down 1.58Mb/s

Θα κάνω και αύριο κάποια test ακόμα να δω... Ρε, θα δω ποτέ ~2048kbps???

Στην επαρχία βλέπω κυριλέ είστε όλοι και γκρινιάζετε επειδή δεν πιάνετε το θεωρητικο maximum...Αθήνα ξέρω πολύ κόσμο (και εγώ μέσα σε αυτούς) που έχει πχ. 1mbit γραμμή και κατεβάζει σα 256kbit...:zzz:

Αρχική απάντηση από Occultist

Στην επαρχία βλέπω κυριλέ είστε όλοι και γκρινιάζετε επειδή δεν πιάνετε το θεωρητικο maximum...Αθήνα ξέρω πολύ κόσμο (και εγώ μέσα σε αυτούς) που έχει πχ. 1mbit γραμμή και κατεβάζει σα 256kbit...:zzz:

Εγώ πάντως Αθήνα είμαι και μου έχει σπάσει τα νεύρα... κοιτάω τώρα το log συνδέσεων της HOL ..... αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδή... από 5/8 μέχρι σήμερα....

Σε 2 μήνες δηλαδή....

κρατηθήτε

785 συνδέσεις...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μέσος όρος σύνδεσης 1 ώρα 50 λεπτά περίπου!

Σε 61 μέρες μέσα δηλαδή, 12-13 συνδέσεις την ημέρα... και μέσω όρο downtime 26 λεπτά την ημέρα....... ’ν έχει κανένας άλλος hol ή provider που του δίνει τέτοια στοιχεία, μπορεί να το τσεκάρει ρε παιδιά γιατί με βλέπω να τους κάνω χοντρή φασαρία από αύριο... γ@μω τις DSL δηλαδή λέμε...

Τους πέρνω τηλέφωνο εδώ και μια βδομάδα περίπου, από τότε δηλαδή που έγινε ο διπλασιασμός της γραμμής από τον ΟΤΕ γιατί πολύ απλά, κολλάει το σύμπαν.. μου δίνουνε να κάνω download να δώ ταχύτητα, σφαίρα... τεσπά, 150-160Κ τα βλέπω συχνά από δυνατούς server... και πάλι λιγότερα είναι από το θεωρητικό αλλά τεσπά, δεν έχω παράπονο.. αλλά σε browser καστάσεις, μου βγάζει τον αδόξαστο ρε παιδιά.... λές και έχω pstn! ’σε που βλέπω πιο πολλά page not found και δώστου reload από τότε που έμπαινα με 33,6Κ!!!!

Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 23:47]

Και τώρα που έκανα post έσκασε πάλι... το κέρατο μου το τράγειο......

Man μην ταραζεσαι 4-5 μερες δειαρκει..το παθαινα και εγω..πριν κατι βδομαδες...

Ποστ και κληση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.