Jump to content

Τελικα αρχισε η αναβαθμιση των γραμμών!!!???

g_0x

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 15:58]

συγνωμη αν σε απογοητευσω αλλα το 60 ειναι ταχυτητα της 512! κανονηκα επρεπε να κατεβαζεις με 80+.....

σε φιλο που εχει 512, το ανωτερο που εχουμε δει ειναι το 52. Οπότε το 60-64 που κατεβάζω ψιλο-καλό είναι! Μην κάνεις μια απλή διαίρεση για να δεις με τι "πρεπει" να κατεβάζει κάποιος (πχ. 512/8=64). Δεν είναι τόσο απλό. Το ξέρω πάντως ότι ~60 είναι λίγο. ’λλωστε δεν είπα ότι διπλασιάστηκε το download speed. Είπα 1μιση φορά

Αρχική απάντηση από Tsunami

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΩΩ??? Όλοι οι υπόλοιποι στο Ηράκλειο αναβαθμίστηκαν εκτός από μένα???Το κέρατό μουυυυυυ....

Και εγώ πρέπει να ήμουν από τους τελευταίους του Ρεθύμνου που αναβαθμίστηκαν :...: ...άκουγα τους φίλους μου να λένε ότι έχουν πλήρως αναβαθμισμένη γραμμή και τρελαινόμουν:blink:, γιατί μένουμε και δίπλα-δίπλα :confused:

Τις τελευταίες μέρες έχει βελτιωθεί η κατάσταση στην Κρήτη :) Έχω ρωτήσει πολλά άτομα και μου λένε ότι σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες είναι καλύτερα τώρα :D

καλησπέρα, σήμερα και εγώ αναβαθμίστηκα (ζάκυνθος) από 512 σε 1024 αλλά τώρα περιμένω την forthnet να μου βγάλει τον κόφτη για καθαρή χιλιάρα. το περίεργο είναι οτι το emule πιάνει 85άρια για αρκετή ώρα ΛΟΛ

εγω δε μπορω να καταλαβω τι γινεται με τη βιβοντι.ενω χθες ημουνα τελεια(90 επιανα περιπου) σημερα μετα βιας ειμαι στα 35 και αν κατεβαζει το μτορρεντ τοτε ο firefox απλα σερνεται...δηλαδη που θα παει αυτη η κατασταση?καλυτερα ημουνα πριν την αναβαθμιση τελικα.ειχα 512 αλλα σταθερα ρε γαμωτο...

Ρε παιδιά...στη forthnet, είχα 512/128 και κατέβαζα με μέσο όρο 55kb/s. Την προηγούμενη Δευτέρα, έγινε η αναβά8μιση σε1024/256 και τώρα η μέση ταχύτητά μου είναι 32kb/s !!! Μα τι γίνεται?!!:TD:

Αρχική απάντηση από tolis86 [Χθες, στις 15:58]

συγνωμη αν σε απογοητευσω αλλα το 60 ειναι ταχυτητα της 512! κανονηκα επρεπε να κατεβαζεις με 80+.....

50-55 είναι της 512 ...

:whistling

Το ότι κατεβάζω με 60 είναι ειρωνικό... κανονικά θα έπρεπε να είχα 100 ...??

Τεσπά χτες είχα 60 ping στο Bf2 ...σαν κάτι να έγινε

:OT: Με 1000 γραμμή τι ping περίπου πρέπει να έχω σε Ελληνικό server ? :OT:

Εγώ που τον ~Ιούλιο~ αγόρασα Conn-x 384 με πιανει η μπάλα ρε παιδιά ? Η πρεπει να κλεισει το 6μηνο του connx και μετά. Πάλι καλα που εχω μικρά ping και κατεβάζει με 40++ σταθερά ολες τι ώρες.

Αρχική απάντηση από Reaper

Ρε μηπως οι οτετζηδες διαβαζουν lab? Χτες εκανα post οτι ακομα να αναβαθμιστω και σημερα γυρναω σπιτι και βλεπω 1mbps:clap:

Μακάρι !!!

Ας φανερωθεί για να του πω κάτι σημαντικό :devil:

Έλα καλέ, δεν δαγκώνω ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ :devil: :mad: :devil:

Αρχική απάντηση από g_0x [Χθες, στις 20:46]

εγω δε μπορω να καταλαβω τι γινεται με τη βιβοντι.ενω χθες ημουνα τελεια(90 επιανα περιπου) σημερα μετα βιας ειμαι στα 35 και αν κατεβαζει το μτορρεντ τοτε ο firefox απλα σερνεται...δηλαδη που θα παει αυτη η κατασταση?καλυτερα ημουνα πριν την αναβαθμιση τελικα.ειχα 512 αλλα σταθερα ρε γαμωτο...

Φίλε g_0x και γω vivodακιας είμαι με ταχύτητα 1024 τώρα(υποτίθεται) από 512.Αυτό πριν 10 λεπτά:

post-4831-1416072804,6105_thumb.jpg

Εντωμεταξύ, αυτό που χω παρατηρήσει με την Vivodi,βάση του συγκεκριμένου τεστ της forthnet, είναι ότι upload είναι σχεδόν σταθερό πάντα και παίζει πάντα από 218-227.

Το δε download παίζει απογοητευτικά όπως δείχνω και πιο πάνω, τις ώρες αιχμής 550-680, τις ώρες που όλοι κοιμούνται έχω δει και 950.

Επίσης παιδιά έχω μια υπόνοια και δεν ξέρω αν και κάποιος άλλος το χει παρατηρήσει,ότι για παράδειγμα ένας που έχει μια γραμμή αυτούσια 1024, χωρίς να προέρχεται από διπλασιασμό, πιστεύω ότι "κατεβάζει" καλύτερα από κάποιον που η γραμμή του ήταν 512 και διπλασιάστηκε σε 1024.

Διορθώστε με αν αυτό που λέω δε στέκει,απλά είναι μια υπόνοια που έχω μετά από σύγκριση με γνωστούς που έχουν 1024 γραμμές χωρίς διπλασιασμό(νέες συνδέσεις).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.