Jump to content

Τελικα αρχισε η αναβαθμιση των γραμμών!!!???

g_0x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=2&id=1547

ενταξει μη πλακωνετε που το λινκ ειναι απο το ινσομνια...

και αν απαντησει καποιος ας μου πει αν τελικα στο greektracker.de Μπορει να μπει γιατι εγω δεν απο το πρωι...

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

υπαρχει και αλλο θρεντ πανω σαυτο το θεμα και το ειδα αφου ανοιξα ετουτο.

anyway σημερα ειδα οτι εχω 1024download-160upload...και απο γραμμες βελτιωθηκε αισθητα η ποιοτητα.μπραβο στη βιβοντι...

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 16:17]

Εχουν αναβαθμισει ολο το εξωτικο Ελευθεριο-Κορδελιο......:flower:

Τπτ στους αμπελοκηπους ξερεις αν παιζει?:D

Αρχική απάντηση από ΝTG

:TD: @altec...(γενικα)

παναθεμα σε νικολιο...με altec ωρε?:p :P

:OT: βλεπω να το ανοιγουμε το θρεντ καμμια 20αρια φορες ακομα...:whistle2:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=29338&highlight=%E1%ED%E1%E2%E1%E8%EC%E9%F3%E7

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=29975&highlight=%E1%ED%E1%E2%E1%E8%EC%E9%F3%E7

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=29961&highlight=%E1%ED%E1%E2%E1%E8%EC%E9%F3%E7

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Τπτ στους αμπελοκηπους ξερεις αν παιζει?:D

Πρωτα αναβαθμιζουν την Α'Εθνικη(Κορδελιο) μετα την Β'Εθνικη(Αμπελοκηπους) και στο τελος τα λιμα της Ερασιτεχνικης(Ανατολικες Συνοικιες!!!!!:p

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 18:54]

Πρωτα αναβαθμιζουν την Α'Εθνικη(Κορδελιο) μετα την Β'Εθνικη(Αμπελοκηπους) και στο τελος τα λιμα της Ερασιτεχνικης(Ανατολικες Συνοικιες!!!!!:p

Αντε να δουμε...:p

Εγώ πήρα e-mail χθες απο forthnet...μου λέει και καλά πως αναβάθμισε την γραμμή μου (384-768) όμως την τέσταρα και δεν είδα κάτι διαφορετικό....115/361.....βέβαια ξέρω άτομα που έχουν 512 και κατεβάζουν με λιγότερο απο 40kb/sec, ενώ εγώ τώρα έχω πιάσει και 90kb/sec!!!!! (Ηράκλειο Κρήτης μένω.....)

Disconnected άντε παλικάρι μου και εσύ σε κανα meeting...;)

Για Ηράκλειο μου είπανε οτι από 1η Σεπτεμβρίου θα διπλασιαστει.Τώρα δεν ξέρω αν στέκει...Πάντως εγώ εχθές πήγα και έκανα αίτηση για 512...:)

Καλημερα παιδια εμενα η αλτεκ με ανεβασε σε 768 απο 384 jetpack :-)) και παει πολυ καλα αλλα πολυ παρασυτο στο τηλ γιατι???? σαν να ακουω παλιο ραδιο με λαμπεσ στα βραχεα :rant:

αναβαθμηση και εγω απο 384 σε 768 αλλα απο forthnet ακομα τπτ

μιλησα με forthnet με διαφορετικους υπαλληλους και μου ειπαν πως μεχρι 9/9 θα εχουν αναβαθμηστει οι συνδρομητες τους

Αρχική απάντηση από blacK_iCe [Σήμερα, στις 12:28]

Καλημερα παιδια εμενα η αλτεκ με ανεβασε σε 768 απο 384 jetpack :-)) και παει πολυ καλα αλλα πολυ παρασυτο στο τηλ γιατι???? σαν να ακουω παλιο ραδιο με λαμπεσ στα βραχεα :rant:

στο κιλκις σε ανεβασε? εμενα οχι με αλτεκ ειμαι. αλλα το προι ειχα κατι κουλα με αποσυνδεσεις συνεχομενες αλλα μετα εστρωσε.. :upside:

με forthnet και go πήρα τηλέφωνο κιόλας η αναβάθμιση έγινε. κατεβάζω σταθερά με 70-80kb/sec.

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 170.79Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 616.47kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Αρχική απάντηση από g_0x

υπαρχει και αλλο θρεντ πανω σαυτο το θεμα και το ειδα αφου ανοιξα ετουτο.

anyway σημερα ειδα οτι εχω 1024download-160upload...και απο γραμμες βελτιωθηκε αισθητα η ποιοτητα.μπραβο στη βιβοντι...

ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΕ ΜΟΥ ! ! !

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 141.51Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 447.93kb/s

τι σημαινουνε αυτα?δεν εχω με τιποτε τετοιες ταχυτητες και το τεστ της φορθνετ ετσι μου τα εβγαλε...:hmm:

Και Θησειο εγινε...

ενας φιλος ειχε κανει αιτηση 512 και του μπηκε εχθες κατευθειαν 1mbit!(connx)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.