Jump to content

Aναβάθμιση από 3800Χ2 σε ΟPTERON 165 = 3400MHZ

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Ολα τα δυαλιτικά στο τέλος όλο και κάτι χρήσιμο θα διαβρώσουν....

Το έχεις κάνει προφανώς για να το προτείνεις, αλλλά αυτό να σου πώ το φοβάμαι περισσότερο από το ξυράφι...:D:(

Να το screenie που ειχα κρατησει οταν τον προτωπηρα.

Παντος στο coretemp ο ενας πυρηνας εχει 10 βαθμους επανω σε load σε σχεση με τον αλλον. Για ξεκαπακομα δε με βλεπω ακομα, θα διξει το μελον.

Η μεθοδος που περιγραφει ο .38.45 ειναι πολακις δωκημασμενη, δε θα χεις προβλημα ;-)

post-56-1416072740,4048_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:40]

διαλυτικο νιτρου.

βαζεις σε ενα καπακι απο βαζο. πετας τον οπτερον μεσα αναποδα (το καπακι κατω τα Pinανακια πανω) και παρακολουθεις τη σιλικονη (ή οτι αλλο ειναι αυτο) να διαλυεται.

καποια στιγμη (θα καταλαβεις) το καπακι βγαινει μονο του.

Αυτό που το βρίσκουμε?Πόσο κάνει περίπου και χρειάζονται λοιπές προφυλάξεις?(για τα χέρια κτλ)

sorry που πεταγομαι σαν πορδιτσα...αλλα πρεπει να εχεις κανει κατι πολυ ασχημο με τις μνημες στο bios!12,5K cpu στα 3 γιγα???

Λιγο πανω απο 14 θα ηταν νορμαλ και λιγο κατω απο 15 θα ηταν καλο!

Αρχική απάντηση από ΝTG

sorry που πεταγομαι σαν πορδιτσα...αλλα πρεπει να εχεις κανει κατι πολυ ασχημο με τις μνημες στο bios!12,5K cpu στα 3 γιγα???

Λιγο πανω απο 14 θα ηταν νορμαλ και λιγο κατω απο 15 θα ηταν καλο!

Ναι το έκανε....Έχει τις μνήμες με διαιρέτη πολύ κάτω. Εμένα μου το έκανε στο cinebench.... βγάζοντας πολύ χαμηλά scores.

DAG κάπου πήρε το μάτι μου ότι ελπίζεις σε 290 RAM 3-4-4-κάτι ε;;;; Εγώ λέω μα πάρεις καλύτερα την D70 και να πας καμιά εκδρομούλα το σαββατοκύριακο:daisy: ....275 άντε 280 το πολύ....... Γνωστές GSKILL HZ.:giveup: :giveup: :giveup:

Tελικά όντως τα παραπάνω Bench είναι ΑΚΥΡΑ για 2 λόγους...

Α) οι μνήμες είναι σκοτωμένες με τον διαιρέτη που έβαλα

Β) Η κάρτα τελικά μου είχε κάνει Throdling χωρίς να το πάρω χαμπάρι.. :(

Εδώ είναι και το σκότωμα από τις μνήμες... :tomato:

post-153-1416072740,7023_thumb.jpg

Α ρε Μητσο στα ειχα πει εγω αλλα ησουνα δισταχτικος Αν με ακουγες θα ειχες

ξενοιασει.Παντως οποτε θελεις και το αποφασισεις πες μας και το βολευουμε Ειναι κριμα να εχεις τετοιο τεμαχιο και να μην το εκμεταλευεσαιι

Γειά σου βρε Μιχάλη...:D

Ερχεται το Block σου από τον Xρήστο που το έχει έτοιμο σε ρακόρ 1/4 αυτό με το plexy Glass επάνω.... ;):T:

Ελπίζω να κάνουμε καλή δουλειά.....

Σε δεύτερο χρόνο θα μου στείλεις και ένα για την 7900GTX και θα σκίσουμε... :T:

Tελικά οι μνήμες είναι για τον σούτσο..:(

Δεν μπορώ να βρω συνδιασμό FSBXMulti/Divider για να έχω τις μνήμες μου κοντά στα 270 και τον επεξεργαστή κάτι παραπάνω από 3GHz...

Eαν είχα καλύετερες μνήμες πιστεύω να είχα πολύ καλύτερους χρόνους...

post-153-1416072743,3553_thumb.jpg

βαλε ενα Α64tweaker αν δεν σου κανει κοπο!

Αυτο ειναι atweakaristo αλλα με λιγη καλη θεληση στα 3100 πρεπει να εχεις κανενα 26 και καμποσα ψιλα...

Πες και τα drive strength!

@athens ...

πιστευω οτι ακομα και με αυτες κοντα στο 27.5 πρεπει να ειναι!(ισως και λιιιιγο πιο κατω)

Exoυνε γίνει τα νεύρα μου τσατάλια με τις κωλομνήμες μου....

Ανάθεμά στην Gskil για τις παπαριές που έβγαλε με την κωδική ονομασία DDR500 HZ.

Oτι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω καλύτερο από αυτό που βλέπετε παρακάτω.... :(

Ενα κλίκ προς τα επάνω και το απόλυτο ΧΑΟΣ....

Λάθη στο ΜΕΜΤΕΣΤ σχεδόν άπειρα...

Είναι κρίμα βρε παιδί μου πάντοτε να βρίσκω ένα εμπόδιο για να πάρω τα μέγιστα από την CPU....

EΔΩ παρκάρω για 24/7 έχω σχεδόν 2940 ΜΗΖ καθώς και παραπάνω MHZ να δώσω την CPU πρέπει αναγκαστικά να σκοτώσω τις μνήμες με διαιρέτη και έτσι έχω τζούφια MHZ....

Περιμένω βέβαια να έρθει το BLOCK by 11 γιατί το Coretemp σε FULL LOAD οταν αρχίζω να προσθέτω τάση βαράει κάτι 60C ανα CPU που με τρομοκρατούν...

Το παράδοξο είναι πως το Utility της DFI (SmartGuardian) έχει μεγάλη απόκλινση από το CoreTemp....

Oταν διαβάζω 61C στο coretemp το smartguardian λέει 47C... :eek: TETOIA ΔΙΑΦΟΡΑ είναι φυσιολογική ?

Να πιστέψω το coretemp ή το smartguardian ?

Πάντως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο έβαλα από το BIOS 60C Shutdown... :D

Με το S&M σε FPU Test χτυπάω με το καλημέρα 60C (coretemp) και σε δύο λεπτά μάλλον μπαίνει μπροστά σε λειτουργεία το Shutdown από το ΒΙΟS ......

Aυτά τα ολίγα για τώρα ....

Καιρός για COD2 για να ξελαμπικάρουμε λιγάκι....

clip16yf2.th.jpg

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Oταν διαβάζω 61C στο coretemp το smartguardian λέει 47C... TETOIA ΔΙΑΦΟΡΑ είναι φυσιολογική ?

Να πιστέψω το coretemp ή το smartguardian ?

Πάντως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο έβαλα από το BIOS 60C Shutdown...

Η διαφορα φυσιολογικη μου κανει...(εκτος αν και τα δικα μου ειναι παραλογα!)

To coretemp υποτιθεται οτι σου λεει temp απο πυρηνα...

Το bios 60 C shutdown βαλτο (για το φοβο των ιουδαιων) αλλα διαβζει απο το βιος την θερμοκρασια ...η οποια συμπεφτει σε μενα με το smartguardian!

Αρα μην περιμενεις μολις παει το core temp 60 να κλεισει ο υπολογιστης!

Oi μνημες σου εννοειται οτι ειναι αλλου για αλλου!!

Μαχ async 11?Πιο κατω δεν παει?Ενα 9 νορμαλ το βρισκω!

Τrc 15?Kαι καπακι TRFC 17?10-14 ή 9-15?Δεν?Εστω ενα συντηρητικο 10-15??

Στα 275 και πανω Trp ενα 4αρακι θα βοηθαγε...

Ετσι θα ξεκινουσα τουλαχιστον...

Μετα μενει να βρεις tref και idle cycle limit που θελει δοκιμες να βρεις ενα γρηγορο για το συστημα σου!

Αν μπορουσες πρωτα να βρεις και drive strength ακομα καλυτερα!

(θα ξεκινουσα με 8-1....->δεν ειναι χαλαρο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.