jpavly Σεπτέμβριος 6, 2006 #221 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από DagalidisΑργότερα όμως όλα αυτά και ίσως γίνουν όταν περάσω σε Conroe - K8L πλατφόρμα.... Dag.. πλάκα μας κάνεις έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2006 #222 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis On NEXT month ..... για ονομα του θεου δεν εχεις παρει τοσο καιρο πρεφα οτι η ΤΤ ειναι για να φτιαχνει ανεμιστηρες μονο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #223 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:20] για ονομα του θεου δεν εχεις παρει τοσο καιρο πρεφα οτι η ΤΤ ειναι για να φτιαχνει ανεμιστηρες μονο? Kαι CASEs .... Γιατί βρε ... αφού όλα τα 700Watts που κυκλοφορούν είναι COPY-PASTE FORTRON... Γιατί να μην πάρω κάτι ποιό εμφανίσιμο ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2006 #224 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 βρε μητσο , δεν ειναι ετσι δεν ειναι αντιγραφες ολα. δλδ τα ενερμαξ τα ταγκαν κλπ ειναι φορτρον? εχεις δει κανεναν μας εδω μεσα να παιζει με ΤΤ τροφοδοτικο? μην παρασυρεσαι απο την εμφανιση το τι εχει μεσα μετραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #225 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Εεεεεε και τι είναι καλύτερο στα 700+watts ?????OCZ ? FORTRON ?TAGAN ?ENERMAX ?Μια πρόταση περιμένω,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2006 #226 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Tagan + enermax = εγγυηση ΙΜΗΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Σεπτέμβριος 6, 2006 #227 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Don't forget Seasonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 6, 2006 #228 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Εεεεεε και τι είναι καλύτερο στα 700+watts ????? OCZ ? FORTRON ? TAGAN ? ENERMAX ? Μια πρόταση περιμένω,,,,, http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_sli_ready_gamexstream_power_supply Στο XS το εξυμνούν, ψάξε λίγο και θα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 6, 2006 #229 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Εαν θες να διαθέσεις μισό (βασικό) μηνιάτικο (370 ευρώ), μπορείς να πας στο Enermax Galaxy στα 1000W, μ ε 4 δωδεκάρες των 17 Αμπέρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 6, 2006 #230 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka για ονομα του θεου δεν εχεις παρει τοσο καιρο πρεφα οτι η ΤΤ ειναι για να φτιαχνει ανεμιστηρες μονο? Αρχική απάντηση από ea6gka Tagan + enermax = εγγυηση ΙΜΗΟ Αρχική απάντηση από Dagalidis Kαι CASEs .... Ναι, αν θες κάτι σε παράγκα με σκεπή ελενίτ και φωτάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2006 #231 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 τωρα ειδα στο αλλο θρεντ οτι εχει και ενα χρονο εγγυηση μονο , ROFL . Αρχική απάντηση από spcΝαι, αν θες κάτι σε παράγκα με σκεπή ελενίτ και φωτάκια. κατι σε βαγονι τρενου , ακομη χειροτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 6, 2006 #232 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Το ΟCZ GameXtream 700W το έχει και το OC.uk: http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Online_Catalogue_OCZ_241.html Σκέφτομαι να το τσιμπήσω κι εγώ, τι λέτε για καμιά ομαδική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 6, 2006 #233 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Εεεεεε και τι είναι καλύτερο στα 700+watts ????? OCZ ? FORTRON ? TAGAN ? ENERMAX ? Μια πρόταση περιμένω,,,,, dag δεν ξερω για σενα ...εγω παω για ενα φτηνο με μια 12αρα στα 350-400watt. Βρηκα μεχρι στιγμης 2 ...ενα με 21Αμπ και ενα με 18. Πιστευω να κρατησουν την καρτα μου...(μαλλον για το 21αρη παω) Κοστος ....δεν υπερβαινει τα 40... (παλια βγαιναν κατι ωραια enermax με 30κατι -νομιζω 36- ampere στην 12αρα. Τι να γιναν εκεινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Σεπτέμβριος 6, 2006 #234 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 TURBO COOL η enermax ειναι τα καλητερα.Το δικο μου TURBO COOL 1000W δεν εχει πει κιχ εδω και 4 μηνεσ και ασ το εχω φορτομενο αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 6, 2006 #235 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Βγήκαν "βρώμες" ότι ο Dag πάει για Conroe για να μπορεί να δουλεύει στους 4GHz everyday με το νερό του...... Τι γίνεται βρε Dag!........Για δώσε εξηγήσεις στο λαό!........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 6, 2006 #236 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από THE GOD TURBO COOL η enermax ειναι τα καλητερα.Το δικο μου TURBO COOL 1000W δεν εχει πει κιχ εδω και 4 μηνεσ και ασ το εχω φορτομενο αρκετα Nαι αλλά αυτά είναι από Αμέρικα εδώ δε το βρίσκεις με τίποτα....Και κάποιο κατάστημα να στέλνει από Αμερική δεν υπάρχει, μόνο αν έχεις φίλο /συγγενή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Σεπτέμβριος 6, 2006 #237 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Βγήκαν "βρώμες" ότι ο Dag πάει για Conroe για να μπορεί να δουλεύει στους 4GHz everyday με το νερό του...... Τι γίνεται βρε Dag!........Για δώσε εξηγήσεις στο λαό!........ :clap: Αμα ειναι ετσι γιατι πηρε τον Opteron? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #238 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Nα και το κουτί σε αντιπαράθεση με το παλιό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #239 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Ο ΔΑΒΙΔ με τον ΓΟΛΙΑΘ ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #240 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Μπροστά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.