Dagalidis Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #201 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 08:06] να κανω και εγω μια ερωτηση ?μου επιτρεπεται εε? Αν υποθεσουμε οτι ο cpu(ς) το παιρνει το ρευματακι του...αλλα δεν το παιρνει η καρτα,πως συμπεριφερεται τοτε??Απλα κολλαει?? Πάγωμα - σπάσιμο εικόνας - 16 Χρώμματα - πάγωμα κίνησης - LAGGGGGING - Γενική κατάρευση - Ξαφνικά σε Desktop... Aυτά είναι μερικά συμπτώματα έλειψης ρεύματος... τα οποία έχω όταν πάω στα όρια του ρεύματος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 5, 2006 #202 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 παμε να παρουμε απο ενα! Αλλος για ομαδικη?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #203 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 08:38] παμε να παρουμε απο ενα! Αλλος για ομαδικη?.... Και εσύ τα ίδια τέκνον Βρούτε ? Εχεις συμπτώματα αστάθειας ? Δοκίμασες με ίδιες τάσεις και χαμηλότερα ΜΗΖ στην CPU και έχεις τα ίδια συμπτώματα ? Εαν ΝΑΙ ..... Welcome to the Club.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Σεπτέμβριος 5, 2006 #204 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Σοβαρά παιζει τέτοια φάση με τροφοδοτικό;Εμένα στις πολλές ζέστες πεταγε μπλε οθόνη και μετα δεν ξανανοιγε,και οταν ανοιγε έμπαινε στα 16 χρώματα...Μόνο με επαναφορα συστήματος και στοκ τασεις-συχνότητες έπαιζε...Οπότε με βίδωσε έδωσα 1,52ν @2800 εκανε να φορτώσει λειτουργικο και κόλλησε...Απο τότε δεν ξανάνοιξε και έστειλα την μητρική για αλλάγή...πάιζει να είναι και το τροφοδοτικό,αν και το δοκίμασα και αλλού;Υ.Γ σορρυ για τη κουραστικη απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 5, 2006 #205 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη λύση από το διπλό τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 5, 2006 #206 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 ελα dag.....σου βρηκα μητρικη να μην σε κοβει..... απλα βρες κανενα 1000αρι τροφοδοτικο γιατι αποκλειεται να τερματισει πρωτα η μητρικη! Conroe killer μητρικη λεμε......(να χαμε και κανενα conroe killer επεξεργαστη τι καλα που θα ηταν!) δεν ειναι photoshop... προσεχως η εξηγηση..... ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 5, 2006 #207 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 το 1,55V για τα default mhz δεν είναι πολλά; Γενικά δε μου αρέσει το screenshot που έδωσες...:...: :...: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 5, 2006 #208 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 νταξ .....δεν ειναι ακριβως default....στα 4χ502 ειμαι... (μην κοιτας την ταση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 5, 2006 #209 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω, διόρθωσε με) ο επεξεργαστής αυτός λειτουργεί στα 2000mhz. Ή για να τον λειτουργήσεις στα 500*4 θέλει και ο επεξεργαστής αύξηση του voltage? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 5, 2006 #210 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Γιατί βλέπω ότι τα tagan είναι λιγάκι τροφοδοτικά ΓΤΠ; Έχω ένα φουκαριάρικο blue storm Fortron 500άρι και δεν έχει κάνει κιχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Σεπτέμβριος 6, 2006 #211 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από deninho αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω, διόρθωσε με) ο επεξεργαστής αυτός λειτουργεί στα 2000mhz. Ή για να τον λειτουργήσεις στα 500*4 θέλει και ο επεξεργαστής αύξηση του voltage? Προφανος δε χρειαζεται, μπορει να αφησε τη ταση ετσι. Το FSB τις μιτρηκης δειχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #212 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Eστησα το καινούργιο μου κουτί Chieftec ΒΑ-01, έβαλα το Block του Μιχάλη (11) το PC μου έγινε εντελώς αθόρυβο αλλά μην περιμένετε τίποτα καλύτερο σε Overclock... Mάλλον χειρότερα θα έλεγα ότι πήγαν τα πράγματα μετά την αλλαγή... 1) Το Block του Εleven είναι τέλειο αλλά μάλλον δε κάνει για τις διατομές σωληνώσεων που έχω (1/4) με αποτέλεσμα να μην έχω καλή ροή. 2) Στην άσχημη ροή προστέθηκε και η αύξηση του συνολικού μήκους των σωλήνων αφού το Case είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣ διαστάσεων και σε YΨΟΣ και σε ΜΗΚΟΣ αναγκάζοντάς με να αυξήσω το συνολικό μήκος του κυκλώματος αλλά και να έχω πολύ μεγαγαλύτερη διαφορά ύψους μεταξύ αντλίας - ψυγείου... 3) Εχω την εντύπωση ότι το Block επειδή έχω ξεβράκωτη CPU βρίσκει οριακά στο πλαστικό του Socket με αποτέλεσμα να μην εφάπτεται καλά σε όλη την επιφάνεια της CPU... To αποτέλεσμα είναι να έχω μέχρι και 12C διαφορά σε FULL LOAD σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς (CoreTEMP)... Eπείσης ζόρισα παραπάνω το τροφοδοτικό αφού τώρα έχω συνολικά 8 Fans να δουλεύουν σε χαμηλές στροφές (5 CASE - 3 Ψυγείο), δηλαδή 3 παραπάνω από πρίν.... Αρα τώρα έπεσε και άλλο το όριο του Vcore με αποτέλεσμα να έχω την CPU σταθερή για 24/7 λόγο temps - Vcore στα 3060ΜΗΖ Ετσι λοιπόν μην περιμένετε τίποτα καλύτερο προς το παρόν. Θα δώ αργότερα εαν μπορώ να δώσω λύση σε αυτά τα προβλήματα αφού για αυτό το μήνα το ταμείο έκλεισε... Μην νομίζετε όμως ότι ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένος..... Το αποτέλεσμα που πήρα μετά την αλλαγή του CASE με ικανοποιεί απόλυτα γιατί για πρώτη φορά έχω ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ στημένο σύστημα αφού οι χώροι του CASE μου έδωσαν την δυνατότητα να στρώσω τα καλώδια - υδρόψυξη με πολύ ωραίο τρόπο και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ θόρυβος..... Φωτογραφίες δεν τράβηξα κατά την διαδικασία του στησίματος (Δάνεισα την μηχανή μου), αλλά θα σας δώσω το απόγευμα αρκετές ΦΩΤΟ από το τελειωμένο στήσιμο με αρκετές επεξηγήσεις.... Stay Tuned.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 6, 2006 #213 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 τι αντλια εχεις?(δεν θυμαμαι αν το ειχες γραψει) για το 3 που γραφεις εχω σκεφτει και εγω κατι τετοιο!Αλλα δεν πρεπει να ακουμπαει στο πλαστικο ....Νομιζω οτι η μικρη πιφανεια του core δεν μπορει να κρατησει το block σωστα στη θεση του με αποτελεσμα να γερνει λιγακι απο το βαρος....και να αφηνει -ας πουμε- εκτεθειμενη την πανω μερια. Θελει λιγο παιδεμα για ειναι σωστα.. Μαλλον χρειζονται κατι "πατηματα" που ειχαν παλια οι γομαροψυκτρες για socket Α (πχ σλκ947 που ειχα) που εμπαιναν στις 4 γωνιες.Και προστατευαν τον πυρηνα να μην σπασει αλλα και πατουσε καλυτερα η ψυκτρα! Οσο για το δικο μου screenshot πιο πανω παραδοξως ηταν η πρωτη φορα που εδειξε σωστη ταση ,καθως 1.55 εχω στο bioς.Εκεινη την στιγμη ειχα χαμηλωσει στα default 2Γηζ..και ειχα μπει σε safe mode...(ηθελα να σβησω κατι πραματα ....στο τσακ γλιτωσα το φορματ).Αυτο το πραμα εδειχνε καθε φορα που μπηκα...(2 φορες δλδ). 4χ502 ....πως και γιατι δεν ξερω ...με 10χ200 ημουν! Mαλλον bug ή καποιος driver -που δεν φορτωθηκε- δεν μπορεσε να βρει τι multi εχω και πηρε την πρωτοβουλια να βαλει το μικροτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #214 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Σιγά μην πίστεψα ότι η μητρική σου σήκωσε 500 FSB....Mην τρελαθούμε και όλας... Η αντλία είναι βυθιζόμενη Eihem δεν θυμάμαι τον τύπο της 600 L/h με μανομετρικό στο 1m και κάτι.... Θα πάω στο Praktiker και θα πάρω αυτά τα άσπρα στρόγγυλα αυτοκόλλητα μαξιλαράκια που βάζουν στα τζαμάκια των τραπεζιών... Είναι ίδια με αυτά που είχε ο ATHLON XP στις γωνίες του... Το Block του Eleven είναι απλά τέλειο....... Τα όποια προβλήματα με θερμοκρασίες έχουν να κάνουν με άλλους παράγοντες που ανέφερα παραπάνω και όχι με την αξία του BLOCK.... Θα βρώ λύση στα προβλήματα να είστε σύγουροι.... απλά δεν κάνω τίποτα τώρα γιατί δεν έχω χρόνο και διάθεση και χρόνο για επιπλέον ενασχόληση... Νταξ.... αφού έστω και έτσι τα 3060 τα έχω σταθερά για 24/7, θα λείωσω για μερικές μέρες σε multiplayer games.... :clap: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 6, 2006 #215 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 δημητρη γιαυτο σου εβαλα κιαλλα ρακορ μεσα. Το επομενο βημα ειναι να αλλαξεις διατομη στις σωληνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #216 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:11] δημητρη γιαυτο σου εβαλα κιαλλα ρακορ μεσα. Το επομενο βημα ειναι να αλλαξεις διατομη στις σωληνες. Χρήστο το μόνο που με αναγκάζει να διατηρώ 1/4 σωληνώσεις είναι το ψυγείο του EXOS.. Νομίζω πως πρέπει να ταιριάζει σε διαστάσεις με κάποιο διπλό που έχεις αφού φοράει επάνω του 3 90άρηδες ανεμιστήρες... Μάλλον θα είναι η επόμενη κίνησή μου να γλυτώσω από το ψυγείο του EXOS και να βάλω 1/2 διατομές... Επείσης είναι επιτακτική η ανάγκη ενός ακόμη PSU dedicated σε κάρτα γραφικών - ανεμιστήρες... Αργότερα όμως όλα αυτά και ίσως γίνουν όταν περάσω σε Conroe - K8L πλατφόρμα.... Οτι έκανα - έκανα, αρκετά χρήματα μου έφυγαν αυτό το 2μηνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 6, 2006 #217 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από DagalidisΑργότερα όμως όλα αυτά και ίσως γίνουν όταν περάσω σε Conroe - K8L πλατφόρμα.... :unsure: Να υποθέσω ότι ήταν τυπογραφικό αυτό, ε; Δεν ήθελες να γράψεις κάτι τέτοιο :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #218 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 10:43] :unsure: Να υποθέσω ότι ήταν τυπογραφικό αυτό, ε; Δεν ήθελες να γράψεις κάτι τέτοιο :-P To MONO σύγουρο στην Ζωή μας είναι ο Επερχόμενος ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ.... Ολα τα άλλα είναι πιθανά..... (Βρασίδας).... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2006 #219 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 μητσο αν πας στην Ιντελ πολλοι που πιστευουνε σε σενα θα αρχισουνε νε πεφτουνε απο τα μπαλκονια τους με αγκαλια τα ΑΜΔ-πισια τους. Μη το κανεις καλυτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #220 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 On NEXT month ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.