Jump to content

Aναβάθμιση από 3800Χ2 σε ΟPTERON 165 = 3400MHZ

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ARVAS [Σήμερα, στις 01:29]

Ρε dag ημαρτον..Να σε σταματαει η dfi; καμια μοντα δεν παιζει να συνεχισει να ανεβαζει;Πολυ κριμα ισως ο επεξεργαστης να τα καταφερνε για 100%..

Ο επεξεργαστής για να πάει 100% Overclock (3600ΜΗΖ) θέλει SS (SINGLE STAGE) αν δεν έχει Colg Bug αλλά και πάλι η μητρική πρέπει να μπορεί να δώσει 422 FSB με Χ9 multi που θέλει η CPU.:(

Aμα είχα ελεύθερο το Χ10 multi τότε σύγουρα θα πήγαινα παραπάνω...

Ισως χρειάζεται έναν Ηipro να αναλάβει καμμιά moda σε περίπτωση που και μετά την αλλαγή Case - βελτιστοποίηση ψύξης στα Msofet - Chipset, δεν πάρουμε ΜΗΖ παραπάνω.:)

Μην ξεχνάτε ότι εδώ που έφτασα ήμουν ΜΟΝΟ με νερό του Κ@λου και αυτό είναι ένα κατόρθωμα, αφού άλλοι ακόμη και με SS δύσκολα φτάνουν εδώ έναν διπλοπύρινο.:T:

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 08:28]

...congrats και απο μενα Dag ... τον εσκισες λεμε....ευγε:)

Τhanks... :T:

Είπαμε η κωλοφαρδία μου σε CPU δεν λέγεται...:T:

Ααα βρε SLN .... Mάπα μητρική μου πούλησες.... ΔΕΝ ΠΑΕΙ 400 ΦΣΒ....:tomato:

θα βαλεις κανενα block πανω??Αντε μεχρι και η θερμοκρασια επεσε 4-5 βαθμους για τον επεξεργαστη σου!

Αντε δουμε κανενα 40αρη+ στο 3d2k1??

(Μην ποσταρεις 39++ ....αδικια ειναι):p

Αντε να σε βοηθησω λιγο....

Θελω να δω bench στα 3260-3280!:hehe: (την προηγουμενη φορα επιασε στα 3150)

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 08:59]

θα βαλεις κανενα block πανω??Αντε μεχρι και η θερμοκρασια επεσε 4-5 βαθμους για τον επεξεργαστη σου!

Αντε δουμε κανενα 40αρη+ στο 3d2k1??

(Μην ποσταρεις 39++ ....αδικια ειναι):p

Αντε να σε βοηθησω λιγο....

Θελω να δω bench στα 3260-3280!:hehe: (την προηγουμενη φορα επιασε στα 3150)

Βρε σπασίκλα ..... μη βιάζεσαι...:p

Δεν έχω χρόνο διαθέσιμο ακόμη ...:(

Το φαινομενο να 3χιλιαριζουν οι 165, ειναι γενικο στις τελευταιες παρτιδες ή μονο σε ορισμενα στεπ?

Ρωταω γιατι μαλλον θα τσιμπισω εναν, αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα επιλογης κομματιου :(

Γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι στην ελλαδα και θελω να αποφυγω το μπλεξιμο,

παρ ολα αυτα θα το κοιταξω αργοτερα... αν βρω κατι πραγματικα καλο, ισως παρω το ρισκο!

Thanks

Tελικά ο Hipro5 έχει μάλλον δίκιο....:(

Το OCZ600W Που έχω δεν σηκώνει άλλο το ρεύμα που χρειάζομαι......

Στα 1.475 - 1.5 vcore ακόμη και σε 2400ΜΗΖ τρώω ξαφνικά Power OFF σαν κάποιος να κατευάζει τους διακόπτες.... :(

Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να δώσω Vcore παραπάνω και έτσι δεν μπορώ να βρώ τα μέγιστα....

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μεσολαβήσουν κάποιες δραστικές αλλαγές στο σύστημά μου που ελπίζω να λύσουν δια παντός τα όποια προβλήματα έχω.....:T:

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 22:56]

To πολύμετρο το ρώτησες να σου πει την άποψή του?

Το πολύμετρο ΔΕΝ μπορεί να ξέρει τι ρεύμα τραβάς και αν σε κόβει από προστασία ρεύματος.....Μόνο τάσεις μπορείς να μετρήσεις, αλλά αυτό δε λέει και τίποτα..... ;)

Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 23:35]

Εκεί στο όριο δε θα δείξει λίγη πτώση παραπάνω?

Όταν έχουν προστασία ρεύματος - που όλα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν - οι τάσεις μπορεί - και θα πρέπει - να είναι σταθερότατες και απλά να κόβει από ρεύμα...... ;)

@ Snips......δεν είπα στο Dag να πάρει τροφοδοτικό βρε...... :D.....να δοκιμάσει χωρίς πολλά - πολλά πάνω στη μητρική του είπα να δεί αν φταίει αυτό..... ;)

Mπορεί να παίζει και καμμιά μυστήρια διαροή και να γονατίζει το τροφοδοτικό...

Πάντως εχθές έκανα δοκιμές και με default clock (1800MHZ)@ 1.475 τάση και μέσα σε 40 λεπτά S&M FPU TEST 100% ενώ η CPU ¨ηταν κρύα .... ΤΣΑΦ πάλι οι έσβησε ξαφνικά ο υπολογιστής....

Εβγαλα δίσκους - DVD - ανεμηστήρες και μου κράτησε 6 ωρες S&M χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.....:(

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο βρε παιδιά, το τροφοδοτικό γονατίζει σε μεγάλο ρεύμα όταν αυτό είναι σε μεγάλη διάρκεια...:TD: :bye:

Ενας τρόπος είναι στο καινούργιο κουτί Chiftec BA-01 (Tέρας) να βάλω ένα επιπλέον τροφοδοτικό που έχω (Chiftec 350Watts) ώστε να τροδοδοτεί μόνο την κάρτα γραφικών και SATA - IDE , ώστε να ελευθερωθεί αρκετά το OCZ600...:T:;)

να κανω και εγω μια ερωτηση ?μου επιτρεπεται εε?

Αν υποθεσουμε οτι ο cpu(ς) το παιρνει το ρευματακι του...αλλα δεν το παιρνει η καρτα,πως συμπεριφερεται τοτε??Απλα κολλαει??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.