ARVAS Σεπτέμβριος 4, 2006 #181 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Ρε dag ημαρτον..Να σε σταματαει η dfi; καμια μοντα δεν παιζει να συνεχισει να ανεβαζει;Πολυ κριμα ισως ο επεξεργαστης να τα καταφερνε για 100%.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #182 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS [Σήμερα, στις 01:29] Ρε dag ημαρτον..Να σε σταματαει η dfi; καμια μοντα δεν παιζει να συνεχισει να ανεβαζει;Πολυ κριμα ισως ο επεξεργαστης να τα καταφερνε για 100%.. Ο επεξεργαστής για να πάει 100% Overclock (3600ΜΗΖ) θέλει SS (SINGLE STAGE) αν δεν έχει Colg Bug αλλά και πάλι η μητρική πρέπει να μπορεί να δώσει 422 FSB με Χ9 multi που θέλει η CPU. Aμα είχα ελεύθερο το Χ10 multi τότε σύγουρα θα πήγαινα παραπάνω... Ισως χρειάζεται έναν Ηipro να αναλάβει καμμιά moda σε περίπτωση που και μετά την αλλαγή Case - βελτιστοποίηση ψύξης στα Msofet - Chipset, δεν πάρουμε ΜΗΖ παραπάνω. Μην ξεχνάτε ότι εδώ που έφτασα ήμουν ΜΟΝΟ με νερό του Κ@λου και αυτό είναι ένα κατόρθωμα, αφού άλλοι ακόμη και με SS δύσκολα φτάνουν εδώ έναν διπλοπύρινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Σεπτέμβριος 4, 2006 #183 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 και εγω στα mosfets εχω προβλημα απο θερμοκρασιες σε snm (60+)......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 4, 2006 #184 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 ...congrats και απο μενα Dag ... τον εσκισες λεμε....ευγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #185 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 08:28] ...congrats και απο μενα Dag ... τον εσκισες λεμε....ευγε Τhanks... Είπαμε η κωλοφαρδία μου σε CPU δεν λέγεται... Ααα βρε SLN .... Mάπα μητρική μου πούλησες.... ΔΕΝ ΠΑΕΙ 400 ΦΣΒ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 4, 2006 #186 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 θα βαλεις κανενα block πανω??Αντε μεχρι και η θερμοκρασια επεσε 4-5 βαθμους για τον επεξεργαστη σου! Αντε δουμε κανενα 40αρη+ στο 3d2k1?? (Μην ποσταρεις 39++ ....αδικια ειναι) Αντε να σε βοηθησω λιγο.... Θελω να δω bench στα 3260-3280! (την προηγουμενη φορα επιασε στα 3150) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #187 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 08:59] θα βαλεις κανενα block πανω??Αντε μεχρι και η θερμοκρασια επεσε 4-5 βαθμους για τον επεξεργαστη σου! Αντε δουμε κανενα 40αρη+ στο 3d2k1?? (Μην ποσταρεις 39++ ....αδικια ειναι) Αντε να σε βοηθησω λιγο.... Θελω να δω bench στα 3260-3280! (την προηγουμενη φορα επιασε στα 3150) Βρε σπασίκλα ..... μη βιάζεσαι... Δεν έχω χρόνο διαθέσιμο ακόμη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 4, 2006 #188 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Dag, congratulations (and celebrations) και από μένα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Σεπτέμβριος 4, 2006 #189 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 o cpu ίσως κ να μην έχει cold bug (γενικά οι πολύ ζεστοί δεν εχουν)πάντως το κομματι σου είναι άψογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 4, 2006 #190 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Το φαινομενο να 3χιλιαριζουν οι 165, ειναι γενικο στις τελευταιες παρτιδες ή μονο σε ορισμενα στεπ? Ρωταω γιατι μαλλον θα τσιμπισω εναν, αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα επιλογης κομματιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 4, 2006 #191 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 και γιατι δεν ψαχνεις απο ebay που σιγουρα θα βρεις αυτο που θες CCB1E 0550VPMW CCBWE 0550UPMW CCB1E 0605XPMW CCB1E 0606VPMW CCB1E 0608MPMW CCB1E 0609FPAW CCB1E 0609FPMW CCBBE 0610DPMW CCBBE 0615EPMW CCBBE 0617FPMW οτι και να βρεις "τσιμπα" το Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 4, 2006 #192 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι στην ελλαδα και θελω να αποφυγω το μπλεξιμο,παρ ολα αυτα θα το κοιταξω αργοτερα... αν βρω κατι πραγματικα καλο, ισως παρω το ρισκο!Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #193 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Tελικά ο Hipro5 έχει μάλλον δίκιο.... Το OCZ600W Που έχω δεν σηκώνει άλλο το ρεύμα που χρειάζομαι...... Στα 1.475 - 1.5 vcore ακόμη και σε 2400ΜΗΖ τρώω ξαφνικά Power OFF σαν κάποιος να κατευάζει τους διακόπτες.... Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να δώσω Vcore παραπάνω και έτσι δεν μπορώ να βρώ τα μέγιστα.... Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μεσολαβήσουν κάποιες δραστικές αλλαγές στο σύστημά μου που ελπίζω να λύσουν δια παντός τα όποια προβλήματα έχω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 4, 2006 #194 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 To πολύμετρο το ρώτησες να σου πει την άποψή του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 4, 2006 #195 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 22:56] To πολύμετρο το ρώτησες να σου πει την άποψή του? Το πολύμετρο ΔΕΝ μπορεί να ξέρει τι ρεύμα τραβάς και αν σε κόβει από προστασία ρεύματος.....Μόνο τάσεις μπορείς να μετρήσεις, αλλά αυτό δε λέει και τίποτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 4, 2006 #196 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Εκεί στο όριο δε θα δείξει λίγη πτώση παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 4, 2006 #197 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 DAG δεν πιστέυω να πάρεις καινούργιο PSU.Μην μπεις σε έξοδα για τον 165. Σκέψου και τα Δαγκαλίδια. Έρχονται δύσκολες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 4, 2006 #198 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 23:35] Εκεί στο όριο δε θα δείξει λίγη πτώση παραπάνω? Όταν έχουν προστασία ρεύματος - που όλα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν - οι τάσεις μπορεί - και θα πρέπει - να είναι σταθερότατες και απλά να κόβει από ρεύμα...... @ Snips......δεν είπα στο Dag να πάρει τροφοδοτικό βρε...... .....να δοκιμάσει χωρίς πολλά - πολλά πάνω στη μητρική του είπα να δεί αν φταίει αυτό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #199 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Mπορεί να παίζει και καμμιά μυστήρια διαροή και να γονατίζει το τροφοδοτικό... Πάντως εχθές έκανα δοκιμές και με default clock (1800MHZ)@ 1.475 τάση και μέσα σε 40 λεπτά S&M FPU TEST 100% ενώ η CPU ¨ηταν κρύα .... ΤΣΑΦ πάλι οι έσβησε ξαφνικά ο υπολογιστής.... Εβγαλα δίσκους - DVD - ανεμηστήρες και μου κράτησε 6 ωρες S&M χωρίς το παραμικρό πρόβλημα..... Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο βρε παιδιά, το τροφοδοτικό γονατίζει σε μεγάλο ρεύμα όταν αυτό είναι σε μεγάλη διάρκεια... :bye: Ενας τρόπος είναι στο καινούργιο κουτί Chiftec BA-01 (Tέρας) να βάλω ένα επιπλέον τροφοδοτικό που έχω (Chiftec 350Watts) ώστε να τροδοδοτεί μόνο την κάρτα γραφικών και SATA - IDE , ώστε να ελευθερωθεί αρκετά το OCZ600... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 5, 2006 #200 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 να κανω και εγω μια ερωτηση ?μου επιτρεπεται εε?Αν υποθεσουμε οτι ο cpu(ς) το παιρνει το ρευματακι του...αλλα δεν το παιρνει η καρτα,πως συμπεριφερεται τοτε??Απλα κολλαει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.