hipro5 Αύγουστος 30, 2006 #141 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Μπράβο βρε Dag........Βρήκες παιχνίδι και παίζεις μετά τόσο καιρό!........Να σου πω χρειάζονται τέτοια κάπου-κάπου......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 30, 2006 Author #142 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Τhanks man... Eeeee για την ηλικία μας δεν είναι τα Βάρβαρα αθλήματα (SS etc...) Mε τρία παιδιά (αγόρια) δίπλα μου δεν έχω και πολλά περιθώρια ενασχόλησης, οπότε και αυτά τα ολίγα που κάνουμε με συμβατικές ψύξεις (νερό) καλά είναι... Αλλωστε σε λίγο καιρό θα συνεχίσουν το άθλημα τα Δαγκαλιδάκια Junior... Έγώ όμως σα καλός πατέρας είμαι υποχρεωμένος να τα διαπαιδαγωγίσω σωστά ώστε να μάθουν να αποφεύγουν τις κακοτοπιές (ΙΝΤΕL) ..... Aν και νομίζω πως ο Ανδρέας ( 6 Χρονών) μου είπε πως ΣΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΜΑΤΑ (Conroe Core 2) και αγωνίζομαι να βάλω το παιδί Πίσω στον ίσιο δρόμο.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 30, 2006 #143 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Ρομαντικος (AMD) και πολυτεκνος πατερας Ετσι μπραβο....ασε τα παιδια να διαλεξουν μονα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 30, 2006 Author #144 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ...... ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ...... ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ...... Η Cpu Ξεβρακώθηκε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..... Νεώτερα αργότερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 30, 2006 #145 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 περιμενουμε dag... ελπιζω να πανε ολα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 30, 2006 #146 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Περιμενουμε και φοτο απτο ξεβρακωμα.. Ελπιζω να μην χαλασες το παιχνιδι σου Dag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 30, 2006 #147 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Μην μας το κανεις αυτο ρε dag.. οχι τωρα που περιμενουμε το 100% oc..πληροφορησε τον οτι αν θελει να πεθανει να το κανει μετα τα 3600.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 30, 2006 #148 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Πρόσεξε πως βιδώνεις το block , Η dfi το κάνει αυτό επίσης εαν εχεις ΣΦΙΞΕΙ ΠΟΛΥ το μπλοκ , με το που περάσεις το Οριο σβήνει το λαμπάκι απο τις rams και δεν bootarei , ξέσφιγγε λίγο το block ώσπου να ανάψει και θα bootarei Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Αύγουστος 30, 2006 #149 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Dag, κρατα το μπλοκ με το ενα χερι με πολυ λιγη πιεση (τοση ωστε να ξερεις πως απλα παταει) και μετα σιγα σιγα σφιξε τις πεταλουδες με το αλλο. Θελει λιγη υπομονη..Περισσοτερο απο 4-5 γυρες τι καθεμια τις γυρναω, δε θελει παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 30, 2006 Author #150 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Eντάξει ..... ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ....... πφφφφφφφ Δεν ξέρω τι έγινε αλλά μετά που έβαλα - έβγαλα καμμιά 2-3 φορές την CPU από το Socket .... Mπούταρα επιτέλους .... Τώρα μη με ρωτήσετε τι και πώς έγινε αυτό το μακελειό .... ΔΕΝ ΞΕΡΩ..... Η Cpu ξεβρακώθηκε με επαγγελματικό τρόπο χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό και τουλάχιστον για την CPU δεν υπήρχε περίπτωση να είχε πάθει το παραμικρό..... Τεσπά τέλος καλό - όλα καλά..... Το block του ΕLEVEN δεν μπήκε ακόμη αφού δεν έχω χρόνο να τα λύσω όλα από την μητρική και το watercooling και θα γίνει την επόμενη εβδομάδα σε συνδιασμό με την αγορά ενός αξιοπρεπούς CASE γιατί το Case που έχω ΜΠΟΥΚΩΣΕ και δεν έχω σχεδόν καθόλου καλή ροή αέρα και ζεματάνε όλα μέσα εκτός από την CPU.... Aυτή δίχνει να έχασε 10C σε FULL LOAD (ITE SMARTGARDIAN) και 13-15C FULL LOAD ανά Core (Coretemp).... Θα αρχίσουμε από τα χαμηλά με Stress Tests για να βεβαιωθούμε για την συμπεριφορά της CPU και σιγά - σιγά θα δούμε εαν κερδίσαμε τίποτα από το TOPLESS... Φυσικά θα σας ενημερώσω για όλα που θα προκύψουν.... Φώτο δεν τράβηξα από την διαδικασία του ξυρίσματος αλλά εαν θέλετε μπορώ να σας δείξω το καπάκι που έμεινε από τον Opteron.... Για να δούμε - για να δούμε...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Αύγουστος 30, 2006 #151 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Oυφ ευτυχώς όλα καλά!Τώρα γρήγορα στα τέστ!Κάψε τον καλά! Είπαμε θέλουμε το 100% Oc με νερό!Έστω Ss!Mήπως ζητάω πολλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 30, 2006 Author #152 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Λοιπόν μια πρώτη ένδειξη είναι ότι οι θερμοκρασίες της CPU είναι πολύ καλές.... Με 1.32 Vcore φαίνεται να μένει σταθερό στα 3006ΜΗΖ, και με 1.42Vcore οι θερμοκρασίες έχουν όπως είναι στο Screen... Kαλές δεν είναι ? Με 1.47 vcore μπαίνει κανονικά στα Windows με 3233ΜΗΖ και δείχνει καλά σημάδια σταθερότητας αλλά δεν δοκίμασα παραπάνω από 5 Λεπτά Prime.... Θα προσπαθήσω να δώσω 3150ΜΗΖ@ 1.45 Vcore να δώ αν θα παραμείνει σταθερό ORTHOS τέστ για κανένα 8ωρο και θα δούμε το πρωϊ αν περάσει με επιτυχία...... Σκοπός μου είναι να βρώ σε κάθε ενδιάμεση συχνότητα την χαμηλότερη Vcore που χρειάζεται για να μείνει σταθερό το σύστημα.... Πάντως φαίνεται να έχω σοβαρό πρόβλημα θερμοκρασιών με τα MosFets / Chipset αφού σε full load@1.47 με ανοιχτό το Case έχω 65/59C αντίστοιχα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Αύγουστος 30, 2006 #153 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 φανακι 8-9cm στα mosfet και καθάρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Αύγουστος 30, 2006 #154 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Και για το chipset άλλαξε το cooleraki της DFI.. και θορυβώδες είναι και όχι τόσο αποτεσματικό. Επειδή το έχω ψάξει η thermalright έβγαλε πρόσφατα SLI έκδοση του HR-05...ότι καλύτερο για αποτελεσματική και αθόρυβη ψύξη Τωρα παίζει και μπλοκ, αλλα νομίζω ότι κόβουν αρκετά την ροη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 31, 2006 #155 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 παίζει όμως σε dfi αυτό? γτ η compability list είχε μόνο MSI:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 31, 2006 #156 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 παιζει...googlαρισε λιγο και θα βρεις παραδειγματα...απλα αν εχεις sli πρεπει να παιζεις με κοντες καρτες και αν δεν εχεις sli τοτε μπορεις να το βαλεις οπως θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Αύγουστος 31, 2006 #157 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 sorry για το άσχετοερώτηση προς eleven ή κάποιος που έχει το block του και ξέρει στα σίγουραη εισροή στο μπλοκ είναι σχεδιασμένη για το κεντρικό ή για το δίπλα ρακορ??το είχα πόσο καιρό στο κεντρικό, αλλά πριν λίγες μέρες καθαρίζοντας το με viakal,πιέζοντας μέσα το υγρό, παρατήρησα ότι ίσως να γλύφει καλύτερα τα μέρη του μπλοκ το υγρό έχοντας την εισροή απο το έκκεντρο ρακόρ.(δλδ φαινόταν πιο ομαλή η ροή του μέσα στο μπλοκ,ενώ δοκιμάζοντας απο το άλλο ρακορ μου φάνηκε πιο τυρβώδης)τώρα θα μου πείς τώρα το θυμήθηκες έπειτα απο 1.5 χρόνο? το είχα δεδομένο ότι είναι απο το κεντρικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 31, 2006 #158 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 ειναι για το κεντρικο απο οσο θυμαμαι.. τωρα αν αλλαξε κατι δεν το ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Αύγουστος 31, 2006 #159 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Η είσοδος κανονικά γίνεται απο το κεντρικό ώστε να χτυπάει το φρέσκο νερό την cpu κατευθείαν και θέλεις η ροή να είναι τυρβώδης όχι ομαλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 31, 2006 #160 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Αρχική απάντηση από nobig Η είσοδος κανονικά γίνεται απο το κεντρικό ώστε να χτυπάει το φρέσκο νερό την cpu κατευθείαν και θέλεις η ροή να είναι τυρβώδης όχι ομαλή Παντως αν εχεις ορεξη και χρονο για πειραματισμο μπορεις να το δοκιμασεις με την εισοδο στο πλαι και να μας πεις τα αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.