Jump to content

Προβλημα με PES5

g_0x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον εχουμε και λεμε.παω να παιξω το προ και εκει που είμαι πριν αρχισει το ματς και παω να κανω τις αλλαγες το παιχνιδι παγώνει.παταω το numlock Και αναβοσβήνει αλλα έχει αργη αποκριση.το υπολοιπο συστημα νεκρο.το εκανα uninstall και μετα παλι install αφου πρωτα εσβησα ολα τα registry keys του παιχνιδιου και παλι τα ιδια.

να πω οτι δε κλοκαρω τη καρτα μου ουτε εχω τιποτε παραξενω που μπορει να κολλησει το παιχνιδι.το δοκιμασα και χωρις gamepad με πληκτρολογιο και παλι τα ιδια.κανεις καμια ιδεα?παλιοτερα παντως δε το εκανε.τωρα πριν απο κανα 2 εβδομαδες αρχισε το μαρτυριο και πραγματικα φορματ δε θελω να κανω.οποτε ουτε το κρακ φταίει.ας πει καποιος καμια ιδεα παιδες γιατι ενταξει το καλοκαιρι τελειώνει και δε λειε να μην έχεις προ να παιζεις.

πήγαινε στο φάκελο που έχεις τα σωσμένα και σβήσε μερικά.

κι εμένα μου το έκανε οταν το γέμιζα με replays κλπ.

ή βάλτα στο δεύτερο φάκελο ή backup...

σε ευχαριστω που απαντησες αλλα σε ποιο φακελο σωζει τα replays?γιατι εκτος απο Uninstall εσβησα και οτι είχε μείνει μεσα στο Program files.Η αληθεια είναι οτι έχω πολλα replays σωσμενα.τωρα δε ξερω αν σβηστικαν.

φιλε σε ευχαριστω πολυ.το βρηκα το φακελο στα εγγραφα μου.το εκανα και δουλεψε.νασαι καλα. :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.