Jump to content

E6400+DS4 @ ?

soki

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard!

Yz250 ξέρω πως να το κάνω και στην BadAxe δεν κόλλαγε. Απλά στην DS4 δε βρίσκω πουθ έχει (αν έχει) αυτές τις ρυθμίσεις στο BIOS

Συνηθως ειναι στο υπομενου του chipset.........δεν ξερω τι αλλο να σου πω......:)

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από soki

ctr+f1 και πηγαινε εκει που ρυθμιζεις τα ρευματα θα εχει τα timings. Δοκιμασε το νεο beta bios μηπως ανεβει και αλλο http://www.jzelectronic.de/jz2/Download2/965pds4f6b.exe

Τι ακριβώς κάνει με ctrl+f1 ? Γιατί αν είναι για να μπει στο BIOS, εμένα δε μπαίνει (ή αργώ να το πατήσω), αλλά μπαίνει με DEL. Υπάρχει διαφορά στο τι βλέπεις στο BIOS αν μπεις με ctrl+f1 ή DEL? :blink:

Όσο για timmings στις μνήμες δεν έχει. Το μόνο που έχει είναι το ratio (x2, x2.5, x3, κλπ) σε σχέση με ο FSB και από κάτω ένα read-only πεδίο που δείχνει ανάλογα με την επιλογή του ratio το fsb των μνημών.

Κι επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το spd τις δίνει με αυτά τα timmings ενώ οι προδιαγραφές τους είναι άλλες...

Από την άλλη, στα 380fsb και 1.42 vCore, δεν περνάει prime... Από θερμοκρασίες είμαι <50c

Οταν μπεις το bIOs πατα control+F1 και στην καρτελα που βλεπεις τις μνημες κτλ θα σου ανοιξουν και αλλες επιλογες....:p

ΟΧι να μπεις στο bios με ctr+f1..:p

Οκ, τα βρήκα και τα άλλαξα με σχετικά μεγάλη διαφορά στις μετρήσεις :D

Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι με 1.45vc δε μπορώ να τρέξω 2xPrime Large FFT στα 380 fsb :(

Λέτε να μην πάει άλλο? Έχω έναν 6600 SL9S8 Malay FPO/BATCH L642A815 (week που γράφει?) Υπάρχει κάποια database που να έχει max και settings για να δω τι παίζει με αυτή τη σειρά?

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 22:13]

Έχω έναν 6600 SL9S8 Malay FPO/BATCH L642A815 (week που γράφει?)

Μάλλον L624A815 είναι.Αυτή είναι και η εβδομάδα..

Αποκλείεται να μην ανεβαίνει κι άλλο η μητρική.

Οκ... Οι L624 (σωστά τα λες deadlock7, αυτό είναι η εβδομάδα) ανεβαίνουν περισσότερο από όλους, αλλά (!) με +1.48ν... Εγώ τον πήγα με 1.45 γιατί είμαι με αέρα ακόμα.

Σε αναμονή της υδρόψυξης λοιπόν :) Δε θα έρθουν τα ρακόρ, θα έρθουν!

Κοπρίτηηηηηηη! Πες αλεύρι :p

Με 380 fsb και 1.50vCore τρέχει 2xPrime για 2 ώρες, αλλά πετάει soft reset στο ξεκάρφωτο :blink: Αντέχει η cpu και το ενοχλεί κάτι άλλο? Τι ρεύμα να δώσω στο MCH και FSB ?

Θέλω να πιάσει 400fsb για να παίζω τις μνήμες 1:1... Είδα στους πίνακες που έδωσε ο soki ότι όλοι όσοι έχουν πάει με 6600 πάνω από τα 370 δίνουν 1.48 το λιγότερο ακόμα και με αέρα. Από θερμοκρασίες όμως είμαι max 54

Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 16:46]

Θέλω να πιάσει 400fsb για να παίζω τις μνήμες 1:1... Είδα στους πίνακες που έδωσε ο soki ότι όλοι όσοι έχουν πάει με 6600 πάνω από τα 370 δίνουν 1.48 το λιγότερο ακόμα και με αέρα. Από θερμοκρασίες όμως είμαι max 54

3400zu6.jpg

1.40 για τα 3400 με αέρα.

1.45 για τα 3600 με νερό (όσο το είχα πάνω) και αυτό όχι ψαγμένο, γιατί έψαχνα όρια μνημών και έβαλα τόσο για να μη με κόψει ο σιπιγιούς.

Η έχω βλαμμένο τσιπάκι, ή κάτι άλλο του φταίει και δεν το σηκώνει σωστά... Στα υπόλοιπα ρεύματα τι έχεις? Γιατί δε νομίζω να του φταίει ο αέρας... Θα ανέβαζε θερμοκρασίες αν ήταν ...

Ερώτηση προς κατόχους DS4: έχω έναν 6300, με ένα Tagan Easycon 530W, δυο διαφορετικές κάρτες γραφικώνε (7900GTX & Χ600 SE) και διάφορες μνήμες: PQI 800άρες, Samsung 533 & Samsung 400.

Έχω το κλασικό no POST αλλά με τη διαφορά ότι είναι πιο ξεροκέφαλο από αυτό της DS3 πριν από 2 μήνες.

Τα συμπτώματα είναι τα εξής:

- Με το 8-πινο συνδεδεμένο, οι ανεμιστήρες κάνουν ένα τσακ και ανάβει αμέσως το μπλε λαμπάκι του Tagan από πίσω, το οποίο υποψιάζομαι ότι είναι κάτι κακό :)

- Με το 8-πινο εκτός, παίρνω το κλασικό "γυρίζουν οι ανεμιστήρες αλλά δεν παίζουν μπιπ ούτε τίποτα στην οθόνη". Προσοχή: όχι το άλλο κλασικό με τα σκαμπανεβάσματα στους ανεμιστήρες, ανάβουν όλοι κανονικά, αλλά τίποτα στην οθόνη και τα λαμπάκια του πληκτρολογίου, νεκρά.

Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδιασμούς: με το μόλεξ του σκληρού συνδεδεμένο στο μόμπο, αλλά και εκτός. Με το 20-πινο αλλά και με το 24-πινο. Με την ΑΤΙ αλλά και την nVidia στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο PCI-e slot. Με όλες τις μνήμες σε διάφορες θέσεις. Με το διακοπτάκι του Tagan στο combine, αλλά και στο split.

Και ερωτώ: σας θυμίζει τίποτα αυτό το pattern; Είναι για RMA ή μητρική; Είναι κάποιο/α από τα ρεύματα που πρέπει να μην συνδέσω; Και το κυριώτερο: είναι κάτι που δεν έχω δοκιμάσει ενώ θα έπρεπε;

Η μητρική είναι στο τραπέζι, ενώ δεν έχει συνδεθεί τίποτα άλλο πέραν του 6300, ένα στικάκι μνήμης, μια κάρτα γραφικών, το πληκτρολόγιο (PS2), οθόνη και τροφοδοτικό.

Δοκιμασε με 4pino +12V για τον cpu οχι 8pino, και με κανενα αλλο τροφοδοτικο αν εχεις... Αλλιως RMA... :)

Αρχική απάντηση από soki

Δοκιμασε με 4pino +12V για τον cpu οχι 8pino, και με κανενα αλλο τροφοδοτικο αν εχεις... Αλλιως RMA... :)

Το ρημάδι το Tagan, έχει τα εξής καλώδια:

- ένα 20/24-πινο

- ένα μονοκόμματο 8-πινο

- δύο 4-πινα που μπορούν να ενωθούν και να δώσουν ακόμα ένα 8-πινο

- τα υπόλοιπα (2x PCI-e, SATA, HDD/FDD molex κλπ)

Πρέπει να έχω δοκιμάσει όλους τους συνδιασμοί :)

Μπες online στο MSN ρε κεραμίδα!

παιδια επειδη εχει 2 12απινα το τροφοδοτικο μου enermax liberty 620 να τα βαλω και τα

δυο πανω? το λεω επειδη την δουλευω με το ενα αλλα τον εχω κλοκαρει τον επεξεργαστη

εχει καποια ουσιαστικη διαφορα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.