kallileo Δεκέμβριος 31, 2006 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Στο site της Gigabyte βλεπω και DS4 rev.2. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτην????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 31, 2006 #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Στο site της Gigabyte βλεπω και DS4 rev.2. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτην????? Λένε ότι τα rev2 έχουνε διορθωμένα κάποια bug και κλοκάρουνε καλύτερα, αλλά τίποτα παραπάνω....Αν αξίζει να αλλάξεις άλλαξε εταιρία όπως θα κάνω και εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 31, 2006 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Λένε ότι τα rev2 έχουνε διορθωμένα κάποια bug και κλοκάρουνε καλύτερα, αλλά τίποτα παραπάνω....Αν αξίζει να αλλάξεις άλλαξε εταιρία όπως θα κάνω και εγώ... Καλα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρω Gigabyte αν και τελευταια βλεπω φως στο τουνελ.Εσυ πως πας????? Μπουταρεις πανω απο 400 fsb????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 31, 2006 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Καλα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρω Gigabyte αν και τελευταια βλεπω φως στο τουνελ.Εσυ πως πας????? Μπουταρεις πανω απο 400 fsb????? Πλέον, με 0,15V έξτρα τάσεις στα mch και στο άλλο, 115 pci-express, στα 450(3600mhz με 1,46) νομίζω είμαι σταθερός,(ρυθμίσεις από bios) αν και βλέπω κουλά στα windows(ενώ memtest+orthos είναι οκ) που μυρίζουνε μνήμες. Mε το προηγούμενο bios, πάνω από 400 δεν έβλεπα, αλλά από το easytune έβλεπα φως χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μέχρι τα 3,9, και μάλιστα οι μνήμες με 4άρια.Πλέον οτιδήποτε πάνω από 450 μου ζορίζει τις μνήμες.Η τάσης τους πάντα στα 2,3V,πολλαπλασιαστής στο 2χ ,gskill με elpida chips. Παραπάνω για να τρέξω τέστ, δε μπορούσα να δώσω τάση πάνω από 1,58 , οπότε είδα το 4άρι για ss, αλλά δε μπορούσα να τρέξω bench. Τώρα τουλάχιστον μπουτάρει πάντα στα 3,6 σε αντίθεση με τα 3,2 που είχα πριν, γιατί βαριέμαι να το ανεβάζω κάθε φορά από easy tune. Τέλος, έχω την αίσθηση ότι το νέο bios δίνει λιγότερη τάση στις μνήμες ή απλά τις παίζει χειρότερα.Το λέω αυτό γιατί εντύπωση μου κάνει πως έδωσα και 2,35(θεωρητικά) και το δέχτηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα τα elpida chips, και μάλιστα φαίνεται να ακούνε στη τάση.Ωστόσο σίγουρα έχουνε κάπου τα όρια τους και αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 2, 2007 #165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 εαν εχετε την πρωτη εκδοση DS4 ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕτο F7......πολλα καινουρια προβληματα σε overclocking.......ξαναγυριζω στο f6.....http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=109719&page=154 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 2, 2007 #166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Greekfragma, το f7 με την ds4 ήτανε αρκετό να με κάνει μη ξαναπάρω gigabyte...Ακόμη και εσύ αυτήν έχεις? Έχω δει τα άπειρα με αυτό το bios το αλλάζω και εγώ γιατί νομίζω ότι θα κάψω τπτ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 2, 2007 #167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 ω ναι......η μητρικη θα παρει ποδι σε λιγες μερες......rma.....ειχε πολλα κουλα.....τωρα απλα δεν μπορει να παρει περισσοτερα.ποτε ποτε ποτε ξανα gigabyte.αθλια υποστηριξη..............ειμαι σε διλημμα για asus ή να περιμενω λιγο ακομα στα default με την giga και να την στειλω rma οταν βγει κανα dfi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 2, 2007 #168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 μακρια και αγαπημενοι με την εταιρια αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 2, 2007 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Για ποια ASUS σκέφτεσαι,Striker; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 2, 2007 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 δεν παμε στο θρεντ μου να τα πουμε καλυτερα? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=34272 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 2, 2007 #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma ω ναι......η μητρικη θα παρει ποδι σε λιγες μερες......rma.....ειχε πολλα κουλα.....τωρα απλα δεν μπορει να παρει περισσοτερα.ποτε ποτε ποτε ξανα gigabyte.αθλια υποστηριξη..............ειμαι σε διλημμα για asus ή να περιμενω λιγο ακομα στα default με την giga και να την στειλω rma οταν βγει κανα dfi..... Eγώ μάλλον με κόβω είτε p5b deluxe, p5 commando είτε επίσης dfi....Αλλά αυτή η gigabyte είναι απίστευτη.Τέτοια νούμερα δε τα έχω ξαναδει πότε...Κρίμα που είπα ότι αυτή η εταιρία αξιόθηκε να βγάλει μόμπο της προκοπής, μόνο τα φθηνά φαίνεται αξίζουνε, τα S3 ds3.....Έχω δει κόλπα: Στις μνήμες,τρέχουνε οκ το memtest και βγάζει σφάλματα ακόμη και στα default σε προγράμματα! Στους σκληρούς καμιά φορά δε τους βρίσκει(μόνο στο Oc το κάνει αυτό), την άλλη τους σταματάει στα καλά καθούμενα!Τέλος στη κάρτα γραφικών, καμιά φορά μου την σβήνει,άλλη φορά δε τη βρίσκει καθόλου Και μπαίνει win kαι ανάβει η οθόνη, άλλη φορά ούτε κάν ανάβει αλλά μπαίνει Win! μου χάλασε εγκατάσταση των windows , άντε πάλι από την αρχή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 2, 2007 #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 04:24] Eγώ μάλλον με κόβω είτε p5b deluxe, p5 commando είτε επίσης dfi....Αλλά αυτή η gigabyte είναι απίστευτη.Τέτοια νούμερα δε τα έχω ξαναδει πότε...Κρίμα που είπα ότι αυτή η εταιρία αξιόθηκε να βγάλει μόμπο της προκοπής, μόνο τα φθηνά φαίνεται αξίζουνε, τα S3 ds3.....Έχω δει κόλπα: Στις μνήμες,τρέχουνε οκ το memtest και βγάζει σφάλματα ακόμη και στα default σε προγράμματα! Στους σκληρούς καμιά φορά δε τους βρίσκει(μόνο στο Oc το κάνει αυτό), την άλλη τους σταματάει στα καλά καθούμενα!Τέλος στη κάρτα γραφικών, καμιά φορά μου την σβήνει,άλλη φορά δε τη βρίσκει καθόλου Και μπαίνει win kαι ανάβει η οθόνη, άλλη φορά ούτε κάν ανάβει αλλά μπαίνει Win! μου χάλασε εγκατάσταση των windows , άντε πάλι από την αρχή..... φιλε εχεις δει αρκετα , αλλα εχεις δει να αλλαζεις πολυμπριζο και να μην ξανα ανοιγει η ρημαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 2, 2007 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 αυτα που περιγραφει ο εργοτελης απο πανω ηταν μερικα απο τα προβληματα που μου κανε η ρημαδα η DS4......asus p5b dlx απο μενα για αρχη.........αλλιως παμε για καμια commando.....την striker την δοκιμασα......οπως επισης και την evga....ή οποια εαν εξαιρεσουμε τα προβληματα με τους στραβους πυκνωτες και τα 3πινα για τα fans που δεν δουλευανε κλοκαρε πολυ πιο ευκολα και σταθεροτερα απο την striker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 2, 2007 #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka φιλε εχεις δει αρκετα , αλλα εχεις δει να αλλαζεις πολυμπριζο και να μην ξανα ανοιγει η ρημαδα? :cry: Σοβαρά το λες αυτό? Πάντως εγώ την αλλάζω ASAP γιατί τη φοβάται το μάτι μου μη μου κάψει τπτ......Διάβασα και κάπου για κάποιους που στείλανε για rma σκληρούς λόγω χρήσης αυτών των μόμπο... Κρίμα πραγματικά, και είχε την ευκαιρία η Gigabyte να δείξει κάτι πολύ καλό αν δεν είχε αυτά τα κουλά.Φυσικά δε κάναμε λόγο κάν για coldboot, είναι πλέον κλασσικό. Λυσμονώ αυτή την DFI ultra-D , που τα έκανε όλα τόσο απλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 2, 2007 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 δε κανω πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 2, 2007 #176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Εμενα αν δεν καει δεν την αλλαζω....H Μονη βλακεια ειναι οτι με μεγαλο FSB αν κλεισεις δεν bootarei μετα με τετοια συχνοτητα..Γιαυτο λοιπον, 400χ8 απο bios και οταν μπαινει windows φορτωνει μονο του easy tune και...load last save...δηλαδη 450x8Δεν εχω καποιο προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Ιανουάριος 2, 2007 #177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Εμενα στα 334*9 και default ρευμα στη cpu απο bios μου το πηγαινε απο 1.1 μεχρι 1.32V.Οταν το εβαλα 1.25 μου το πηγαινε 1.1 με 1.25..Αυτο εχει να κανει καθαρα απο το psu η ειναι κατι που μπορει να λυθει με το F7??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 2, 2007 #178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Εμενα απο ολα τα bios που δοκιμασα καλυτερο μου φανηκε το F7beta....αλλα με κανενα δεν μπορω να μπουταρω πανω απο 425 fsb.....αν και στα windows δεν εχει προβλημα ουτε με 450++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 2, 2007 #179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Στα windows με κόβει εμένα η τάση,που δε μπορώ να δώσω πάνω από 1,58 μένω περίπου σταθερά λοιπόν κάπου στα 3,8-3,9. @blade_gld : Μη βάλεις το F7! Μπορεί να κλόκαρε καλύτερα κάπως από το bios τουλάχιστον σε μένα, αλλά η αστάθειά του ήτανε υπερβολική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariniam Ιανουάριος 2, 2007 #180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Eγω γυρισα πισω στην F5 μιας και μου δινει το σταθεροτερο oc και δεν εxει θέματα με cold boot. To προβλημα ειναι οτι χάνει την XFI που και που αλλα με restart στρωνει αμεσως. GoMaR thanks for the tip, θα το δοκιμάσω και' γω με easy tune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.