Athens2004 Δεκέμβριος 9, 2006 #141 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 13:16] Οκ σωστή παρατήρηση, πάμε για μελέτη λοιπόν! Πάντως αν ξέρει κανείς να βοηθήσει στη μελέτη είναι καλοδεχούμενος γιατί δε βρίσκω το vdrop mod για ds4! Πάντως τα 4ghz benchable τα έχω αλλά πρέπει να βρω τρόπο να ανεβάζω fsb με πάνω από 1,6 τάση, γιατί δε με αφήνει το ntune.. Ωπα γράψε λάθος . Μου φάνηκε πως ειχες asus :S Για τις gigabite δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Δεκέμβριος 18, 2006 #142 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Ρε παιδιά πως κάνεις o/c στην ds4 με clockgen? Αν πάω να ανεβάσω μου resetαρει τα clocks στο μηδέν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Δεκέμβριος 19, 2006 #143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Ναι, κι εμένα μου κάνει το ίδιο. Δοκίμασε καλύτερα το SetFsb, σε εμένα δουλεύει μια χαράhttp://www13.plala.or.jp/setfsb/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Δεκέμβριος 19, 2006 #144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από dohc16 [Χθες, στις 15:43] Ναι, κι εμένα μου κάνει το ίδιο. Δοκίμασε καλύτερα το SetFsb, σε εμένα δουλεύει μια χαρά thanx.Πάλι όμως μουλαρώνει μετά τα 420 ανεξαρτήτως multi...Κρίμα τα γκαφρά που έσταξα για τις μνήμες.Μα να μου τύχει μπανάνα mobo :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 19, 2006 #145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 με easytune, δώσε κάτι σε ρεύμα για vmch,chip κτλ κάτι θα γίνεται δε μπορεί!Αποκλείεται να μουλαρώνει στα 420!Τι μνήμες έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Δεκέμβριος 19, 2006 #146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 εχω δώσει τεραβολτ και έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά στα 420-430 μουλαρώνει, έιμαι σίγουρος πια......Δες υπογραφή για το σύστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 19, 2006 #147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 το μοναδικο σοβαρο προβλημα που παλευω να λυσω απο τη μερα που αγορασα την μητρικη ειναι οτι με οποιοδηποτε fsb ανω του 380 εαν δεν πατησω restart ΜΕΤΑ το power on δεν αναβει η οθονη.........και δεν μπαινει windows.....(δηλαδη απο οτι καταλαβα κατι παιζει με το pci-e freq......και το βαζει παντα auto........οποτε λοιπον εχει auto δεν μπαινω windows και η καρτα γραφικων δεν δινει σημα......οποτε λοκαριστει η συχνοτητα της καρτας σε οτιδηποτε απο 90-118 τοτε μπουταρω κανονικα......επισης μετα τα 120 συχνοτητας χανονται οι δισκοι....οεο.......επρεπε να παρω Ρ5Β γμτ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 20, 2006 #148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragmaεπρεπε να παρω Ρ5Β γμτ..... Αυτό ξαναπές το.... Και τώρα βγήκανε αρκετά και δε ξέρω τι να κάνω, ίσως βολευτώ προς το παρόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 20, 2006 #149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Πανω απο 120Pci δεν εχω δοκιμασει.. Με 500fsb εχω bootarei... Πηγα 3700 με 1,58 απο bios , ετρεξα s&m και μετα απο 2,5 ωρες battlefield κολησε...:@ Πηγα 3600 me 1,53 απο easytune και μετα απο 2,5 ωρες 2πλο orthos βγαζει error.(Ισως θελει λιιιγο ρευμα παραπανω) Αυτο που δεν μου αρεσει στην DS4 οτι αν δωσω ρευμα πολυ σε MCH k FSB πεφτει το rate της PCIe sto x1 edit: Α και επισης οταν κανεις reboot απο windows , θα σε τυχερος αν ανοιξει με την μια και δεν κανεις κλεαρ σιμος.Με ενα κατσαβιδι στο χερι πρεπει να μαστε ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 20, 2006 #150 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Τι θερμοκρασιες εχει ρε Gomar στο coretemp σε αυτες τις συχνοτητες με το παραπανω ρευμα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 20, 2006 #151 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Οταν ετρεχα s&m και ορθος πολυ ωρα...Και φουλ στροφες η ζαλμαν9700 60 κολλημενα... σε idle καπου 42 εχω και 2 μερες που την εχω βαλει.. Για την παστα το λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 20, 2006 #152 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 11:50] Οταν ετρεχα s&m και ορθος πολυ ωρα...Και φουλ στροφες η ζαλμαν9700 60 κολλημενα... σε idle καπου 42 εχω και 2 μερες που την εχω βαλει.. Για την παστα το λεω Γυρω στις 100 ωρες λειτουργιας θελει να στρωσει καλα η παστα. Αλλα μην περιμενεις να δεις τρομερες διαφορες αντε κανενα 1C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 20, 2006 #153 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 12:30] Γυρω στις 100 ωρες λειτουργιας θελει να στρωσει καλα η παστα. Αλλα μην περιμενεις να δεις τρομερες διαφορες αντε κανενα 1C. Εξισου και η γλωσσα Πιο ευκολα επηρεαζει η θερμοκρασια δωματιου παρα η παστα οταν θα δρασει σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Δεκέμβριος 20, 2006 #154 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 11:50] Οταν ετρεχα s&m και ορθος πολυ ωρα...Και φουλ στροφες η ζαλμαν9700 60 κολλημενα... σε idle καπου 42 εχω και 2 μερες που την εχω βαλει.. Για την παστα το λεω Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του φίλου GoMaR ,αλλά εδώ εξαιρετικές υδροψύξεις(custom) με λιγότερο από 1,53 ή 1,58 ρεύμα και έχουμε 55 βαθμούς σε Orthos για κανά μισάωρο... Αν η 9700 είναι τόσο καλή, να επιστρέψουμε στον αέρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 20, 2006 #155 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Νομιζω οτι στα 7 λεπτα εχει πιασει maximum θερμοκρασια.... 1,55Vcore απο easytune.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Δεκέμβριος 20, 2006 #156 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:36] το μοναδικο σοβαρο προβλημα που παλευω να λυσω απο τη μερα που αγορασα την μητρικη ειναι οτι με οποιοδηποτε fsb ανω του 380 εαν δεν πατησω restart ΜΕΤΑ το power on δεν αναβει η οθονη.........και δεν μπαινει windows.....(δηλαδη απο οτι καταλαβα κατι παιζει με το pci-e freq......και το βαζει παντα auto........ οποτε λοιπον εχει auto δεν μπαινω windows και η καρτα γραφικων δεν δινει σημα...... οποτε λοκαριστει η συχνοτητα της καρτας σε οτιδηποτε απο 90-118 τοτε μπουταρω κανονικα......επισης μετα τα 120 συχνοτητας χανονται οι δισκοι....οεο....... επρεπε να παρω Ρ5Β γμτ..... Σε εμένα πάνω απο 390fsb άπαξ και σβήσεις το pc και το ξαναανάψεις χάνει για λίγο το σήμα η οθόνη και επανέρχεται στο bios με default fsb.To περίεργο είναι πως αν κάνεις save και reboot μετά δέχεται τα settings! Για να μην αναγκάζομαι να σεταρω το bios όποτε ανάβω το pc το έχω βάλει 390 και αναβάζω έπειτα software:TD: Πάντως έχεις δίκαιο πως κάθε φορά που μου παρουσιάζεται αυτό, παρατηρώ οτί το pci-e freq έχει πάει μόνο του στο auto. Το περίεργο είναι πως μέχρι 420 που σηκώνει η m/b μου είτε το έχω auto έιτε όχι δεν παίζει κανένα ρόλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Δεκέμβριος 30, 2006 #157 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Δοκίμασε κανείς το f7 bios (official)? Σε εμένα πάλι ως δια μαγείας στα 430 τα πάντα κολλάνε......Είναι όμως το μοναδικό bios που με αφήνει να τρέξω τις μνήμες 4:5(2.50 bios) με πάνω απο 350 fsb.Tουλάχιστον έτσι βγάζουν κάπως τα λεφτά τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 30, 2006 #158 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 ειδες καποια ουσιαστικη διαφορα; Γιατι εγω εχω bootarei κ με 500.Το F6 εχω...διορθωνει μηπως το προβλημα με το μεγαλο fsb?Γιατι οταν κανουμε shutdown μετα κανει επαναφορα το fsb και το pcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Δεκέμβριος 30, 2006 #159 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Μπα...σε μένα τουλάχιστον παραμένει το πρόβλημα.edit : Μήπως το κάνει επίτηδες αυτό η Giga ώστε να αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιούμε το χαζοπρόγραμμά της? (easytune) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 31, 2006 #160 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Παιδιά το καινούργιο bios, δε με βοηθάει σε τίποτα όσον αφορά το Oc. Απλά, στο καλό να πάει η Gigabyte.... δε την παλεύω άλλο, οι μνήμες μου με το νέο bios παίζουνε χειρότερα, μου χάλασε και η εγκατάσταση των windows προσπαθώντας να bootαρω μερικές δεκάδες φορές για να βρω σταθερότητα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.