Jump to content

E6400+DS4 @ ?

soki

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από mellodos

Ότι και να κάνω , όσα τεραβόλτ και να δώσω στα 430 βρίσκω βίαιo τοίχο ότι multi και να βάλω....Το raid0 μυρίζομαι.....

Ακριβως τα ιδια εχω και γω.......Βρισκω τοιχο γυρω στα 420-430MHz. CPU δεν πρεπει να ειναι καθως ειναι και με νερο αλλα δοκιμασα και με 7 multi. Ουτε και λογικα οι μνημες(OCZ Gold 667) καθως τις δοκιμασα με πολυ χαλαρα timings 5-5-5-16 και δεν ειχαν προβλημα στα 900+.

Τωρα ειμαι στα 3200(400x8) και μνημες 4-4-4-12 στα 800 σταθεροτατος. Αλλα πιο ψηλα εχω μεγαλα προβληματα. Εχω και raid στο ICHR8.

Θερμοκρασιες 60-63 βαθμοι στο ΤΑΤ. Αληθεια ποιες ειναι οι μεγιστες επιτρεπτες????

Πως γινεται μερικες DS4 να χτυπανε 520 και αλλες να κολλανε στα 420?????:confused:

Αρχική απάντηση από Wizard!

Κι η δική μου στα 380 να μη βλέπει τη vga... :( (με το f6)

Μολις εβαλα την μητρικη εκανα αναβαθμιση και το bios. Δεν δοκιμασα άλλο.

Με αλλα bios(εκτος F6) εισαι καλυτερα δηλαδη?

Ισως ο τοιχος των 430MHz να μην ειναι προβλημα του bios. Αφου αλλες που ειναι ιδιες με το ιδιο bios ανεβαινουν.

Τωρα για το προβλημα με την καρτα δεν ξερω.....

Παντως τωρα καταλαβα πως ειναι να εχεις DFI και να πηγαινεις σε λιμο......!!!!!!!!!!:TD:

Πριν μερικά χρόνια, επί P3 εποχής, ο πατέρας μου είχε εκνευριστεί με τον υπολογιστή του, γιατί στα καλά καθούμενα του έκανε restart. Αφού δια της ατόπου απαγωγής, καταλήξαμε 6 μήνες μετά να έχουμε αλλάξει ΟΛΟ το σύστημα, εκτός από την οθόνη, ήταν έτοιμος να το πετάξει από το παράθυρο :eek: Δικαιολογημένα, αφού στην ουσία είχε πάρει άλλο μηχάνημα. Τμηματικά βέβαια, αλλά είχαν αλλάξει τα πάντα.

Σημειωτέον δε, ότι είχε πάρει και ups, από τις πρώτες δοκιμές, γιατί θεωρήσαμε ότι κάτι παίζει με το ρεύμα. Αφού λοιπόν, μετά από όλα αυτά και συνέχιζε να κάνει το ίδιο, δε θυμάμαι πως μου ήρθε, κι έλεγξα την πρίζα. Η πρίζα, μέσα στον τοίχο ήταν καμμένη και όταν της ερχόταν έκανε ένα τσάφ, που εμείς δεν το ακούγαμε, και φυσικά το pc έσβηνε. Αυτό διορθώθηκε με το ups, αλλά μέχρι να το εγκαταστήσουμε, είχε κάνει παρόμοια ζημιά στο καλώδιο του υπολογιστή που συνέδεε, τροφοδοτικό με ups. Το φις που μπαίνει στον υπολογιστή, είχε καεί εσωτερικά και έκανε διακοπές... :boxed:

Γιατί το λέω αυτό...? Γιατί μερικές φορές, πολύ μικρά πράγματα που δεν τα υπολογίζουμε, μπορούν να μας διαλύσουν τα νεύρα... ;)

τις τελευταιες ημερες μου προεκυψε κατι παρομοιο...........

η λυση ηρθε τυχαια......

την ωρα που αναβε στα απανωτα reboot τζαμπερωσα με ενα κατσαβιδι το σημειο διπλα στην μπαταρια που κανει clearcmos.

το εκανα ομως απο οτι φαινεται λαθος απο τα νευρα μου(μιας και δεν ελεγε να ανοιξει επι 5 ωρες) και καταφερα και εκανα corrupt το bios.στο επομενο αναμμα ξεκινησε να κανει backup bios μεσω του dualbios και η μητρικη ως δια μαγειας ξαναζωντανεψε γυρνωντας μαλιστα στο F2..........

γιγαμπαητ φορ δε γουην λεμε......δεν ψοφαει με τιποτα......

Αρχική απάντηση από greekfragma γιγαμπαητ φορ δε γουην λεμε......δεν ψοφαει με τιποτα......

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Δοκίμασε να ρίξεις μέσα (την ώρα του boot οχι πιο πριν, ουτε πιο μετα) ενα ποντίκι, ίδια ράτσα με αυτό που άλλαξε "μελάνια" σε έναν εκτυπωτή ...

Δοκίμασες προφανώς να βγάλεις τη μπαταρία από τη μητρική και να κάνεις clear cmos; Δοκίμασες να μπουτάρεις κρατώντας μια DFI στα χέρια σου έχοντας ανοικτό το θερμοσίφωνα τραγουδώντας το Loituma;

Αρχική απάντηση από astrolabos

Δοκίμασες προφανώς να βγάλεις τη μπαταρία από τη μητρική και να κάνεις clear cmos; Δοκίμασες να μπουτάρεις κρατώντας μια DFI στα χέρια σου έχοντας ανοικτό το θερμοσίφωνα τραγουδώντας το Loituma;

σε αυτο το σπιτι δεν εχουμε θερμοσιφωνα :D , ουτε και DFI.

Βεβαίως, λοιπόν με block 11, ψυγείο τράνσιτ, έναν 12ρι μαύρο(Πλαίσιο), Λ20 μόνο για ένα μπλοκ, θερμοκρασία δωματίου 20 στο Coretemp βγάζω idle 32 o ένας και 31 ο άλλος πυρήνας, στα 3200 στοκ ρεύμα. Load με ΤΑΤ στο 5 λέπτο έχω 50-51 στον ένα και 47-49 στον άλλο πυρήνα. Τις ίδιες θερμοκρασίες μου βγάζει και το ΤΑΤ, πάστα AS-5, ανοιγμένη πριν κανά 6μηνο....

Εγώ πάντως άκουσα να λένε ότι η Infinity με 1.55 ρεύμα από BIOS σε Κονρόε τον κρατάει στους 50 βαθμούς για bench....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.