Jump to content

E6400+DS4 @ ?

soki

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

F5c bill , φυγανε και οι τελευταιες ασθενειες τελειως (ΑΚΑ coldboot's , σφυριγματα κλπ) :D

Με τερμα voltσ τις μνημες,chipset κτλ σας μποοταρει κανονικα?

Αρχική απάντηση από ea6gka

οταν το ανοιγεις

κλεινει για μια στιγμη και ξαναπαιρνει μπρος. ΑΥτο που κανουνε και οι ασους οταν πανε τερμα. Στα ρεσταρτ ομως δε κλεινει, παλια το εκανε και στα ρεσταρτ

Με τερμα το vdimm ανοιγει κανονικα ρα?

• 2 weeks later...

Εγώ έχω το F5 αλλά 400fsb δεν πιάνω... Κάτι δεν κάνω σωστά...

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που να ψάξω?

Τι προτείνετε για Vcore, vMCH, vFSB ?

Υπάρχει τρόπος να κλειδώσω το pci bus? Κάνοντας δοκιμές που έκανε corrupt ένα partition κι έστηνα Win από την αρχή.

Πως ρυθμίζω τις μνήμες? To spd μου τις βάζει 5,5,5,15 ενώ οι προδιαγραφές τους είναι 4,4,3,10

Έχω 6600 και θέλω να πάει 400Χ9 όπως ήταν με την Badaxe με τις μνήμες 1:1

@Wizard!-Στην ASUS P5W DH εχει επιλογη να τα κανω ολα manual και μπορω να ρυθμισω τοις μνημες οπως θελω εγω στην δικια σου αμα τα βαλεις ολα manual και ρυθμισεις τοις μνημες οπως θες μηπως σου κολλαει το συστημα?αμα σου κολλαει βαλε απο bios μονο το πρωτο tim. οσο λενε οι μνημες σου και τα υπολοιπα τα αλαζεις απο τα win με το memset

υγ:αμα θες καμια εξιγιση στειλε πμ:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.