ntemian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 Μιας και λήγει η συνδρομή με τον ΟΤΕ για ADSL είμαι σε αναζήτηση καινούριας.Έχω γραμμή στο ονομά μου 384/128 οπότε με ενδιαφέρει μόνο η συνδρομή.Ποιον παροχέα να προτιμήσω?Να βάλω τρίμηνη ή να πάρω μια NetKey για ενα μήνα και να περιμένω να δω τις καινούριες προσφορές του Σεπτεμβρίου?Είδα και μια προσφορά της Tellas για 512/128 στα 13,69 το μήνα.
totally_wired Αύγουστος 21, 2006 #3 Αύγουστος 21, 2006 Γινέται χαμός σήμερα με το συγκεκριμένο θέμα... καθώς ο οτε άρχιζει τον διπλασιασμό...Οι εταιρίες ISP αναμένονται να εκμεταλευτούν την αναβάθμιση του ote... δηλαδή μπορεί το 1024 αυτό να είναι το 2x512 που θα δώσει ο οτε... και όχι αυτό που εσύ θα περιμένεις να γίνει 2mbit
downfoot Αύγουστος 21, 2006 #4 Αύγουστος 21, 2006 Καλό θα ήταν να περίμενες 1 μήνα ακόμη γιατί οι περισσότερες υπάρχουσες προσφορές τελειώνουν τέλη Αυγούστου...ΥΓ: Αν είσαι φοιτητής υπάρχει και το ΔΙΟΔΟΣ...
ntemian Αύγουστος 21, 2006 Author #5 Αύγουστος 21, 2006 Δυστυχώς δεν είμαι φοιτητής και στη πόλη που μένω (Καρδίτσα) μάλλον θα αργήσει λιγάκι ο διπλασιασμός.Έστειλα και email στην Tellas σχετικά με το αν μπορώ αν κρατήσω τη γραμμή μου και να έχω συνδρομή απο αυτούς
ntemian Αύγουστος 23, 2006 Author #6 Αύγουστος 23, 2006 Πήγα το απόγευμα απο το ΓΕΡΜΑΝΟ να ρωτήσω για σύνδεση και απο ότι κατάλαβα έχουν μαύρα μεσάνυχτα.Εγώ τους έλεγα οτι έχω γραμμή και εξοπλισμό και οτι χρειάζομαι μόνο παροχέα και αυτοι μου απαντούσαν οτι δεν έχουν ξανακούσει κάτι τέτοιο και πως μόνο για ολοκληρωμένα πακέτα ξέρουν.:whistle2:
nicksoti Αύγουστος 24, 2006 #7 Αύγουστος 24, 2006 Χεχ τι περίμενες, σιγά μην ήξεραν. Πάρε τηλέφωνα απ' ευθείας στις εταιρίες. Η δες αν μπορείς να πάρεις κανα πακέτο, και χρησιμοποιήσεις μόνο τη σύνδεση.
antreas9 Αύγουστος 25, 2006 #8 Αύγουστος 25, 2006 h tellas,σιγουρα μπορει να σου δωσει αυτο που ζητας.παρτους ενα τηλ (το διαφημιζουν κ στην τβ..ελατε με τον εξοπλισμο σας,πληρωστε -νομιζω-19 ευρω-,κ μπειτε απευθειας σε αοριστου_!)!
$pIdy_mc Αύγουστος 25, 2006 #10 Αύγουστος 25, 2006 Παιδία sry κιόλας, γιατί αυτό που θα πω είναι:OT: αλλά γίνεται να έχω την ADSL και να κλείσω το σταθερό, γιατί δεν το χρησιμοποιεί κανείς στο σπίτι (με τα κινητά είμαστε μια χαρά ) για να γλυτόνουμε και τα πάγια ....Ξέρετε αν γίνεται ?
mauros Αύγουστος 26, 2006 #11 Αύγουστος 26, 2006 μπαααα...οτιδήποτε αυτονόητο που θα έχει ως αποτέλεσμα να γδέρνει λιγότερο ο ΟΤΕ απορρίπτεται.τουλάχιστον πριν καιρό που το είχα ρωτήσει δεν γινόταν.να άλλαξε κάτι???δεν νομίζω αλλά πάρε ένα τηλ στον οτε να δεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.