ssjin5 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 Θελω βοηθεια..Μεσα στα μπλοκ υπαρχουν μεγαλες φουσκαλες αερα.Μηπως ξερετε πως να τις βγαλω;Να αναψω τον υπολογιστη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 κουνα λιγο το ψυγιο σου και αφησε ανοιχτο το ταφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjin5 Αύγουστος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 δεν εχω ταφ.. η αντλια ειναι μεσα στο δοχειο βουτηγμενη..εχει μια ταπα η αντλια η οποια αν την ανοιξω δ πιστευω να χηθει το νερο αν περασει ρευμα;(η ταπα ειναι απο πανω).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από ssjin5 [Σήμερα, στις 14:06] Θελω βοηθεια.. Μεσα στα μπλοκ υπαρχουν μεγαλες ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ Μηπως ξερετε πως να τις βγαλω; Να αναψω τον υπολογιστη; Να πας το pc για service στους ειδικούς Sorry, δεν άντεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjin5 Αύγουστος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Ειμαι νεος στο w/c, πρωτη φορα το ανοιξα να δω τι εγινε..και δε χρειαζεται το εφτιαξα μονος μου..το προβλημα λυθηκε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Δωσε στον λαο φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.