Jump to content

πρόβλημα με creative zen micro!!!

Δημητρής

Recommended Posts

Έχω το creative zen micro εδώ κ ένα χρόνο κ είμαι αρκετά ικανοποιημένος μπορώ να πω!Ωστόσο,χθές κ ενώ δούλευε κανονικά κάπου κόλλησε κ έσβησε κ τώρα δεν ανοίγει καθόλου ούτε φορτίζει.Ξέρει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται??κ αν επισκευάζεται

ισως μπαταρια.δεν είμαι ειδικος σε τετιοες συσκευές αλλα αν σκεφτει κανεις οτι δουλευουνε σαν τα κινητα περιπου μαλλον απο μπαταρια θα πηγε.αντιπρωσωπεια με τη μια θα ελεγα.

Οταν πας να το ανοιξεις δε σου βγαζει τιποτα?

Στο creative muvo που εχω ειχε παθει το ιδιο σχεδον πραγμα και τελικα το προβλημα ηταν οτι καταστραφηκε το firmware. Με ενα firmware update το προβλημα λυθηκε.

τελικά δεν φταίει η μπαταρία!!το firmware update πώς γίνεται,απο την στιγμη που το mp3 δεν αναγνωριζεται απο υπολογιστη?κ ποιος μπορει να μου το κανει?(ειμαι λιγο ψιλοασχετος)

Ευχαριστώ για τις απαντησεις

Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις κι εσύ το fw update αλλά καλύτερα θα ήταν απο τη στιγμή που ισχύει η εγγύηση να το στείλεις rma χωρίς να πειράξεις τπτ. Γιατί αν δεν γίνει τπτ με το fw update μπορεί να σου πουν οτι δεν στο αλλάζουμε γιατί δεν έκανες σωστά το fw update. Τουλάχιστον άλλες εταιρίες το κάνουν αυτό, δεν ξέρω η Creative. Πάντως η Creative Europe έχει φανεί ιδιαίτερα εξυπηρετική στο rma... Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα καλύτερα να δεις τι θα σου πουν κι αυτοί. Ίσως να έχει κάποια τεχνική για ολοκληρωτικό reset ή ίσως να σου πουν οι ίδιοι να δοκιμάσεις fw update πριν το στείλεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.