cypherth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 θέλω να τοποθετήσω την οθόνη του υπολογιστή στον τοίχο, είναι tft η lg l1915s flatron, (όχι ότι έχει σημασία απλά μήπως είμαι τόσο τυχερός και κάποιος την έχει ήδη τοποθετήσει τη συγκεκριμένη στον τοίχο)επίσης πάλι θα με ενδιέφερε να βάλω και την tft τηλεόρασή μου στον τοίχο αλλά όλες οι βάσεις που έχω κοιτάξει κοστίζουν πάαααρα πολλά. ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί με βάσεις για tft γενικά ή κάποια άλλη πατέντα για να τις μοντάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Αύγουστος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=ACCESSORIES&category2=%C2%C1%D3%C5%C9%D3+%D3%D4%C7%D1%C9%CE%C7%D3εδω εχει μερικα τετοια στηριγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Αύγουστος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 carrefour 35 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Αύγουστος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 έχει το carrefour με 35 euro??????? προχτές κοίταξα και δεν είχε τίποτα!!!! μήπως εννοείς απλές βάσεις? αν μένεις αθήνα ή θεσσαλονίκη πες μου σε ποιο διάδρομο είναι ξέρω και στα 2 καταστήματα απέξω γιατί μένω και στις 2 πόλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Αύγουστος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 βαση τοιχου για μεχρι 27" tft carrefour πυλαιας, στο τελος του διαδρομου με την βιτρινα με τα ipod απεναντι απο τα ακουστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Ιανουάριος 28, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Ξεθάβω το θέμα για να μην ανοίξω καινούργιο.. Κάποια πρόταση για τοποθέτηση οθονών σε τοίχο? Samsung (SyncMaster SA350 & SyncMaster T22B300) οι οθόνες.. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandit Φεβρουάριος 18, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 Εγώ προσωπικά εβαλα δύο βύσματα στον τοιχο και απο μια βίδα και την κρεμασα σαν καδρο πανω απο το γρφείο μου, βέβαι δν περιστρέφεται πουθενα είναι εντελώς ακίνητη. Κόστος σχεδον μηδενικό. Σίγουρα τα στηρίγματα είναι η καλήτερη λυση ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Φεβρουάριος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 πάρε βάσεις (με το σωστό Mount δες στο site του κατασκευαστή ) ανάλογα τι θες (περιστροφή γωνία κτλπ) πάει και η τιμή . Πολλές φορές πάρε μετρήσεις στον τοίχο (αλφάδι απαραίτητα ) να μπει ίσια για μένα αν είσαι ψείρας αξίζει και ενα καναλάκι να περάσουν τα καλώδια (ακόμα και σκαφτό μέσα στο τοίχο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.