antreas9 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 ανοιγω τον υπολογιστη (της δουλειας μου σημειωτεον,οπου δεν κατεβαζω τιποτα απο ιντερνετ)!μου ζηταει password,κ μολις το δινω,μου λεει οτι εντωπισε προβλημα στο explorer.exe,κ οτι θα χρειαστει επανεκκινηση. παταω τη μοναδικη επιλογη που δινει(κανσελ), η οθοθνη παραμενει αδεια,δε δειχνει κανενα εικονιδιο απο το desktop,κ η μονη μου επιλογη ειναι να πατησω alt+ctr+del gia restart.εχω κανει 5 φορεσ επανεκκινηση,κ καθε φορα κανει το ιδιο.κ σε safe mode,παλι το ιδιο κανει.ξερει κανεις τι μποτρι να ειναι,κ πως μπορει να αντιμετωπιστει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Αύγουστος 21, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 κατι μου ειπε ο τεχνικος για προβλημα χοντρο,λογω του οτι εχω windows 2000 k sp1,και οτι θα χρειαστει σεταρισμα απο πανω.μου ειπε οτι δε θα χασω δεδομενα....αλλα τον φοβαμαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Κάνε ένα backup, και μη φοβάσαι τίποτα. Δηλαδή τι θα "σετάρει από πάνω" ο τεχνικός? Το sp2 ή θα κάνει repair το installation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Αύγουστος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αν μπορούσε να μπει σε περιβάλλον win θα είχε κάνει ήδη backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 antreas9 διόρθωσε το post σου και τον τίτλο του thread και γράψε με ελληνικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Αύγουστος 21, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 backup δε μπορω να κανω,δε μπορω να μπω καν σε περιβαλλον windows.vdeseris, το εγραψα στα ελληνικα,αλλα τι τιτλο να βαλω???gdp77,δε μου ειπε τι θα κανει,απλα φοβαμαι μη χασω δεδομενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Αύγουστος 21, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 εγκατάσταση απο πάνω. δε χάνεις δεδομένα στα win XP σίγουρα και το κάνω συχνά όταν δεν έχω άλλο υπολογιστή κοντά. αν έχεις εσύ βάλε μέσα το σκληρό και αντέγραψε ότι θές. αν έχεις φορητό πάρε ένα εξωτερικό κουτί και κάνε το ίδιο 30-40ευρώ κόστος παίζει να κάνει μλκία ο τεχνικός και να χάσεις δεδομένα! κανονικά δε χάνεις όμως. αυτό και το νόημα της διαδικασίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από antreas9 [Σήμερα, στις 11:34] .... vdeseris, το εγραψα στα ελληνικα,αλλα τι τιτλο να βαλω??? ..... lol, το problhma εννοούσα να γίνει πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Αύγουστος 21, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 αν χασω τιποτα,θα τον σκισω!τον εχει παρει τωρα κ τον μαστορευει,μου ειπε να μην ανησυχω,δε θα χασω τιποτα!οταν μου τον επιστρεψει,θα σας πω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Δοκίμασε Safe Mode.Ή δοκίμασε να βάλεις το password κανονικά και μόλις κλείσουν όλα, άνοιξε τον Task Manager και πήγαινε File -> New Taks (Run...) και γράψε explorer και πάτα Enter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Αύγουστος 22, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 λοιπον,ουτε σε safe mode εκανε κατι. μολις εμπαινα μετα το password,οτιδηποτε κ να προσπαθουσα να πατησω,εβγαζε αυτο το μηνυμα. ο τεχνικος ειπε οτι ειναι προβλημα στο σκληρο(!),αλλα θα σωσει τα αρχεια...περισσοτερες λεπτομερειες ελπιζω να μαθω μολις μου τον φερει πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Αύγουστος 24, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 να μαστε παλι...λοιπον,τα αρχεια μου σωθηκαν ολα,εκτος απο οσα ειχα στο desktop.ο τεχνικος επιμενει οτι κρασαρε ο σκληρος βεβαια,αλλα δεν ξερω γιατι δεν εσωσε κ τα αρχεια απο το desktop,κ καταφερε να σωσει (με ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια μορφη που ειχαν,οχι οπως ερχονται οταν κανεις ανακτηση αρχειων με καποιο προγραμμα)τα υπολοιπα αρχεια μου.δε με επεισε ιδιαιτερα,αλλα τουλαχιστον σωθηκαν το 90% των αρχειων, κ ο υπολογιστης μου δουλευει,κ αρκετα πιο γρηγορα μαλιστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.