Jump to content

Πρόβλημα με ADSL modem και Battle net

Tsunami

Recommended Posts

Τις τελευταίες εβδομάδες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το ιντερνετ. Όποτε μπαίνω στο warcraft battlenet και κάνω host (μόνο τότε μου έχει εμφανιστεί), αν μείνω για κάποιο διάστημα στο gather τότε τρώγω "connection lost" από το bnet.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα καπάκι redial της γραμμής (adsl γραμμή ote, isp tellas 384Kbps, dial-up).

Δυστυχώς όμως τότε δεν συνδέεται με το ιντερνετ και αναγκάζομαι να κάνω restart.

Και δεν τελειώνει το πρόβλημα εδώ αφού στο shut down για restart γίνεται ένα ωραιότατο crash

(κολλάει η οθόνη) και η μόνη λύση είναι πλέον το κουμπί. Μετά όλα εντάξει μέχρι να ξανακάνω host game στο bnet.

Υποψιάζομαι πως φταίει το modem (siemens xpresslink με ethernet από τον ote) καθώς το έχω από το 2003

(ξέρετε, τα αναγκαστικά τότε του οτε) και μάλλον τα έχει φάει τα ψωμιά του.

Τα specs είναι τα εξής:

athlon64 3200+

DFI lanparty

1gb ram

6800gt

----------

siemens xpresslink

sygate personal firewall (ίσως να παίζει κάποιο ρόλο)

Σκέφτομαι επίσης να προχωρήσω σε αγορά router (σε περίπτωση που φταίει το modem). Τι θα πρέπει να προσέξω για μια τέτοια αγορά?

αν το siemens έχει ethernet, τότε είναι σίγουρα και router.

δοκίμασε με το firewall των XP, και το sygate απενεργοποιημένα.

έχεις κάνει κανένα check μήπως χρειάζεται να ανοίξεις καμια πόρτα στο Battlenet ή έστω για να κάνεις host?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.