deninho Σεπτέμβριος 1, 2006 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 V for Ventuza... Μετά από 20 περίπου λεπτά, και έχω 14 πίεση (από 11 που έχω συνήθως). Ήμουν στα πρόθυρα καρδιακού ΥΓ Είχαν χαζέψει τα αμερικανάκια. Τα είδατε? κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 1, 2006 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 [ακατάλληλο δι' ανηλίκους]Τα γ@μήσαμε τα μ0υνάκια.[/ακατάλληλο δι' ανηλίκους]ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΛΕΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 1, 2006 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gkaαλλη χαρη του 2004 Σαφώς. Και εγώ το χάρηκα τότε (ίσως όσο και τώρα). Αρχική απάντηση από ea6gka τιποτα να μην πεις Αλλά θα πω Γιώργο γιατί ας είμαστε ειλικρινείς: Τι σχέση έχει το μίζερο ποδόσφαιρο που έπαιζε η Ελλάδα τότε και τι κληρονομιά άφησε; Συγκρίνονται αυτά με το 87 και το σημερινό και την μπασκετική παιδεία που αποκτήσαμε; Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά τώρα, είναι μέρα χαράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 1, 2006 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 ΤΑΛΙΜΠΑΝ !!! ΤΑΛΙΜΠΑΝ !!!ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΟΡΑ...ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ....ΖΗΤΩ Η ΕΣΜΠΟΛΑΧΧΧ:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 1, 2006 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 αλλαζουμε ολοι τις υπογραφες μας στο xs!http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1693016&postcount=25http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1688767&postcount=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 1, 2006 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Απιστευτο πραγματικα!!!!!!!!!!!! Τωρα το χρυσο.........Ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ελλαδαρααααααααααα :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Σεπτέμβριος 1, 2006 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Εδώ σταματήσαμε το Wow για να δούμε αγώνα ΕΠΡΕΠΕ να κερδίσουμε -λολ ’ντε τώρα για το χρυσό Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 1, 2006 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Σκίιιιιιιισαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 1, 2006 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 o sln επαθε καρδια? Που ειναι? Τα εχει τα χρονακια ο κακομοιρης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 1, 2006 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Πω πω τι φυστικι ηταν αυτο παναια'μ???? ΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕ Τρελο παιχνιδι ο Σοφο σημερα.... Αρχική απάντηση από unseen o sln επαθε καρδια? Που ειναι? Τα εχει τα χρονακια ο κακομοιρης... Ο sln ισα που μπορει να μιλησει απο τη συγκινιση... Κατι περιεργα ελεγε για αρειες φυλλες κ να πεθανει ο Σωτηρακοπουλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 1, 2006 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από unseen o sln επαθε καρδια? Που ειναι? Τα εχει τα χρονακια ο κακομοιρης... SMS SENT TO SLN 5 MINS BEFORE THE END OF THE GAME:ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ,ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ.ΦΙΛΙΚΑΜΑΡΙΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 1, 2006 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 εδώ κόντεψα να πάθω εγώ, που είμαι νέο παιδί ακόμα ’ντε να πάρουμε και το χρυσό να ξαναμαζευτούμε σε κανένα Παναθηναϊκό στάδιο, να γουστάρουμε:happy2: :happy2: :happy2: :jump1: :jump1: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 1, 2006 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 μπραβο στα παιδια!!!!! μπορει τον sln να τον επιασε κοψιμο απο την χαρα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Σεπτέμβριος 1, 2006 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 SEX-SEX-SEX-SEX-SEX-SEX-SEX-SEX-SEX..... :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: δεν εχω να δηλωσω τιποτε αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Σεπτέμβριος 1, 2006 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Ξεκινάτε για Λευκό παίδες :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 1, 2006 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 ΣΗΚΩΣΕΕΕΕ ΤΟ ΤΟ >>>>ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 1, 2006 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Dream Team η Ελλαδάρα, ΣυDream Team οι ΗΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 1, 2006 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Κριμα γιατι δεν προλαβα να δω πως βεντουζαραμε... (ατιμα εργαστηρια..) Αλλα ακουσα οτι πηραν huge,τσολιαδατο τρομπ...νι:clap: Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που μας κανουν περιφανους...:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 1, 2006 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 12:46] Ο sln ισα που μπορει να μιλησει απο τη συγκινιση... Κατι περιεργα ελεγε για αρειες φυλλες κ να πεθανει ο Σωτηρακοπουλος :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 1, 2006 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Αντονι Καρμελο, στα 4 σε θελω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.