Jump to content

Mundobasket 2006

Elpis

Recommended Posts

"’ντε , εμείς που περάσαμε την Αμερική , γ*μάμε και δέρνουμε , τίποτα δεν είναι οι Ισπανοί"

Φάτε τα τώρα

Και το χειρότερο είναι οτι για τις επόμενες εβδομάδες δεν πρόκειται να δούμε καμμία είδηση της προκοπής , όλοι θα ασχολούνται για το τι έφταιξε , αν ο Σχορτσιανίδης δεν ήπιε το γάλα του , για το σούσι του ξενοδοχείου που ήταν B-Class και ένα σωρό άλλες βλακείες

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

ΔΕν πειράζει.

Δεν κατάφεραν να μας χαρίσουν και άλλες ωραίες στιγμές αλλά και αυτές που μας χάρισαν είναι ανεπανάληπτες.....

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Είναι ομαδάρα και ήττα (ακόμα και σε τελικο και έτσι όπως ήρθε) δεν είναι το τέλος το κόσμου.... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....

ΥΓ. Πολύ θα ήθελα να ήμουν κουρέας και να έρθει ο CARBΑJOSA στο μαγαζί μου για ξύρισμα....Θα του το έκοβα....και το πάνω και το κάτω....του σούφρα....

οι ισπανοι μπηκαν πολυ διαβασμενοι.

οι δικοι μας αγχωμενοι και ισως κουρασμενοι μετα και τους αμερικανους.

επισης σπασαμε τα καλαθια σημερα.δεν εμπαινε τιποτα.δεν εβγαινε κανενα συστημα συνδυασμος.

και κατι τελευταιο.

μηπως οι αμερικανοι εμειναν στα ιδια δωματια με τους ισπανους το προηγουμενο βραδυ?κρατησε κανεις ποσα τριποντα μπηκαν?

οπως και να χει 2η καλυτερη ομαδα στον κοσμο.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ:)

Δειτε το αλλιως.. Εχουμε την πρωτη θεση στο ευρωπαικο και 2η στο παγκοσμιο..Αθροισμα 3.. Βρειτε μου ομαδα που να εχει μικροτερο αθροισμα...Η ισπανια αν δεν κανω λαθος εχει 5.. Αρα ειμαστε η καλυτερη ομαδα στον κοσμο τα τελευταια 2 χρονια και μαλιστα με διαφορα..;)

Μην είστε μίζεροι ρε.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον Γιαννάκη που μας έφτασαν να είμαστε 2οι καλύτεροι στον κόσμο και η αμερική από πίσω μας.

Πέρσι το ευρωπαικό, φέτος 2οι στον κόσμο, του χρόνου.. άντε θα το ξαναπάρουμε :)

Αρχική απάντηση από DJD

Μην είστε μίζεροι ρε.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον Γιαννάκη που μας έφτασαν να είμαστε 2οι καλύτεροι στον κόσμο και η αμερική από πίσω μας.

Πέρσι το ευρωπαικό, φέτος 2οι στον κόσμο, του χρόνου.. άντε θα το ξαναπάρουμε :)

Δεν ήθελα το χρυσό. Αλλα ρε πστ μου, όχι με +20... ας χάναμε με αξιοπρέπεια...

Δεν μας βγήκαν τα σουτ, δεν μας βγήκαν οι άμυνες, δεν μας βγήκε τίποτα. Από την άλλη υπήρξε μια Ισπανία που έβλεπε το καλάθι σαν πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Δε νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στην ήττα με 2 ή με 20. Ο σεβασμός προς αυτούς τους παίχτες παραμένει ο ίδιος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.