Jump to content

Mundobasket 2006

Elpis

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

ΡΕ παιδιά κάτι λίγο OT.

Τα μεσημέρια στην εκμπομπή MOUNDOBASKETΟΥΠΟΛΗ στην ΝΕΤ δείχνει από χθες ένα video-αφιέρωμα στην εθνική με φάσεις από το '87-'89-2005-2006. Λοιπόν έχει ένα rockάκι soundtrack που μου θυμίζει σε φωνητικά UNLY KID JOE αλλά μάλλον δεν είναι αυτοί....το ρεφρεν...είναι κάπως...."I can....I can...." κτλ....

Παίρνω την βοήθεια του κοινού....

μιας και εχω πρακτορειο ΠΡΟΠΟ σημερα επεσε πολυ ευρω στην Ελλαδαρα που οπως φαινεται δεν την κραταει τιποτα

βασικα η αποδοση μου ψιλοξυνησε αλλα τι να κανουμε ειναι για αυτους που τα εχουν τετοιες αποδοσεις....:)

Το παιχνίδι με τις ΗΠΑ ήταν (ξανά) απλά απόλαυση, έτσι και στον τελικό.

Kαλή μας επιτυχία! Σηκώστε την κούπα!

συνέντευξη του Σπανούλη

"Ο Νίκος Ζήσης θα φορέσει την εμφάνιση της Εθνικής και θα παίξει, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα για να ακουμπήσει τιμητικά την μπάλα, αφού δεν έμεινε ποτέ εκτός ομάδας στις ημέρες του τραυματισμού του, ως ένα ζωντανό μνημείο της ομοψυχίας και της ενότητας που έχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης και υποψήφια πρωταθλήτρια κόσμου."

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_53895_03/09/2006_196236

Στους 16 μείον

Εγώ προσωπικά το βλέπω με τον ήχο στο mute , και σε λίγο το κλείνω

Δεν αντέχω τους μ*λάκες τους εκφωνητές που έχουν προεξοφλήσει τον αγώνα και έχουν θεοποιήσει τους δικούς μας

Η Ισπανια μου θυμιζει την ΕΛΛΑΔΑ στα προηγουμενα παιχνιδια και εμεις μου θυμιζουμε τους αντιπαλους μας...Βρε πως αλλαζουν οι καιροι...Εκει που ησουν ημουνα και εδω που ειμαι θα 'ρθεις...:( :cry: :cry: :cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.