Nio_S2000 Σεπτέμβριος 14, 2006 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 19:06] Το εκανα εγκατασταση και εγω Σε ποιο server παιζετε εσεις??? εγω κυριως παιζω σε servers οι οποιοι εχουν τουλαχιστον 14 ατομα,να ειναι deathmatch και αμα γινεται να εχουν την πιστα office Η καλυτερη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nio_S2000 Σεπτέμβριος 14, 2006 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Χθες, στις 15:50] καθως παιζω το game κανα 2ωρο ξαφνικα μαυριζει η οθονη και μετα απο μερικα δευτερα κολλαει και ο ηχος, βεβαια ο μονος τροπος για να επανελθει ειναι το reset. τι λετε να φταει?? πιστευω οτι ειναι η vga(ακλοκαριστη) αλλα θελω και την γνωμη σας... Ασε τωρα μου κολλαει και στο menu....πανω που παταω find servers........Ασε παλι για format ειμαι:whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 14, 2006 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Χθες, στις 22:08] εσενα πολωνε δεν σου κανει restart??? Οχι σχεδον 3 ωρες ημουν μεσα και ουτε ενα κιχ δεν εκανε Ολα κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 15, 2006 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 polonos: τι στο καλο ρε γαμωτο? την ιδια vga εχουμε...δεν μπορω να κταλαβωnios2000: καλα εισαι συ! καιρο ειχες να κανεις...πρεπει να περασε κανας μηνας ε? ρε συ αν γινεται τα ποστς σου να τα ενσωματωνεις σε ενα...δηλαδη σε καθε απαντηση που θες να δωσεις σε διαφορετικα ατομα να τις δινεις σε ενα ποστ...πιστευω ετσι ειναι καλυτερο γιατι και χωρο κερδιζουμε και συμμαζεμενες ειναι οι απαντησεις και ο αλλος που θα διαβασει το θρεντ θα αντιληφθει καλυτερα την συζητηση...φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nio_S2000 Σεπτέμβριος 15, 2006 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 :OT: Οπα ρε Ηitman....διδαξε μας παλι .Αν ειδες εκανα ξεχωριστα quote σε σενα και στον polono,μιας και δεν ξερω πως γινεται να κανεις δυο διαφορατικα quote στο ιδιο ποστ.Οσο... Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 01:54] πιστευω ετσι ειναι καλυτερο γιατι και χωρο κερδιζουμε και συμμαζεμενες ειναι οι απαντησεις και ο αλλος που θα διαβασει το θρεντ θα αντιληφθει καλυτερα την συζητηση...φιλικα παντα ...μην ανησυχεις....Οι δελαμπητες εχουν υψηλο IQ ;) :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Σεπτέμβριος 17, 2006 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Ζηταεί cd key κατά την εγκατάσταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 17, 2006 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Trackman [Σήμερα, στις 04:41] Ζηταεί cd key κατά την εγκατάσταση! ωχουυυυυυ http://www.joinfear.com/main?act=register1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Οκτώβριος 8, 2006 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αντε να φτίαξουμε μια ομάδα στο F.E.A.R CombatΠολονέ είσαι μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 8, 2006 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αμε γιατι οχι ??? μεσα ειμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 8, 2006 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Count me in folks Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Οκτώβριος 8, 2006 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Polone και Tsunami μπείτε σε ένα server και ποστάτετε τονεκτός αν κάποιος έχει upload 1mbit να μαζευτούμε καμιά δεκαρία(Υ.Γ Καποιος που έχει hol 4Mbps ας φτίαξει ενα server...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 8, 2006 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 το ονομα της ομαδας??? EDIT νομιζω οτι πριν λιγες μερες ειδα ενα server με ονομα THELAB.GR αλλα ηταν με PASSWORD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 9, 2006 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos το ονομα της ομαδας??? THE LAB Rats... Είστε ελεύθεροι τώρα να μπούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 9, 2006 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Δε τον βρισκω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 9, 2006 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 για να πω την αληθεια ουτε εγω το βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 9, 2006 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Ραααα.The LAB Rats δεν είναι όνομα σέρβερ.Το πρότεινα για όνομα ομάδας....Εφόσον μαζευτούμε κανονίζουμε σέρβερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 9, 2006 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Αντε λοιπον...Μη το κλειδωσεις...αν ειμαστε λιγοι να κανουμε μια ομαδα πχ για CTF και να λιωνουμε τους ξενους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 9, 2006 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 εγω ειμαι μεσα 100% αλλα για TDM... και ο angelos απο τι ξερω μεσα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 9, 2006 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Ωραια...λειπουν τωρα τα παιδια...ποποτε αν ειναι να το κανονισουμε πιο καλα..Polone εσυ ποτε μπορεις αυριο - μεθαυριο?Tsunami?Τον Angelo θα τον αναλαβω εγω...δλδ αυριο - μεθαυριο βραδυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 9, 2006 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Όποτε θέλετε εδώ ειμαι εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.