gbak Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2006 To κατεβασε κανεις?ειναι τελειως free αλλα μονο σε multiplayer mode...παντως στο gamespot τα σχολια ειναι αρκετα θετικα...δεν ξερω ομως αν πρεπει να χεις την retail εκδοση του fear για να το τρεξεις... http://www.gamespot.com/pc/action/fearcombat/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Standalone πρεπει να ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 α μια χαρα τοτε!...οποτε προχωραμε κανονικα...ωραιο δωρακι παντως απο την sierra... ειναι περιπου στα 1.77GB...και παιζει και σε torrent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Αύγουστος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 OMFG, free online F.E.A.R!!!!!!! Εφυγε χασαπ! ψιλοσερνεται βεβαια απο το ftp της sierra, αλλα θα κανω υπομονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 σε 2 ωριτσες θα παιζω...χεχε...gbak ευγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 20, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 F.E.A.R. Combat features: · 10 Multiplayer Game modes. · 19 Multiplayer Maps. · 12 different weapons. · Punkbuster support for anti cheat support. · The capability to download user generated content. μια χαρα το βρισκω για free....εδω 3 maps αγορασα απο την ΕΑ και σκασα 9ευρα για το bf2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasim Αύγουστος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Εγώ το χω αγοράσει το FEAR και έχω παίξει λίγες φορές multiplayer online. Αυτό το Combat είναι κάτι άλλο ή απλά είναι το ίδιο απλά το χρησιμοποιούν όσοι δεν έχουν αγοράσει το παιχνίδι και θέλουν να παίξουν online; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Jasim Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Εγώ το χω αγοράσει το FEAR και έχω παίξει λίγες φορές multiplayer online. Αυτό το Combat είναι κάτι άλλο ή απλά είναι το ίδιο απλά το χρησιμοποιούν όσοι δεν έχουν αγοράσει το παιχνίδι και θέλουν να παίξουν online; "F.E.A.R. Combat is a free multiplayer component from the original PC title F.E.A.R., which lets you play against the owners of the retail version of F.E.A.R. as well as the other F.E.A.R. Combat users."http://www.gamespot.com/pc/action/fearcombat/index.htmlΓια download-> http://www.gamershell.com/download_15038.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasim Αύγουστος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Σ ευχαριστώ Frost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 24, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Το παιχνίδι απαιτεί ένα free registration όπου σου δίνετε ένα unique cd-key για να εγκαταστήσεις το game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 24, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 "Α required security module cannot be activated. This program cannot be executed"Βρήκα κάτι fixes για το daemon και το alcohol αν τα έχεις...τα έκανα, αλλά τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 24, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω αν και δε νομίζω να ξεκολλήσω από το COD2 & IL2 Strumovic τόσο εύκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 24, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω αν και δε νομίζω να ξεκολλήσω από το COD2 & IL2 Strumovic τόσο εύκολα... Καλά μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο κλάσης κατώτερο από το cod2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 24, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Καλά .... το COD 2 είναι σκέτη πόρωση βρε παιδί μου. Μέχρι και κορίτσια έχουν πορωθεί μαζί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 26, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Καλά μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο κλάσης κατώτερο από το cod2... οντως για free πολυ καλο....αλλα οχι αρκετο για να με κανει να ξεκολλησω απο το bf2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 29, 2006 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 COD2,BF2 με fear δεν έχουν σχέση........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 13, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 καθως παιζω το game κανα 2ωρο ξαφνικα μαυριζει η οθονη και μετα απο μερικα δευτερα κολλαει και ο ηχος, βεβαια ο μονος τροπος για να επανελθει ειναι το reset. τι λετε να φταει?? πιστευω οτι ειναι η vga(ακλοκαριστη) αλλα θελω και την γνωμη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nio_S2000 Σεπτέμβριος 13, 2006 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 φιλε hitman το ιδιο παθαινω και εγω....ξεχασα να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 14, 2006 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Το εκανα εγκατασταση και εγω Σε ποιο server παιζετε εσεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 14, 2006 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Το εκανα εγκατασταση και εγω Σε ποιο server παιζετε εσεις??? εγω παιζω σε οποιον σερβερ να 'ναι ο οποιος ομως να εχει χαμηλο ping. επισης κοιταω να εχει απο 10 ατομα(περιπου) και πανω για να εχει χαβαλε...α ξεχασα να πω οτι παιζω μονο deathmatch. εσενα πολωνε δεν σου κανει restart??? ΥΓ. ενας που εχει τυχει να μπω αρκετες φορες ειναι ο "GO SERVER GO" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.