Jump to content

δεν συγχρονιζει το router help

ssjin5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδες.. εχω ενα μικρο προβλημα με την dsl μου απο χθες το απογευμα κατα τις 4 ημερα σαββατο δεν συγχρονιζει το router... εχω forthnet in a box 384. επικοινωνισα με το τεχνικο τμημα της εταιριας και μου ειπαν οτι εχει προβλημα η βορεια ελλαδα αλλα μιλουσα με ενα φιλο μου στιν ιδια πολη 1 χιλιομετρο μακρια και ειχε dsl... απο τοτε που πηρα την dsl χθες ηταν η πρωτη φορα που μου εκανε κολπα... για router εχω το zyxel 600 series αλλα και με το crypto f200 που δοκιμασα παλι δεν συγχρονιζε... πειτε μου τι μπορει να φταιει????

Ευχαριστω...

Τηλεφώνησε στο 134.Ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα, δεν συγχρόνιζε το router από την πρώτη μέρα που του μπήκε η γραμμή..

Αρχική απάντηση από tristeno

Με ίδιο παροχέα ο φίλος σου;

με ιδιο ακριβως pc δυδιμα που λενε μαζι τα αγορασαμε, ιδιο dsl box εκτος απο το router εχει το f200 crypto

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc

Τηλεφώνησε στο 134.Ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα, δεν συγχρόνιζε το router από την πρώτη μέρα που του μπήκε η γραμμή..

τελικα το ελυσε το προβλημα αν ναι πως?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.