Jump to content

επεξεργασια βίντεο με conroe 6600

Yiannakas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια

έχω έναν Amd 754 3200+ και προσπαθώ να κάνω επεξεργασία βίντεο υψηλής ανάλυσης και πολλές φορες η ταχύτητα δεν ξεπερνάει το 1 δευτερόλεπτο ανά frame!!

Με την αγορά του conroe 6600 θα έχω μικρή ή μεγάλη διαφορά?

ευχαριστω

πολληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μεγαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη διαφορα

αν δεις στα forum π.χ. εδώ

αυτή είναι τυπική ταχύτητα για single core επεξεργαστή.

πάντως εκεί ακουγεται ότι δεν περιμένουμε τρελές διαφορές

(δλδ 4~8fps είναι πολλά, αλλά δεν είναι π.χ. 15)

Θα έχεις 4-6 frames ανα δευτερόλεπτο άρα θα έχεις διαφορά ... Γνώμη μου όμως είναι να περιμένεις να κατασταλάξουν με vista και DX10 και άλλα πράγματα ... Ενδέχεται να παίρνουμε conroe με 10 ευρώ τον Ιανουάριο ...

Αρχική απάντηση από Jos3ph

Ενδέχεται να παίρνουμε conroe με 10 ευρώ τον Ιανουάριο ...

?????

η μεγάλη πλάκα είναι όταν μετά από μία μέρα επεξεργασίας βίντεο να βλέπεις ότι το αποτέλεσμα ήταν μάπα και θέλει ξανά από την αρχή.....!!!!

αααα! θέλω conroe!!

Αρχική απάντηση από Yiannakas

η μεγάλη πλάκα είναι όταν μετά από μία μέρα επεξεργασίας βίντεο να βλέπεις ότι το αποτέλεσμα ήταν μάπα και θέλει ξανά από την αρχή.....!!!!

αααα! θέλω conroe!!

:D

Ti μου θυμισες....!!!

Μερικα χρονια πριν μπει το 2000...(98-99) ηθελα να κανω divx μια ταινιουλα τριωρης διαρκειας..!!Με τα τοτε προγραμματα σε celeron 333@416 με μεσο ορο 3,5φπς...ηθελε 18 ωρες περιπου..Και προσπαθουσα να τη χωρεσω σε 2 cd...!Μετα απο 5 προσπαθειες (κοντα 5 μερες) καταφερα και το βελτιστοποιησα για 3cd.. μιας και σε 2 δεν μου αρεσε η ποιοτητα!

Μετα το millenium που εξακολουθησε να υπηρχει ζωη μιας και δεν ανατιχθηκε τιποτα στο κοσμο ηρθε η "δυναμις".Duron 650!ΜΕσο ορο ειχε καμμια 11αρα fps!....:D...Αλλες εποχες τοτε..

τελικά με τον 6300 και με χρήση του προγράμματος επεξεργασίας virtualdub και με πολύ βαριά χρήση για σταθεροποίηση εικόνας δεν είδα μεγάλες διαφορές από τον amd 754 3200. Την ουσιαστική διαφορά την είδα στηξν συμπίεση και φυσικά στο παίξιμο βίντεο 1080p

Παιδια το θεμα λεει για 6600 οχι 6300,ο 6300 στα default δεν κανει παπαδες-θελει αρκετο κλοκαρισμα,ριξτε μια ματια στο θεμα του vouda.Aντιθετως ο 6600 και default ειναι κορυφη.Εχει ενα νεο συγκριτικο στο tomshardware.

Αρχική απάντηση από Yiannakas [Σήμερα, στις 09:50]

τελικά με τον 6300 και με χρήση του προγράμματος επεξεργασίας virtualdub και με πολύ βαριά χρήση για σταθεροποίηση εικόνας δεν είδα μεγάλες διαφορές από τον amd 754 3200. Την ουσιαστική διαφορά την είδα στηξν συμπίεση και φυσικά στο παίξιμο βίντεο 1080p

Χμ, προφανώς παίζει ρόλο και η εφαρμογή που χρησιμοποιείς, να είναι multithreaded κλπ. Για ψάξε μήπως έχει βγει καμιά καινούρια έκδοση του εν λόγω προγράμματος, από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά "ψαγμένο", κάτι θα υπάρχει.

Αρχική απάντηση από Yiannakas

παιδια τον 6300 έπιασα στα χέρια μου με πρόγραμμα επεξεργασίας το virtualdub

Το virtualdub δεν ειναι βαρυ σε σχεση με αλλα προγραμματα πχ studio 10 της Pinnacle

Όλο το ζουμί είναι στην συμπίεση και στην εφαρμογή φίλτρων...

Όταν κόβεις ράβεις στο πρώτο στάδιο σε καθυστερεί ο δίσκος δε θα δεις εκεί τη διαφορά από έναν ταχύτερο επεξεργαστή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.