Jump to content

Βοήθεια για μοιρασμα ασυρματης σύνδεσης!

Tchort

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά και πάλι!

Πριν λίγο γύρισα απέξω και άρχισα πάλι να πειράζω τον υπολόγιστή μού! Έχω ένα υπολογιστή που συνδέεται αύρματα στο δίκτυο των Τρικάλων που μου παρέχει και δωρεάν dsl! αυ΄το που προσπάθησα να κάνω είναι να μοιράσω την σύνδεση στο ιντερνετ και σε ένα laptop που έχω μέσω lan! Αλλά μόλις συνδέω τα δύο pc ο υπολογιστης με την ασυρματη συνδεση πέρνει διευθύνσεις ip και to ιντερνετ παπαλα, finito, dead! Προσπάθησα να κάνω σύνδεση γέφυρας αλλά τα ίδια sk@t@! Τι μπορω να κάνω? μήπως να ορίσω χειροκίνητα τις ip αλλά και πάλι μιλαμε για δύο διαφορεικά δίκτυα! Τι να κανω καιμια ιδέα?

Να φτιάξεις σωστά τις ip στις 2 κάρτες δικτύου και να ενεργοποιήσεις το ip forwarding από τη registry των windows. To subnet pc-laptop θα πρέπει να είναι διαφορετικό από του pc-wireless. Εαν χρειαστεί κάνε και το αντίστοιχο nat. Το bridge δεν παίζει καλά με αρκετές ασύρματες κάρτες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.