xaxa1982 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2006 Λίγη βοήθεια ρε παιδιά! Οι γραμματοσειρές στον user μου, είναι σαν σπασμένες. Για παράδειγμα κοιτάξτε πώς είναι ο Konqueror στον user μου : και πως είναι στον root: Κοιτάξτε για παράδειγμα την διαφορά της λέξης τοποθεσία!Πώς το διορθώνω αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 οι μεν έχουν antialiasing ενώ οι δε δεν έχουν. στο control panel του kde υπάρχει επιλογή για το αν θες antialiasing fonts, τι γραμματοσειρά θες, και τι μέγεθος θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Αύγουστος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Είναι ενεργοποιημένο! Μάλλον θα με κάνει να φτιάξω άλλον user...Πώς γίνεται να σώσω τα configs και να φτιάξω τον user ξανά?Χωρίς να χάσω τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από xaxa1982 Είναι ενεργοποιημένο! Μάλλον θα με κάνει να φτιάξω άλλον user...Πώς γίνεται να σώσω τα configs και να φτιάξω τον user ξανά?Χωρίς να χάσω τίποτα? Δεν είναι αυτή η λύση.Κάνε logout - login ή/και restart τον xserver, δεν ξέρω αν τα αλλάζει αμέσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Αύγουστος 19, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Και επανεκκίνηση έκανα,αλλά τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Να υποθέσω ότι δουλεύεις την TFT σου στην optimum ανάλυση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Αύγουστος 20, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 Να υποθέσω ότι δουλεύεις την TFT σου στην optimum ανάλυση ? Ναι, σε laptop είμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Κοίτα, είναι σίγουρα αυτό γιατί φαίνεται. Φαίνονται οι ακμές στα γράμματα. Τώρα άλλη μέθοδο δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Αύγουστος 20, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Προφανώς κάτι παίζεται με το antialiazing το οποίο δεν με αφήνει να το αλλάξω μέσω γραφικού περιβάλλοντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Αύγουστος 20, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 ’κυρο!Μόλις το έφτιαξα! Α ρε Linux και πάλι Linux... Πειράζεις ένα txt(ή conf) αρχείο και φτιάχνονται όλα αμέσως...Λοιπόν, η λύση είναι η παρακάτω:Πάμε στο αρχείο $HOME/.qt/qtrc και αλλάζουμε από :enableXft=falseuseXft=falseσε enableXft=trueuseXft=trueκαι μετά το πρόβλημα λύνεται και στρογγυλοποιούνται οι γραμματοσειρές όπως πρέπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.