Jump to content

Αποθηκευση streaming video..???

tomhel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να σωσω στον σκληρο τα streaming videaκια απο youtube.com ή εστω απο οποιοδηποτε τετοιο site που ΔΕΝ εχει λινκ για απευθειας save as..???

Αρχική απάντηση από Stamatis [Σήμερα, στις 22:18]

Και όμως γίνεται. :magic: :p

Λοιπόν δες αυτό

http://youtube.com/watch?v=DBzqQjDQH6A&mode=related&search=

Ελπίζω να βοήθησα. :)

το κοιταξα και δεν ειναι και τπτ δυσκολο αλλα ποτε μου δεν θα το σκεφτομουν :wassat: δοκιμασα αυτα πολυ ελεγε εκει το παιδι αλλα τελικα δεν δουλευει:whistling
Αρχική απάντηση από o polonos

το κοιταξα και δεν ειναι και τπτ δυσκολο αλλα ποτε μου δεν θα το σκεφτομουν :wassat: δοκιμασα αυτα πολυ ελεγε εκει το παιδι αλλα τελικα δεν δουλευει:whistling

Δουλευει μια χαρα....!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ ( stamatis - defiant ) , βοηθησατε ενα παππου να σωσει τα αγαπημενα του videoclips ( 80 "ss) :flower: :flower:

Αρχική απάντηση από o polonos

Ναι όντως, φτου... :X: Ίσως άμα δοκιμάζαμε κανένα άλλο software για να μετατρέψουμε το .flv σε άλλο τύπο αρχείου βίντεο, θα δούλευε.

Edit: Ok tomhel δεν κάνει τπτ :T:

Απο FLV player βρηκα μονο το riva και δεν δουλευει δλδ πεταγεται ενα ασπρο παραθυρο με ενα τετραγονο μεσα και τπτ! Εσενα το ιδιο κανει???

Εμένα τα παίζει κανονικά ο FLV Player. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στον encoder, όπου δεν μπορώ να μετατρέψω το .flv σε άλλο τύπο αρχείου βίντεο. Ο συγκεκριμένος encoder νομίζω κάνει μόνο το εξής:

πχ: .avi-->.flv όχι όμως .flv-->.avi

Με λίγα λόγια μετατρέπει μόνο σε .flv.

Όχι, όταν το κατεβάσεις το αρχείο είναι .flv (δλδ flash video), εάν θέλεις το αφήνεις έτσι όπως είναι και το βλέπεις μόνο με τον player. Τον encoder τον έχεις σε περίπτωση που θέλεις να μετατρέψεις το .flv σε άλλο τύπο αρχείου πχ. .avi για να μπορείς να το ανοίγεις μέσω Windows Media Player κτλ.

Παιδιά κάντε εγκατάσταση το ffdshow και θα τα παίζετε όλα. Υπαρχει και command line argument για μετατροπή του flv σε avi (xvid). Αλλα δεν αξίζει καθώς χάνεις ποιότητα. Εγώ εχω εγκατεστημένους τους σωστούς codecs και παίζει flv στο media player!

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 12:55]

Παιδιά κάντε εγκατάσταση το ffdshow και θα τα παίζετε όλα. Υπαρχει και command line argument για μετατροπή του flv σε avi (xvid). Αλλα δεν αξίζει καθώς χάνεις ποιότητα. Εγώ εχω εγκατεστημένους τους σωστούς codecs και παίζει flv στο media player!

το κατεβασα εκανα την εγκατασταση αλλα τπτ. :boxed: :boxed: :boxed:

Εγώ το κατέβασα απο το γνωστό mega kodec pack. Δοκίμασε να τα κανεις εγκατασταση γιατι μπορεί να λείπει κατι άλλο και να μην το εχω πάρει χαμπάρι

Αν και αποτι βλέπω έχει λυθεί το θέμα, ρίξτε και μια ματιά εδώ...

Και επίσης κάποια extensions που μπορεί να βοηθήσουν είναι:

VideoDownloader (firefox extension)

DownloadThemAll (firefox extension)

UnPlug (firefox extension)

και το προγραμματάκι SWF Cash Viewer (αν το "vide-άκι" είναι flash...)

Για Internet Explorer, δεν υπάρχει τίποτα...

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.