Jump to content

Βάλτε με στο κόλπο της δημιουργιας ιστοσελιδων!

Tchort

Recommended Posts

Γεια χαρά χακεράδες του Lab!

Θα ήθελα κάποιος που δεν βαριέται να μου παραθέσει μερικά link που να αναφέρονται σε δημιουργία ιστοσελίδων, σε προγράμματα για τη δημιουργια τους, στο ανέβασμά τους στο διαδίκτυο, και γενικά ότι μπορεί να αφορά στην δημιουργια μιας ιστοσελίδας!! Ξέρω ότι αυτό που ζητάω είναι πολύ γενικό και μάλλον πολύ βαρετό αλλά το γράφω έτσι γιατί απλά δεν έχω ιδέα! Έχω όρεξη για πολύ διαβασμα!!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!

http://www.allaboutyourownwebsite.com/ http://www.2createawebsite.com/ υπαρχουν παρα πολλα προγραμματα που κυκλοφορουν δωρεαν για να φτιαξεις μια ιστοσελιδα μπορεις να δοκιμασεις και το office publisher 2003

Για προγράμματα ένα καλό για αρχή είναι το frontpage του office, μετα πάμε σε Dreamweaver της Macromedia

Για βιβλίο μπρορείς να αρχίσεις με ένα καλο εγχειρίδιο της HTML(γλώσσα προγραμματισμού για ιστοσελίδες)

Ψάξε και στο Google λίγο

• 5 months later...

Μπορείς να ξεκίνησεις όπως και εγώ κατευθείαν χώρις δίαβασμα

Να δοκιμάσεις το Joomla

Τώρα τελευταία έχει κάνει θράυση και το χρησιμοποιουν και επαγγελματίες του είδους πάραλληλα διαβάζοντας και το Manual του για να πάρεις μια ιδέεα.

Επείτα να ανεβάσεις κάποια ετοιμές σελίδες (portal,forum κλπ) και συνδυάζοντας τα με την sql να πειραματίστεις.

Κάποια στιγμή αν κατάληξεις να φτίαξεις κάτι δικό σου κάλο θα ήταν να πετάχτεις σε ένα βιβλιοπολείο (Βλέπε Παπασωτηρίου) για να μπέις στα βαθεία.

Εγώ πάντως έτσι ξεκίνησα αλλά κατέληξα σε torrent site:p

• 2 weeks later...

Αφού λες ότι :

Αρχική απάντηση από Tchort [19-08-2006 22:22]

Έχω όρεξη για πολύ διαβασμα!!!!!

τότε το site που σου έδωσε ο DJD είναι από τα πιο "αρμόδια". Κοίτα λίγο και αυτά που μου απάντησαν τα παιδιά εδώ και καλό διάβασμα ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.