Tchort Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2006 Γεια χαρά χακεράδες του Lab!Θα ήθελα κάποιος που δεν βαριέται να μου παραθέσει μερικά link που να αναφέρονται σε δημιουργία ιστοσελίδων, σε προγράμματα για τη δημιουργια τους, στο ανέβασμά τους στο διαδίκτυο, και γενικά ότι μπορεί να αφορά στην δημιουργια μιας ιστοσελίδας!! Ξέρω ότι αυτό που ζητάω είναι πολύ γενικό και μάλλον πολύ βαρετό αλλά το γράφω έτσι γιατί απλά δεν έχω ιδέα! Έχω όρεξη για πολύ διαβασμα!!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 http://www.allaboutyourownwebsite.com/ http://www.2createawebsite.com/ υπαρχουν παρα πολλα προγραμματα που κυκλοφορουν δωρεαν για να φτιαξεις μια ιστοσελιδα μπορεις να δοκιμασεις και το office publisher 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Για προγράμματα ένα καλό για αρχή είναι το frontpage του office, μετα πάμε σε Dreamweaver της MacromediaΓια βιβλίο μπρορείς να αρχίσεις με ένα καλο εγχειρίδιο της HTML(γλώσσα προγραμματισμού για ιστοσελίδες)Ψάξε και στο Google λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Ξεκίνα από εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Φεβρουάριος 6, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Μπορείς να ξεκίνησεις όπως και εγώ κατευθείαν χώρις δίαβασμαΝα δοκιμάσεις το Joomla Τώρα τελευταία έχει κάνει θράυση και το χρησιμοποιουν και επαγγελματίες του είδους πάραλληλα διαβάζοντας και το Manual του για να πάρεις μια ιδέεα.Επείτα να ανεβάσεις κάποια ετοιμές σελίδες (portal,forum κλπ) και συνδυάζοντας τα με την sql να πειραματίστεις.Κάποια στιγμή αν κατάληξεις να φτίαξεις κάτι δικό σου κάλο θα ήταν να πετάχτεις σε ένα βιβλιοπολείο (Βλέπε Παπασωτηρίου) για να μπέις στα βαθεία.Εγώ πάντως έτσι ξεκίνησα αλλά κατέληξα σε torrent site:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Tα βιβλιοπωλεια-οπως και τα δισκαδικα- εχουν να με δουν απο την εποχη του kazaa! Απο ολα εχει ο μπαξες! Και βιβλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 19, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Νομιζω οτι εκει που το εχεις τωρα, το εχεις δημιουργησει με τα δικα τους εργαλεια, σωστα?Αν ειναι ετσι, θα πρεπει να ξαναφτιαξεις το site απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Φεβρουάριος 20, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Αφού λες ότι : Αρχική απάντηση από Tchort [19-08-2006 22:22] Έχω όρεξη για πολύ διαβασμα!!!!! τότε το site που σου έδωσε ο DJD είναι από τα πιο "αρμόδια". Κοίτα λίγο και αυτά που μου απάντησαν τα παιδιά εδώ και καλό διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.