Jpp Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2006 Εχω το παραπανω σετακι. Μαζι με ενα 3700+ και μια dfi ultra-d nf4.Οι μνημες μαμα ειναι 600mhz @ 2.5 - 4 - 4 - 10.Πως θα γινει να ρυθμισω χωρις να κανω overclock να παιξει στα 600mhz. Τωρα το cpu ειναι 11*200.Αν το βαλω 7.5 * 300 (δε ξερω αν υπαρχει και τετοιος πολλαπλασιαστης) και τις μνημες 1:1 υπαρχει περιπτωση να ειναι ασταθες; Καποιο αλλο κολπο; Εχω το τελευταιο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Αύγουστος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 300*8 και δεν νομίζω να σκαλώσει ο san diego.αλλιώς ρίξε κανα βλέφαρο και στους διαρέτες (πολ/στες εν τη προκειμένης) 233,266 που έχουν μπεί στα νέα bios της dfiη ocz πόσο ρευμα λέει για τις μνήμες, μη ξεχάσεις να το ρυθμίσεις και αυτό. για το cpu μη πειράξεις voltage εκτός και αν παρατηρήσεις αστάθειες όπου διαπιστώσεις ότι είναι απο cpu και όχι απο μνήμες. ίσως χρειαστεί να παίξεις και λίγο με τα drive strength.γενικά είναι μνήμες που δεν τις βάζεις και παίζουν, θέλουν το μπαλαμούτι τους. απλώς έχουν σίγουρα τα 600MHz έναντι άλλον υλοποιήσεων με tccd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Αύγουστος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 γενικά μην προτιμάς multi που είναι .5δοκίμασε και 9x300, αναλόγως το stepping μπορεί να παίξει κιόλας.πάντως καλύτερα να πας ως εκεί που πάει ο επεργαστής σου με τα σωστά timings.μάλλον θα 'σαι πιο κερδισμένος.στο dfi-street ο OCZTony μπορεί να σου πει ακριβώς settings λογικάγια όποια συχνότητα ενδιαφέρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.