Jump to content

ερωτευτικα εναν ανεμιστήρα..

Alexisferos

Recommended Posts

σήμερα που έκανα βόλτα στα μαγαζάκια υπολογιστών ψάχνοντας να πάρω χυμα σατα κ ατα μολεξ ρεύματος (βρήκα τελικά μαύρα κ μπλε αλλα οχι πράσινα που έψαχνα) ερωτευτικα εναν ανεμιστήρα,

26apdrgbQ3Y&feature

τον ειδα σε κόκκινο κ πράσινο να δουλεύει κ τρελάθηκα.

η τιμη του απαγορευτική 23€ για το pc μου που το έχω συνηθίσει σε φτηνά πράγματα αλλα ισως με ευκαιρία του πάρω 2 κ αλλάξω τους παλιούς κάλους ψοφιομαστερ.

ορίστε κ η επίσημη σελίδα με τα χαρακτηριστικά.

εδω

και εδω ενα review

εδω

(μπορώ να πω οτι ειναι τελείως αθόρυβος μια που τον άκουσα κ τον ειδα να δουλεύει)

Ωραιος ειναι αλλα πανακριβος! :D Στην αρχη οταν ειδα το review που δινεις νομιζα οτι κανει πολυ θορυβο για τα cfm που βγαζει, αλλα μετα ειδα οτι μαλλον εχει να κανει με το πως μετρανε σε αυτο το site :D. Δωσε αν βρεις και κανενα αλλο review γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο αυτο τι γινεται :)

Που τον βρηκες?

δεν ειμαι ελλαδα κ δεν ξερω που θα τον βρείτε εκει,

αλλο review ολοκληρωμένο δεν ειδα ετσι λιγο που έψαξα αλλα τον ειχα στα χερια μου στο μαγαζι που τον ειδα κ δεν ακουγόταν καθόλου.

οι φωτογραφίες τον αδικούν δεν εχω δει ποιο όμορφο ανεμιστήρα.

αλλο review ολοκληρωμένο δεν ειδα ετσι λιγο που έψαξα αλλα τον ειχα στα χερια μου στο μαγαζι που τον ειδα κ δεν ακουγόταν καθόλου.

στο review λεει οτι εχει εναν εσωτερικο αισθητηρα που συμφωνα με αυτον μεταβαλλει τις στροφες του.

Enermax Apollish fans rotation speed varies automatically according to the thermal diode readings. At 25 °C it will be 700 RPM, and at 55 °C will increase up to 1700 RPM.

προφανως τον πετυχες σε πολυ λιγες στροφες...

παντως ειναι πανεμορφος! :cool:

Που τον βρηκες?

Ενα περιεργο πραμα, στο site της ENERMAX αναγραφεται ως APOLLISH αλλα στα ελληνικα καταστηματα το βρισκεις με το ονομα APOLLIS και μονο σε κοκκινο... :confused:

http://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?keyphrase=ENERMAX+APOLLIS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.