Jump to content

Προβλημα με ταχυτητα forthnet 1024!!

dam

Recommended Posts

oταν τελειωσε η 6μηνη in a box 384 εκανα αναβαθμηση και ανανεωση σε 1024! η αναβαθμιση της γραμης εγινε οταν ελειπα σε διακοπες και σημερα που γυρισα ειδα οτι η ταχυτητα ηταν (οναμαστικα παντα) 1024! αλλα η ταχυτητα που καταβαζει παραμενει στα ιδια επιπεδα και το κυριοτερο ειναι οτι οταν κανω τεστ ταχυτητας της συνδεσης σε καποια site μου βγαζει σαν αποτελεσμα 395/195 περιπου. τι μπορει να φταει; εχω το κλασικο μοντεμ της forthnet το crypto f200.

Εχεις δικαιο.Και εμενα με παραξενεψε. και οι ταχυτητες στο down εχουν ανεβει λιγο αλλα οχι το αναμενομενο.και τα τεστ εξακολουθουν να δειχνουν το ιδιο 395/225.εχει κανενας αλλος 1024 να μου πει με τι ταχυτητες κατεβαζει;

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν το εχουν ενεργοποιησει ακομα αυτοι, ασχετως που σε μενα λεει οτι ειναι 1024. Και οτι θα με ειδοποιησουν ποτε θα την κανουν την αναβαθμηση.Αντε να δουμε!!!!!:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.