Jump to content

Σχολη πληροφορηκης να γραφτω?

o polonos

Recommended Posts

Για χαρα παιδια εχω την εξεις απορια εμαθα οτι θα ανοιξουν μια σχολη πληροφορηκης στην αιγινα και σκεφτομαι σοβαρα να γραφτω. Θα ηθελα να μου πειτε της αποψεις σας απο αυτες σχολες δλδ θα μαθω κατι??? γιατι το χαρτη ναι μεν θα ειναι χρισιμο στο μελλον μου αλλα μ'ενδιφερει να μαθω κιολας. Τι λετε αξιζει???

Αρχική απάντηση από fotme [Σήμερα, στις 20:59]

Η ερωτηση σου ειναι ρητορικη, αν εσυ θες να μαθεις πρηροφορικη τι ρωτας να σου πουμε.?????

Μαλλον η ερωτηση σου ειναι: Αξιζει να παω για πληροφορικη η για κατι αλλο?

οχι η ερωτηση μου ειναι αν σε αυτες σχολες σου μαθενουν κατι η λενε οτι τους ερθει στο κεφαλι???:wassat: :D

Εξαρτάται.. υπάρχουν σχολές που αξίζουν κι άλλες που δεν. Αλλά λέγοντας πληροφορική τι εννοείς; Η πληροφορική είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που πιάνει από πωλήσεις μέχρι προγραμματισμό και κινητή τηλεφωνία... και ..πάει λέγοντας.

Εσύ με τι θέλεις να ασχοληθείς;

Για να πω την αληθεια δεν εχω παρει αποφαση για το τι ακριβως θελω να κανω αλλα σκεφτομαι τεχνικος Η/Υ και θελω να μαθω πολυ καλα τους υπολογηστες :D

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από o polonos

Για να πω την αληθεια δεν εχω παρει αποφαση για το τι ακριβως θελω να κανω αλλα σκεφτομαι τεχνικος Η/Υ και θελω να μαθω πολυ καλα τους υπολογηστες :D

Κοιτα καλο ειναι να ξεκαθαρισεις το τι ακριβως θες να κανεις αλλα κ να μπορεις να το κανεις.....? H θεληση μετραει αλλα αν δε σκαμπαζουμε οσα κ να μας μαθουν οι αλλοι ειναι αδωρο ..η πληροφορικη θελει 'αγαπη΄' κ να τη γουσταρεις πολυ ;)

Συμερα εχουν περασει πολυ οι προγραμματιστες κ οι τεχνικοι...... καθως σε λιγα χροναι ολα θα γινονται μεσω pc...

Απο πρωσοπικη εμπειρια επειδη επιασα προσφατα δυλεια σε μια εταιρεια πληροφορικης κ επειδη το εψαχνα πολυ καιρο ειδα οτι τεχνικοι κ προγραμματιστες ζητουνται πολυ απο ιδιωτικες εταιρ.....(βρισκουν σχετικα ευκολα δουλεια ;) )

Αν εχεις σκοπο να δουλεψεις σε ιδιωτικο τομεα ναι μεν φυσικα ζητανε να εχεις πτυχιο..... αλλα αυτο δε σημαινει οτι την εχεις ΣΤΑΝΔΑΡ τη δουλεια......Απλα το πτυχιο θα σε βοηθησει να φτασεις στα γραφεια της εταιρ..... ολα εξαρτονται το κατα ποσο κατεχεις αυτα που λεei το χαρτι σου....... γιατι πρεπει να αποδειξεις πολλα για να σε προσλαβουν κ ειδικα να σε κρατησουν.....

Οσο για δημοσιο τομεα.......παρε το χαρτι εσυ κ ας μη Ξερεις ουτε καν να ανοιγεις το office:p ετσι κ αλλιως το δημοσιο μετρει 'χαρτια' κ δεν εξεταζει πρακτικες γνωσεις...... σε σχεση με ιδιωτικο τομεα όπου μπορει να μην εχεις πτυχιο αλλα να κατεχεις ...... οπως αρκετοι ειναι αυτοδιδακτοι ( φυσικα δυσκολα φτανεις στα γραφεια της εταιρ)

κ βρισκουν δουλεια σε εταιρειες ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.