amgamer Αύγουστος 19, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 :...::...::...::...: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 19, 2006 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 βρε gamer...εισαι λιγο υπερβολικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 19, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 ωραια.τι θα εκανες στη θεση μου?εγω ξερω οτι 478 δεν θα βρουν..κ ετσι θα με αναγκασουν να αγορασω καινουργιο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 19, 2006 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer ωραια.τι θα εκανες στη θεση μου?εγω ξερω οτι 478 δεν θα βρουν..κ ετσι θα με αναγκασουν να αγορασω καινουργιο συστημα. στο στοκ σιγουρα εχουν...πες τους να βρουν μια οποιαδηποτε 478...αλλιως νεο συστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 19, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 ειχα παει εγω ο ιδιος στο στοκ κ δεν υπηρχε ουτε για δειγμα.ωραια την κανω την αλλαγη συστηματος.αλλα δεν εχω καμια ορεξη να περναω απο την αρχη τα παντα μεσα στον σκληρο.για αυτο θελω να γινει η αντικατασταση κ να γλυτωσω την ολη αυτη φασαρια της επαναφορας συστηματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 19, 2006 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Σβησε drivers ,βαλε κανονικα τον δισκο πανω στο νεο μηχανημα και ξαναπερνα drivers.... Οχι και πολυ μεγαλη φασαρια επαναφορας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 19, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 να σβησω αυτα που λενε intel μεσα στα program files???κ πετυχαινουν με οποια μητρικη κ αν το κανω??? :-)????σαν να ξαναχαμογελαω μου φαινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 19, 2006 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Eγω απο nf4 που πηγα σε 975 και εσβησα ολους τους drivers απο nvidia και μετα στο νεο swtup Περασα του 975 μια χαρα παιζει... Κατεβασε και το driver cleaner... και απο την προσθαφαιρεση ρογραμματων σβησε και τους οδηγους καρτας ηχου κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 19, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 για να γινει αυτο ομως..πρεπει να βρω συμβατο τσιπ...ωστε να μπω κανονικα μεσα..αλλιως πως θα το κανω???εχω μονο ενα 845 μιας ασους εδω/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 20, 2006 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Για να λέμε κάποια πράγματα με το ονομά τους ο νόμος ορίζει διάστημα 6 μηνών για αντικατάσταση προιόντος. Οι μητρικές 478 αποσύρθηκαν λόγω rohs. Υπάρχουν και καινούργιες μητρικές 478 στο Πλαίσιο πλέον άρα δεν έχεις πρόβλημα. Απλά δεν καταλαβαίνω τόσες φωνές. Γιατι σου είπαν να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 20, 2006 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Αρχική απάντηση από dellman Για να λέμε κάποια πράγματα με το ονομά τους ο νόμος ορίζει διάστημα 6 μηνών για αντικατάσταση προιόντος. Οι μητρικές 478 αποσύρθηκαν λόγω rohs. Υπάρχουν και καινούργιες μητρικές 478 στο Πλαίσιο πλέον άρα δεν έχεις πρόβλημα. Απλά δεν καταλαβαίνω τόσες φωνές. Γιατι σου είπαν να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα? Πες τα ρε Δελman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 20, 2006 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Ο νόμος Βασίλη το έχουμε πει και παλιότερα ορίζει μέχρι 6μήνο για αντικάτασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Αύγουστος 20, 2006 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer [19-08-2006 15:48] ειχα παει εγω ο ιδιος στο στοκ κ δεν υπηρχε ουτε για δειγμα. άλλο το μαγαζί που έχει το πλαίσιο πάνω από το μεγάλο στη μεταμόρφωση το οποίο ξεστοκάρει πράγματα, άλλο το στοκ που έχει το πλαίσιο σαν εταιρία και το κρατάει για περιπτώσεις σαν και τη δικιά σου μητρική θα βρεθεί άνετα και θα βρίσκεται για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα σε "εξέχουσα φυσιογνωμία" του φόρουμ αυτού είχαν αντικαταστήσει P4 1.6 με Π4 1.8 όταν είχαν εξαφανιστεί από την αγορά ΚΑΙ οι 2.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 21, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Dellman??????ξαναπηρα..και μου λενε δεν εχουμε μητρικες να σου την αντικαταστησουμε!εχουν μια assrock η οποια εχει 3 pci 2 dimmakia κτλ κτλ..οπως καταλαβες δεν ειναι αντικατασταση αυτο και το ιδιο μου ειπαν κ οι ιδιοι..κ για αυτο ακομη ψαχνουν..κ θα ψαχνουν για πολυ μαλλον.καινουργιες μητρικες λυπαμαι...αλλα δεν!http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=1033&Catalog_Id=1κοιτα εδω να δεις. 775 ολες. το 478 απλα καταργηθηκε.του απευθυνα την ερωτηση..συγνωμη εγω που την πηρα πριν 6 μηνες..δεν θα πρεπε να εχετε καποιο αποθεμα στις αποθηκες..??ευγενεστατος,μου κανει εχετε δικιο,αλλα δεν υπαρχει ουτε εκει.κ μαλλον θα τραβηξει πολυ η δουλεια....τι να κανουμε?!!ξεκρεμαστοι μειναμε...μαλλον θα ψαξω για καποια μεταχειρισμενη.κ προς θεου!!γιατι να μην φωναζω???εχω καπου αδικο???αν ναι πειτε μου που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 21, 2006 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 20:51] το 478 απλα καταργηθηκε. Ε ναι από την Intel, όχι από το Πλαίσιο.Πιστωτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 21, 2006 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 τι πιστωτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 21, 2006 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Να ζητήσεις πιστωτικό και να πας να πάρεις 478 μητρική από αλλού. Η γρηγορότερη λύση που μπορώ να σκεφτώ κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 22, 2006 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 ναι αλλα αυτοι την εχουν για επισκευη τωρα..δεν πρεπει να περασει ο 1 μηνας για να γινει αυτο???κ αν παρω το πιστωτικο..μετα που να παω να βρω μητρικη??το πιστωτικο ειναι σαν αποδειξη?την δεχονται παντου???συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,αλλα ειμαι λιγο ασχετος με αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 22, 2006 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Ϊδιά μητρική θα υπάρχει στην αποθήκη από αύριο ή το πολύ μεθαύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 22, 2006 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 ρε dellman...πως το ξερεις??δουλευεις Π?αν ναι..ευχαριστω!να ρωτησω..δηλαδη θα ξαναφερουν την albatron αυτη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.