amgamer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2006 !ΠΛΑΙΣΙΟ!τρομερη εξυπηρετηση...μολις πριν απο 5 μηνες ειχα παρει μια &%$%@ εεε γκουχ γκουχ μητρικη.συγκεκριμενα albatron px865PEproτα παιξε..νταξει τι περιμενες?? αλβατρον ειναι.οκ..παω πισω με εγγυηση.ξερωντας ομως οτι τα σοκετ478 δεν υπαρχουν πια.παω εκει το και το του εξηγω κιολας πιο το προβλημα της...με κοιτουσε σα ... ασε μην το πω.τελιως ασχετοι οι ανθρωποι.του λεω τι κανουμε???ψαχνει για καποια 478 τπτ...μου λεει θα εποικοινωνησω απο δευτερα με προμηθευτες κ αν θα τις ξαναφερουν κ τετοιεσ μλκσ....ΟΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΛΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ>>>ΚΟΨΕ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ!ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ ΜΗΝ ΣΟΥ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ>>αυτα λοιπον εγιναν..το επαιξα καλο παιδι αλλα απο ΔΕΥΤΕΡΑ...δεν παει αλλο!θα τους γκουχ γκουχ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 μηπως ηθελες να σου εχει ετοιμοπαραδοτη και κορδελιτσα στην καινουρια? πολυ καλα σου ειπε.υ.γ και επειδη ειναι albatron τι σημαινει? οτι ειναι μαπα? εγω εχω καρτα γραφικων και ειναι μια χαρα. ποτε δεν ειχα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 τι πολυ καλα ρε φιλε?εφοσων λες 1 χρονο εγγυηση..δεν πρεπει να την παρεχεις???Βαλτος εισαι???οριστε μου χαλασε..τι θα κανω τωρα?θα αλλαξω ολο τον υπολογιστη επειδη ειναι τρομπες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 18, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 ΥΣ: η εταιρεια albatron ειναι γνωστη για το ποσο καλη ειναι...!μια καρτα γραφικων τα φτυσε κ τωρα η μουφομητρικη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 σε λιγο θα μου πεις οτι εγω φτιαχνω τις albatron! :hehe: αφου σου ειπε απο δευτερα... αν δεν σου βρει. παρε μια λιγο ποιο ακριβη και συμπληρωσε τα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 18, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 μα παιζεις με τον πονο μου..ευχαριστως να το κανω ρε αδερφε!!αλλα ακου τι εχουν κανει..καταργησαν ολες τις socket478.με αποτελεσμα να πρεπει να αλλαξω κ cpu..εεε αυτο πως το ακους εσυ τωρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 κατσε να παει η δεθτερα να δεις τη θα σου πει. το πολυ πολυ να παρεις κατι αλλο να το πουλησεις και να παρεις απο αλλου μια 478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από amgamerκαταργησαν ολες τις socket478.με αποτελεσμα να πρεπει να αλλαξω κ cpu..εεε αυτο πως το ακους εσυ τωρα?? lol και γιατί φταίει το πλαίσιο; Δεν κυκλοφορούν καιρό τώρα 478 cpus, και σταμάτησαν να φέρνουν και μητρικές. Από εδώ και πέρα το θέμα πάει προς την αντιπροσωπεία/μαμά εταιρεία η οποία θα πρέπει μέχρι και για την τελευταία μητρική 478 που είναι εντός εγγύησης και έχει πουλήσει να έχει απόθεμα για αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Σαν να γινόμαστε υπερβολικοί σιγά σιγά..Ακούω συνεχώς για το καλό RMA του Π. Συνεχίστε έτσι και θα το γ*****ε κι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 18, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 φιλε κ γω ετσι ελεγα καλο RMA ποτε δεν ειχα προβλημα..αλλα τωρα μου τα χαλανε κ αυτοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Σου το χαλάνε ε?Πας μία μητρική πίσω με ένα πεθαμένο πλέον socket χρόνων και έχεις την απαίτηση να σου δώσουν ίδια νέα ή ανάλογη?Όχι, θα μείνεις με την εγγύση και όπως ορίζεται θα επισκευαστεί, θα αντικατασταθεί ή θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Και επειδή είναι το Π και όχι κανά υπόγειο ίσως, λέω ίσως να βρεθεί από άλλο κατάστημα κανένα παλιό στοκ να σε καλύψει. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να περιμένεις μέχρι την Δευτέρα. Μπορείς?Μωρέ μπράβο υποστήριξη του ανταγωνιστή :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 18, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 ρε φιλε!!???την αγορασα εγω πριν 6 μηνες??εχω αλλους 6 εγγυηση??τι σημαινει αυτο δηλαδη??χρονων σοκετ?θελω να βρεθει λυση χωρις να φτιαχνω καινουργια συνθεση απο την αρχη.θα περιμενω την Δευτερα..αλλα ξερω πως τπτ δεν θα γινει.θα μου πουν πρεπει να παρεις αλλη μητρικη που σημαινει αλλο επεξεργαστη ε κ μετα θα παω κ για ραμ μετα για pci xpress ενω εχω παρει καρτα γραφικων πριν 2 μηνες. κ ετσι παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 18, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 κ εκτος απο αυτο..οταν αγοραζω κτ,θα πρεπει να το αγοραζω για 6 μηνες χρηση μονο???ε τοτε να κολλησουμε κ ταμπελες ληξης!να ξερω..δηλαδη κ δεν φταιω σε τπτ που δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν με αντικατασταση κ θα τα ακουσω???περιμενω με ανυπομονεσια την ΔΕΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 18, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Δε σε καταλαβαίνω. Δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν στοκ για να σου την αλλάξουν on the fly. Νομίζω ο νόμος προβλέπει μέχρι ένα μήνα. Μετά δικαιούσαι τα χρήματα σου πίσω ή κάτι άλλο. Ένας μήνας είναι αρκετός να πάει στην αντιπροσωπεία και να σου γυρίσει μια καινούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 18, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 ναι ρε παιδι μου..συμφωνω :-)αλλα οχι να μην μου την αντικαταστησει καθολου.αυτο λεω εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 18, 2006 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 ε περιμενε να περασει ο 1 μηνας και μετα ξεκινα τα καντηλια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 18, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 μωρε εγω θα τους τα ξεκινησω απο τωρα...δεν θα μεινω εγω χωρις υπολογιστη 1 μηνα να παει πισω η δουλεια μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 18, 2006 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 καλα και εσυ πριν 6 μηνες 478 πηρες?Εδω δυσκολα πλεον παιρνει καποιος 939!Σε βλεπω με λεφτα στο χερι η να συμβιβαζεσαι με κατι απο stock-ατζηδικο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 18, 2006 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Εγώ πιστεύω ότι αν δεν βρεθεί μητρική 478, είναι τρομερή ευκαιρία να πας να πάρεις μητρική 754 με 5 χρόνια εγγύηση, για να είσαι και καλυμμένος ;ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 18, 2006 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:30] Εγώ πιστεύω ότι αν δεν βρεθεί μητρική 478, είναι τρομερή ευκαιρία να πας να πάρεις μητρική 754 με 5 χρόνια εγγύηση, για να είσαι και καλυμμένος ;ο :hehe: :hehe: :hehe: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.