JohnnyX Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2006 Προ 10 ημερων τους ειχα στειλει e-mail για μη ανανεωση του ADSL IN A BOX. Με πηραν και τηλεφωνο 2 φορες αυτοι για επιβεβαιωση. Η συνδρομη εληγε στις 14. Απο χθες 17 μου κοπηκε η συνδεση στο internet οχι ομως και το κυκλωμα του ΟΤΕ. Τι προσπαθουν να κανουν ? Μα φυσικα κραταν το κυκλωμα για να ΜΗ μπορω να αλλαζω provider !!! Ξεφτιλα ! Τους πηρα τηλεφωνο σημερα ..πρεπει λεει να στειλετε email...το εχω κανει ομως προ 10 ημερων...και η διαδικασια θα παρει 10 ημερες !!! ...δηλαδη τι πρεπει να περιμενω ακομα 10 ημερες ? θα γινει του el paso αμα δε προβουν σε αμεση διακοπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Aυτή η διαδικασία αποδέσμευσης της γραμμής από την FORTHNET για το ΑDSL in a Box και το 1 Bill τσακίζει κόκκαλα. Υπομονή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Αύγουστος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 και ψυχραιμία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Αύγουστος 18, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 τοτε... ...εχουμε και τη ζεστη να βαραει 39 απο σημερα...θου κυριε Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Συγνώμη αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό , δεν είναι πολιτική μόνο της ForthnetΑπό την στιγμή που ο provider διακόψει την σύνδεσή σου , παίρνει περίπου 10 μέρες από τον ΟΤΕ να επαναφέρει την γραμμή σου σε μη-DSLΑκριβώς η ίδια κατάσταση υπήρχε και όταν διέκοψα την προηγούμενη σύνδεσή μου (vivodi)20/7 έγινε η αίτηση για διακοπή της DSL3/8 έγινε η διακοπή από τον provider13/8 έγινε η επαναφορά της γραμμής σε μη-DSL από τον ΟΤΕΟπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας , υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Αύγουστος 18, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 δεν ειναι απαραιτητα φυσιολογικο ομως να εχεις ζητησει μη ανανεωση στις 8/8 (ενω η συνδρομη σου ληγει στισ 14/8) και σημερα 18/8 και ενω εχουν περασει 10 ημερες ...να μου λενε ξαναστειλε email για να γινει διακοπη απο τωρα σε 10 ημερες (στις 28/8) ... Λογικα αν ειχαν πραξει τα δεοντα ..θα πρεπει σημερα να μου κοπει το κυκλωμα...Υπομονη λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 να ρωτήσω κάτι?άμα δεν τους έχεις πει ΤΠΤ?τι κάνουν?όπως εγώ πχ....9 μέρες τώρα έχει τελειώσει η adsl...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Αύγουστος 18, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 αυτοματη ανανεωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Αύγουστος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 αορίστου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 18, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 μπα.....δεν νομίζω.....γιατί δεν μπαίνει πια ο κωδικός μ loooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Αύγουστος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από JohnnyX [Σήμερα, στις 11:12] δεν ειναι απαραιτητα φυσιολογικο ομως να εχεις ζητησει μη ανανεωση στις 8/8 (ενω η συνδρομη σου ληγει στισ 14/8) και σημερα 18/8 και ενω εχουν περασει 10 ημερες ...να μου λενε ξαναστειλε email για να γινει διακοπη απο τωρα σε 10 ημερες (στις 28/8) ... Λογικα αν ειχαν πραξει τα δεοντα ..θα πρεπει σημερα να μου κοπει το κυκλωμα...Υπομονη λοιπον Και εγώ μία από τα ίδια... Η συνδρομή μου έληγε στις 26/7. Στέλνω εμαιλ διακοπής απο τις 17/7. Στις 28/7 μαθαίνω ότι ,,,,και καλά,,,, δεν τους έχει φτάσει κάποιο εμαιλ μου. Στις 29/7 ξαναστέλνω απο άλλο λογαριασμό αίτηση διακοπής ιντερνετ. στις 4/8 με παίρνουμε τηλ στο κινητο παρακαλώ και μου λένε ότι στείλανε την αίτηση στον οτε με ρωτάνε μάλιστα το λόγο που διακόπτω.Απαντώ ότι η χολ δίνει 4μβ γραμμή σε αρκετά συμφερουσα τιμή. Μου λένε σε 10 μέρες το πολύ θα κοπεί η γραμμή μου. Περιμένω λοιπόν καρτερικά να περάσουν οι μέρες. Στο μεταξύ είμαι με ντεμο της χολ (αποδίδει αρκετά καλυτερα απο φορθνετ). Οι δέκα μέρες περνάνε και στις 16/8 πέρνω τηλ τον οτε και ρωτάω για το αίτημα διακοπής μου. Μου λένε ότι δεν τους έχει φτάσει κάποιο αίτημα απο φορθνετ :boxed: Κάγκελο...... (Ήδη έχει περάσει μήνας). Στο καπάκι πέρνω τηλ φορθνετ μιλάω με μια κοπελίτσα η οποία με σεχυ φωνή με ενημερώνει ότι μολις έστειλε το αίτημα στον οτέ. Ρε παιδιά εκείνη την ώρα μου σάλεψε το τι άκουσε η κοπέλα δεν λέγεται... Καταφέρνει να μου δώσει ένα τηλ της υπεύθυνου πωλήσεων ιντερνετ. Τηλεφωνώ σε χρόνο ρεκόρ. Εδώ με βάζουνε σε αναμονή μισή ώρα. Και εδώ αρχίζουν τα ωραία. Μου λέει πάλι ολη την ιστορία, διακοπη μπλα μπλα μπλα.... Μα της λέω μου είπατε ότι στείλατε αίτημα. (προσπαθούσα να συγκεντρωθώ για να γίνει αυτή η κουβέντα - είχα φλιπάρει). Ξαφνικά μετα απο κανα 5λεπτο μου λέει περιμέντε... Περιμένω κανα 10λεπτο (ο χρόνος πλέον δεν έχει κανένα νόημα). Μου λέει τελικά στείλαμε την αίτηση σας στις 11/8 και θέλει 3-4 εργάσιμες. Μα τις λέω έχουν περάσει και αυτές (16/8). Μου λέει σήμερα η αύριο θα σας γίνει η διακοπή. Εντάξει λέω μια μέρα θα αντέξω. Σήμερα ειναι το μεθαύριο (18/8) και ακόμα το μοντεμ συγχρονίζει. Μετά ειναι σαβ/κιακο. Από δευτέρα τώρα.... Στο μεταξύ μου τελείωσε και το ντεμο και τώρα ειμαι με την παλία μου dial-up. Όσοι έχετε φορθνετ να είστε καλά προετοιμασμένοι για όταν φτάσει η ώρα που θα θελήσετε να φυγετε απο φορθνετ. Οσοι αποφασίσετε να βάλετε τώρα φορθνετ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 18, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Μηπος λεω μηπος φταει ΟΤΕ??? θα τους ξεφυγε το αίτημα διακοπής σου και πολυ απλα ειπαν οτι δεν το πηραν πΟΤΕ. Η φορτθνετ απο την πλευρα της μπορει να ειναι σωστη :shifty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.