unstoppable Αύγουστος 20, 2006 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 13:09] ............ Θες να πεις οτι να περιμένω μείωση τιμών και στην Ελλάδα?Εντάξει αλλά ήδη τα μάτια μου έχουν κοκκινήσει από τις CRT οθόνες τώρα που επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές και τη Δευτέρα θα παραγγείλω την οθόνη, γιατί δεν πάει άλλο........... Απλα παρε ενα τηλεφωνακι πρωτα στην Dell γιατι μου φαινετε κανουν καλυτερες τιμες απο οτι λενε στο site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Αύγουστος 20, 2006 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 http://www.pixmania.com/gr/gr/conditions.html#11Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου L 121-20 του Κώδικα Κατανάλωσης, έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να μας επιτρέψετε ένα προϊόν που δε σας ικανοποιεί. Μέσα σ' αυτό το διάστημα, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά σας έξοδα, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς και το δελτίο επιστροφής πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο.Το δικαίωμα "υπαναχώρησης" δεν ισχύει και στην Ελλάδα;Για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται και στα Ελληνικά καταστήματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 20, 2006 Author #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Νομίζω οτι το άρθρο αναφέρεται αποκλειστικά για αγορές από το Internet μια και αυτό αναφέρει ένας αντίστοιχος νόμος που ισχύει στην Ελλάδα.Έτσι τελευταία πάω στα καταστήματα, βλέπω αυτό που θέλω και μετά επιστρέφω σπίτι και το αγοράζω από το Internet (μια και τα μεγάλα μαγαζιά δίνουν αυτή την επιλογή).Τώρα αν δέχονται την επιστροφή δεν το ξέρω, αλλά φαντάζομαι οτι θα χρειαστεί μάχη.Σε μια περίπτωση πάντως αγοράς επεξεργαστή AMD 4400+ από την Msystems Computers μου αρνήθηκαν την επιστροφή του την επόμενη μέρα από την αγορά ενώ τους ανέφερα το νόμο και το δικαίωμα που είχα.Μου είπαν να το στείλουν πρώτα στην AMD να τον ελέγξει και αν έχει πρόβλημα να μου δώσουν άλλον.Θα μπορούσα να τους κάνω μήνυση φυσικά και παρ' ολίγο να το κάνω.Βρήκα όμως άλλη λύση στο πρόβλημα και τους αγνόησα.EditΞέρει κανείς τι ενέργειες πρέπει να κάνουμε ώστε να διασφαλίσουμε οτι μια παράνομη συμπεριφορά θα καταγραφεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη?Πρέπει για παράδειγμα να καταγγείλουμε το περιστατικό στην αστυνομία ή παίρνουμε τηλ. το δικηγόρο μας και ξοδεύουμε μια περιουσία σε δίκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 20, 2006 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Αρχική απάντηση από mariosaliceΘα μπορούσα να τους κάνω μήνυση φυσικά και παρ' ολίγο να το κάνω.Βρήκα όμως άλλη λύση στο πρόβλημα και τους αγνόησα. Συνάδελφος αγόρασε κινητό Nokia για την κόρη του, η οποία διαπίστωσε ότι το κινητό είχε διάφορα κλειδώματα (σωωωωωπα...)Την επόμενη μέρα πηγαίνει στη Nokia:-Γειά σας. Αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη και θα ήθελα να μου την ξεκελιδώσετεΤεχνικός: Δεν είναι κλειδωμένη-Φυσικά και είναι, δε μπορεί να κάνει 1, 2, 3, πράγματα.-Μα αυτά είναι από κατασκευής...-Φυσικά και δεν είναι, είμαι τεχνικός σύμβουλος πολυεθνικής εταιρίας και γνωρίζω ότι είναι κλειδώματα-Οχι δεν είναι...-Ναι είναι...(μετά από αρκετή ώρα διαφωνίας, φεύγει "άπραγος"2 ημέρες μετά:Πηγαίνει εξώδικο στη Nokia για "..... (δε θυμάμαι ακριβώς το κείμενο) ξένης περιουσίας" (ναι, το κινητό σας ανήκει ακόμα κι αν το έχετε αγοράσει με συμβόλαιο...)Την ίδια ημέρα, τον παίρνουν τηλέφωνο και πηγαίνει από εκεί και του το ξεκλείδωσαν...Βλέπετε ούτε η Nokia ούτε καμμία άλλη εταιρία δε θέλει να φτάσει στα δικαστήρια, γιατί αν υπάρξει δεδικασμένο για μιά περίπτωση, μετά η κάθε "αδικία" τους είναι παράνομη με το νόμο... Ενώ αν διευθετηθεί το θέμα σε προσωπικό επίπεδο με τον καθένα, δε φτάνει ποτέ στα δικαστήρια κι έτσι συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια, όπου φυσικά οι συντριπτική πλειοψηφία, δε μπαίνει στον κόπο να τους κυνηγήσει. Βλέπετε ο "ωχαδερφισμός" είναι επάγγελμα στην Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Αύγουστος 20, 2006 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Στη δική μου περίπτωση, όταν θέλησα να επιστρέψω κάρτα γραφικών αξίας 560+ ευρώ την ίδια ημέρα παραλαβής της, σε επικοινωνία που είχα με τον καταστηματάρχη, μου είπε πως ήταν αδύνατον να την επιστρέψω διότι την έχω ανοίξει και θεωρείται πλέον μεταχειρισμένη.Εν τέλει βρέθηκε λύση κατόπιν συνεννόησης (ύστερα από παράκληση δική μου), αλλά αναγκάστηκα να χάσω 50+ ευρώ από την συνολική αξία της κάρτας.Το συμβάν είναι πρόσφατο και δε θα ήθελα να αναφερθώ σε ονόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 20, 2006 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Ειναι τοσο κουφαλες ολοι και επειδη οι πιο πολλοι δεν ξερουμε τα δικαιωματα μας σαν καταναλωτες την παταμε στο τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 23, 2006 Author #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Μου ήρθε η οθόνη Samsung 244T από την pixmania.Δευτέρα την παρήγγειλα και σήμερα πρωί την Τετάρτη μου ήρθε.Οι εντυπώσεις μου με δυο λόγια:Είναι απίστευτη.Κανένα καμμένο pixel - subpixel, τέλεια χρώματα, τα πάντα είναι όπως θάθελα και ακόμα καλύτερα.Έπαιξα HL2 στα 1920Χ1200.Συνήθισμένος στην παλιά λαμπάτη Sony Trinitron Multiscan G500 21" περίμενα να δω κάποια προβλήματα στα γραφικά. Όχι μόνο δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα ή σπασίματα στην κίνηση ή είδωλα - σκιές, αλλά το αντίθετο, η Samsung έχει πολύ καλύτερη ευκρίνεια και χρώματα.Τώρα έχω και τις δυο μαζί δίπλα δίπλα.Μου φαίνεται τόσο πολύ χειρότερη η Sony που άρχισα να τη ρυθμίζω για να τη βελτιώσω κάπως, αλλά μάταια.Και τη θεωρούσα καλή τη λαμπάτη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 23, 2006 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Με 'γεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Αύγουστος 23, 2006 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Enjoy! Review με φωτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 23, 2006 Author #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 ΟΚ θα προσπαθήσω να κάνω ένα review.Αλλά θα μου πάρει λίγο χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 23, 2006 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Tι χρόνο βρε....ΦΩΤΟ θέλουμε....μετά κάτσε και γράψε με την ησυχία σου ότι θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 23, 2006 Author #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Samsung 244T φωτο Νο1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 23, 2006 Author #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Samsung 244T φωτο Νο2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 23, 2006 Author #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Samsung 244T φωτο Νο3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 23, 2006 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice Samsung 244T φωτο Νο1 Μούφα φωτό! Δεν μασάμε Μάριε, η φωτό δεν είναι δικιά σου καθώς, ως γνωστόν, πλέον είσαι Linuxας και εγώ βλέπω να τρέχουν XP (εκτός αν παίζει κανένα skin ή κάτι τέτοιο). Ντροπή και Αίσχος να μας κοροϊδεύεις με αυτόν τον τρόπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 23, 2006 Author #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:38] Μούφα φωτό! Δεν μασάμε Μάριε, η φωτό δεν είναι δικιά σου καθώς, ως γνωστόν, πλέον είσαι Linuxας και εγώ βλέπω να τρέχουν XP (εκτός αν παίζει κανένα skin ή κάτι τέτοιο). Ντροπή και Αίσχος να μας κοροϊδεύεις με αυτόν τον τρόπο! Χε χε με έπιασες. Πολλά θυμάσαι και πολλά ξέρεις.Κρίμα γιατί είσαι νέος. Πράγματι χρησιμοποιώ Linux αλλά κρατάω και τα XP σε ένα raid-0 500GB. Ήθελα λοιπόν να δοκιμάσω τη νέα οθόνη σε παιχνίδια της Steam όπως HL2 deathmatch, Counter Strike Source και Day of Defeat source, οπότε η ανάγκη με έκανε κι αμάρτησα. Ναι, ομολογώ οτι μπήκα στα Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 24, 2006 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Σου είναι εύκολο να μετρήσεις τις διαστάσεις τις ''τρύπας'' στην βάση της οθόνης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 24, 2006 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Ωπ, miditech πήρε ο μάτης μου? Πιανίστας κι εσύ? Μεγειές για την οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 24, 2006 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Ωπ, miditech πήρε ο μάτης μου? Πιανίστας κι εσύ? Μεγειές για την οθόνη Ναι αλλά ο άνθρωπος το έχει στο σακουλάκι του, καθαρό, περιποιημένο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι πόσταρε πρώτο screen XP. Όχι σαν εσένα τον βρωμοlinuxα που, πάω στοίχημα, θα είναι μες την λίγδα. Πρόσεχε Μάριε γιατί είσαι σε κακό δρόμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 24, 2006 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 oi εικονες που φαινονται στην φωτο 1 ειναι 800χ600 και 640χ480??Σαν 17αρα φαινεται η παλια!!Καλοριζικη...Ti μικροτερο υψος που μπορει να παρει ποιο ειναι?Και εντυπωσεις απο ταινια αν μπορεις να πεις..καλο θα ηταν..s-pva εχει?Οπως και η "μικρη" 215ΤW? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.