Jump to content

Ποιά είναι η καλύτερη TFT 19" 20" κατά τη γνώμη σας??

katevastiras1416003242

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες....

Παλεύω εδώ και πάρα πολύ καιρό να αλλάξω την CRT οθόνη μου ψαχνοντας για την καλύτερη TFT..σχετικά πάντα...!!

Πολλές γνώμες έχω διαβάσει, ευτράπελα και προσωπικές εκτιμήσεις...απο φίλους του forum...σκέφτηκα όμως μήπως θα ήταν ποιο χρήσιμο να γίνει ενα thread για οθόνες 19" 20".....

Οποιος εχει προσωπική εμπειρία ή και γνώση συγκεκριμένου μοντέλου 19 η 20 ας το προτείνει......

Θα με βοηθούσε εκτός των άλλων και για αμεση αγορα!!

Εντελώς προσωπικά, ψάχνοντας καταστάλαξα σε τρείς:

1)Philips 200W6CS λόγο του GR_Terminator που έκανε πολύ καλη παρουσίαση

2)eizo 1931

3)eizo m1900

Σχολιάστε αλλά και προτείνετε και άλλα μοντέλα που κατά την γνώμη σας είναι αξιόλογα προς αγορά....:jump:

Bρε καλός τον φίλο από το INSOMNIA ... :D

GR_Terminator = Dagalidis here... ;)

Eαν περιμένεις μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου βγαίνει η καινούργια PHILIPS 200WP7ES που έχει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά και ίδια οθόνη....

Ι Vote την παραπάνω... :T:

Χε χε.......Dagalidis απο την βιασύνη του clopy paste...:D

Έκανες πολύ καλή παρουσίαση....για την Philips 200W6CS και η αλήθεια είναι ότι με πόρωσες.....

Θα κάνω ένα search για να δώ για την οθόνη.....:T:

Ευχαριστώ....

Αν είσαι gamer ή βλέπεις συχνά ταινίες, οι οθόνες Wide είναι πλέον μονόδρομος. ’λλη εμπειρία. Εγώ έχω την LG 1980Q και ενώ είμαι ευχαριστημένος αρκετά, θα ήθελα να την άλλαζα σε 20'' wide κάποια στιγμή.

Σε σύγκριση πάντως της δικιάς μου με την ΕΙΖΟ Μ1900, η ΕΙΖΟ έχει καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων (λίγο πιο βαθύ μαύρο και λίγο εντονότερο κόκκινο), καμία εκ των δύο δεν παρουσιάζει ούτε στο ελάχιστο ghosting και η LG είναι αιώνες ομορφότερη :)

gznp την LG την έχει η αδερφή μου και είναι καλούτσικη...

από design όπως λες είναι καλή, καθόλου άχαρη αλλά είναι και συνηθισμένη, όχι κάτι το ιδιαίτερο...

Η αλήθεια είναι ότι την Μ1900 δεν την έχω δεί live και δεν ξέρω....

Πάντως σε ευχαριστώ......:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.